Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

qqte, negraudink su tokiu prierašu didelėm raidėm verysad.gif
Atsakyti
bet jeigu yra pakitimai kaklelyje (pas mus taip) ar uodegeleje, tai automatiskai jie negali judeti reikiama linkme, ir gali nors milijardas ju buti, vistiek naturaliai neis pastoti, nes jie tik sukasi ratu ir blaskosi verysad.gif doh.gif
o jau pakitimu kaip ir neisgydysi.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 27 spalio 2006 - 12:24
QUOTE(RositaK @ 2006 10 27, 13:23)
bet jeigu yra pakitimai kaklelyje (pas mus taip) ar uodegeleje, tai automatiskai jie negali judeti reikiama linkme, ir gali nors milijardas ju buti, vistiek naturaliai neis pastoti, nes jie tik sukasi ratu ir blaskosi  verysad.gif    doh.gif
o jau pakitimu kaip ir neisgydysi....  verysad.gif

Aha, tai ir pastebėjau, kad visos kalbame apie kiekius, skaičius ir judrumas, tačiau apie patologijas ir normalias formas tai ne doh.gif . Pakitimų gali būti, bet ne per daugiausiai. Jei patologijos uodegėlėje, tai jie negali judėti, jei galvutėje - tai negali įsiskverbti į kiaušialąstę, ar ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2006 10 27, 14:29)
Aha, tai ir pastebėjau, kad visos kalbame apie kiekius, skaičius ir judrumas, tačiau apie patologijas ir normalias formas tai ne  doh.gif . Pakitimų gali būti, bet ne per daugiausiai. Jei patologijos uodegėlėje, tai jie negali judėti, jei galvutėje - tai negali įsiskverbti į kiaušialąstę, ar ne verysad.gif

Kai Žilaitienė komentavo tyrimą tai pasidžiaugė, kad kažkoksai ten Ig tyrimas geras tai vadinasi spermiukas pajėgus apvaisinti ii jeigu ne natūraliai tai su pagalba apvaisinimas įvykti gali. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2006 10 27, 14:29)
Aha, tai ir pastebėjau, kad visos kalbame apie kiekius, skaičius ir judrumas, tačiau apie patologijas ir normalias formas tai ne  doh.gif .

Mano gydytoja apie tai nieko neminėjo. g.gif O kai pradėjau pati į tai gilintis, tai paaiškėjo, kad ji man daug ko nepaaiškino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 10 27, 12:50)
qqte, negraudink su tokiu prierašu didelėm raidėm  verysad.gif

atsiprasau
man tiesiog grazu ir viskas
nenusimsiu blush2.gif
raides galiu susimazinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasidometi, gal kas buvote susidurusios su Herpes virusu? Nepastoju nepilnai metus laiko. Paskutiniai vyro duomenys A+B =35 (5 ir 30), kiekis mililitre - 23mln. Po ivariu tyrimu galiausiai rado Herpes virusa (daugiau I tipo).Paskyre gydyma abiems. Nesu skaiciusi,kad Herpes gali tureti itakos spermos kokybei ar apskritai vaisingumui,tik gali pakenkti kudikiui. Taciau gal turit patirties tuo klausimu ir kazin ar galima tiketis, kad po gydymo reikalai pageres? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, moterytes. As naujoke cia.
Pries pora savaiciu padarem vyro tyrimus, tai rezultatai sokiravo abu. Na is pradziu tikriausiai visiem sokas buna smile.gif Vienintele iseitis, kuria mato urologas ir mano ginekologas IVF.
Pas mus 3mln/ml
10 % judrus
20 % pusetinai
70 % nejudrus
>7% normaliu formu.
Rado varikocele, bet sako I grupes, tai mazyte ir operacija nieko nepadetu.
Ko mum visai nepasake tas urologas, tik vakar kopija pasiemus pati pamaciau, kad rado Enterococcus Faecalis. Kiek info radau inete tai jis gali buti vienas is letinio bakterinio prostatito sukeleju. Bet isvadose parasyta, kad abejotina ar gydymas pagerins kokybe. Skaiciau visus jusu postus, bet po naujienu buvau pusiau komos busenoj, tai nebeatsimenu, ar kuri buvot su ta bakterija susidurus?
Papildyta:
Ir dar kas keisciausia, kad cia (mes Vokietijoj gyvenam) daktarai (nei urologas, nei mano ginekologas, nei seimos gydytojas) nerekomenduoja jokiu vitaminu vyram ar dar ko. Visi tiesiu taikymu i vaisingumo klinika liepia vaziuot. Aisku ir vaziuosim, tik kazkaip nesinori veltui laiko leist, laukiant galetu kokius bent jau vitaminus pagert g.gif
Atsakyti
Sveika, Stefi 4u.gif

Dėl bakterijos - bent mums aiškino, kad kokybės gal ir nepagerins, bet prieš IVF vis tiek būtina panaikinti. Vitaminai kai kuriems šiek tiek pagerina kokybę, bet irgi yra nuomonė, kad naudos nedaug. Mums irgi nepatarinėjo, viskam atsakymas - inernetas:) Na, sudariau grafikėlį, nuo A-0 proc. pakilo iki A-12proc., nors niekas netikėjo, kad taip gali būti. Bet aš tikėjau. Tik.. nestuke.gif vis tiek nesu, tai gal tikrai naudos nedaug, nežinau schmoll.gif. Šiaip skirtingose šalyse šiek tiek skirtingi ir metodai, požiūris. Tik nesupratau - pas jus tik A 10 ar A+B?
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2006 11 08, 14:25)
Sveikos, moterytes. As naujoke cia.
Pries pora savaiciu padarem vyro tyrimus, tai rezultatai sokiravo abu. Na is pradziu tikriausiai visiem sokas buna smile.gif Vienintele iseitis, kuria mato urologas ir mano ginekologas IVF.
Pas mus 3mln/ml10 % judrus
20 % pusetinai
70 % nejudrus
>7% normaliu formu.
Rado varikocele, bet sako I grupes, tai mazyte ir operacija nieko nepadetu.
Ko mum visai nepasake tas urologas, tik vakar kopija pasiemus pati pamaciau, kad rado Enterococcus Faecalis. Kiek info radau inete tai jis gali buti vienas is letinio bakterinio prostatito sukeleju. Bet isvadose parasyta, kad abejotina ar gydymas pagerins kokybe. Skaiciau visus jusu postus, bet po naujienu buvau pusiau komos busenoj, tai nebeatsimenu, ar kuri buvot su ta bakterija susidurus?
Papildyta:

Na, spermiukų tai tikrai mažai net IUI, kažin ar vitaminai pagelbės g.gif , jie tik ššiek tiek gali pagerinti grikiukus
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 11 08, 14:35)
Sveika, Stefi 4u.gif

Dėl bakterijos - bent mums aiškino, kad kokybės gal ir nepagerins, bet prieš IVF vis tiek būtina panaikinti. Vitaminai kai kuriems šiek tiek pagerina kokybę, bet irgi yra nuomonė, kad naudos nedaug. Mums irgi nepatarinėjo, viskam atsakymas - inernetas:) Na, sudariau grafikėlį, nuo A-0 proc. pakilo iki A-12proc., nors niekas netikėjo, kad taip gali būti. Bet aš tikėjau. Tik..  nestuke.gif  vis tiek nesu, tai gal tikrai naudos nedaug, nežinau  schmoll.gif. Šiaip  skirtingose šalyse šiek tiek skirtingi ir metodai, požiūris. Tik nesupratau - pas jus tik A 10 ar A+B?

Tai va zinok ir nezinau kaip su tuo A+B, nes pas mus spermogramoj taip ir parasyta 10% judrus, 20% pusetinai judrus. Mum daktaras kaip sake, kad ta suma bent jau 40 % turetu but. Tai gal cia skaitosi A 10 g.gif
O del info tai as irgi internete prisiskaiciau visko. Ir pas jus cia vitaminu pavadinimu prisiskaiciau, tik tiek kad nezinau ar cia tie patys, kaip ir lietuvoj yra. Dar radau, kad akupunktura gali siek tiek padet. Ir radau internetine vaistazoliu parda, kur pagal kinieciu gydymo metodus jie maiso pagal diagnoze ivairias zoles ir butent yra vyru vaisingumui gerint kazkoks misinys. Vakar pas seimos daktara klausinejau, nes jis irgi domisi netradicine medicina ir pats akupunktura daro. Tai sake, kad akupunkturos poveikis abejotinas, o del zoliu, tai patare pirmiau i vaisingumo klinika nuvaziuot, ir ziuret ka jie sakys, nes atseit jei jie koki gydyma skirtu, tai kad paskui kokia nepageidautina reakcija nesigautu. Bet jei ir toj klinikoj jokio gydymo neskirs, o is karto IVF siulys, tai vis tiek bandysim tas zoles pirkt. Net jei ir tik biskiuka pagerintu spermiukus, vis tiek tam paciam IVF geriau butu gal
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2006 11 08, 14:34)
Na, spermiukų tai tikrai mažai net IUI, kažin ar vitaminai pagelbės g.gif , jie tik ššiek tiek gali pagerinti grikiukus

Tai man taip ir sake, kad tik IVF. As pati kol kas baisiai pasimetus. Net nezinau ka apie iVF galvoju, ar as noriu ar ne. Kazkaip taip svetima atrodo viskas kol kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stefi @ 2006 11 08, 22:27)
Tai va zinok ir nezinau kaip su tuo A+B, nes pas mus spermogramoj taip ir parasyta 10% judrus, 20% pusetinai judrus. Mum daktaras kaip sake, kad ta suma bent jau 40 % turetu but. Tai gal cia skaitosi A 10  g.gif
O del info tai as irgi internete prisiskaiciau visko. Ir pas jus cia vitaminu pavadinimu prisiskaiciau, tik tiek kad nezinau ar cia tie patys, kaip ir lietuvoj yra. Dar radau, kad akupunktura gali siek tiek padet. Ir radau internetine vaistazoliu parda, kur pagal kinieciu gydymo metodus jie maiso pagal diagnoze ivairias zoles ir butent yra vyru vaisingumui gerint kazkoks misinys. Vakar pas seimos daktara klausinejau, nes jis irgi domisi netradicine medicina ir pats akupunktura daro. Tai sake, kad akupunkturos poveikis abejotinas, o del zoliu, tai patare pirmiau i vaisingumo klinika nuvaziuot, ir ziuret ka jie sakys, nes atseit jei jie koki gydyma skirtu, tai kad paskui kokia nepageidautina reakcija nesigautu. Bet jei ir toj klinikoj jokio gydymo neskirs, o is karto IVF siulys, tai vis tiek bandysim tas zoles pirkt. Net jei ir tik biskiuka pagerintu spermiukus, vis tiek tam paciam IVF geriau butu gal
Papildyta:
Tai man taip ir sake, kad tik IVF. As pati kol kas baisiai pasimetus. Net nezinau ka apie iVF galvoju, ar as noriu ar ne. Kazkaip taip svetima atrodo viskas kol kas  verysad.gif

sveikute na man atrodo pas mus panasi situacija
tik pas mus ne 3 o 2 mln buvo...
ir ka rado uzdegima-isigydem
geriam vitaminus
ir tikimes kad kita spermograma bus geresne...nes nuteikinejo irgi ivf tik sad.gif
Atsakyti