Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

nu tai dabar po antros nesekmes dar nebuvom smile.gif buvom uzsirase pas Sruogi, bes maniskis isvyko komandiruoten, dabar Sruogis isvykes, tai zhodzhiu dar nebuvom. dabar tik spemana geria smile.gif bet kai grysh eisim. paziuresiu ka Sruogis sakys, per seminara paziuresiu ka Zilaitiene pakuzhdes, ir mazhu pas ta Bosa...ale turbut isdurnes vyra...... smile.gif visi sitie tyrimai pas mus buvo daryti tik kelio pradzioj...t.y. 2005.06.16

maniskis sako.. kai pirmasyk sperma tyrem tai rezultatai buvo visai neblogi, sako po to kai man prostata patikrino..visos bedos ir prasidejo....... blink.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 11 10, 16:36)
euromergele, o tu saviškį bent pirminius tyrimus - spermos pasėlį, -plazmas visas, hormonus pasidaryti nuvarei? prostatą pasitikrinti liepei?

Atsakyti
Niekas cia neminejo tokiu vaistuku kiek maciau, bet maniskem po Bee Royal ir kiekis ir judrumas pagerejo. Po spemano rezultatu jokiu nebuvo, cia aisku tik musu atveju, norejau pasidalinti patirtimi ax.gif
Atsakyti
maniskis sako.. kai pirmasyk sperma tyrem tai rezultatai buvo visai neblogi, sako po to kai man prostata patikrino..visos bedos ir prasidejo....... blink.gif
[/quote]
Joooo, zemes drebejimo lygio stresa apturejo doh.gif , tai vis nuo to.
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 11 10, 17:11)
Niekas cia neminejo tokiu vaistuku kiek maciau, bet maniskem po Bee Royal ir kiekis ir judrumas pagerejo. Po spemano rezultatu jokiu nebuvo, cia aisku tik musu atveju, norejau pasidalinti patirtimi ax.gif

vat vat, tas ir yra, kad tie vitaminai neturi būti panacėje: vieniems tinka vieni, kitiems - kiti. belieka tik ieškoti ir atrasti tuos, kurie tinka labiausiai. pvz., maniškiui po Tribestano nebuvo jokių pokyčių.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 11 10, 17:18)
vat vat, tas ir yra, kad tie vitaminai neturi būti panacėje: vieniems tinka vieni, kitiems - kiti. belieka tik ieškoti ir atrasti tuos, kurie tinka labiausiai. pvz., maniškiui po Tribestano nebuvo jokių pokyčių.

Na skaitau skaitau... ir vistiek netikiu tu vitaminu galiom. Na pagerins pvz vietoj 10 mljn bus 11 mljn, vietoj 10 proc greitu bus 11 proc greitu.... na ir ka? cool.gif

Ypac kai kalbam apie bakterijas liaukocitus ir prostatitus..... biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif jo..shitas man irgi patiko smile.gif))) maladiec shiaip jau Zilaitiene, ji man patiko tsakant smile.gif))

[quote=Chiara,2006 11 10, 17:12]
[/quote]
Joooo, zemes drebejimo lygio stresa apturejo doh.gif , tai vis nuo to.
[/quote]
Atsakyti
Gal galit parasyti tas Speman vitaminas? blush2.gif Ir ar jo vaistinese yra pirkti? Klausiau anksciau svajukes, nes situacija panasi ir maniskio. Be Tribestano daugiau nieko nezinau, bet nuo jo jokio pokycio.
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2006 11 10, 17:11)

Čia vitaminai ar maisto papildai?Ar yra jų pirkti Lietuvos vaistinėse? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 11 10, 09:23)
Visada aš nešiau ir aš atsiimdavau atsakymą Narmedoje. Bet perspėju spermogramą ten daro blogai. Jei bėdos su vyro spermą tai geriau eiti į VK, nes Narmedoje rezultatai skiriasi kelis kartus. Išleisti veltui pinigai ir sugaištas brangus laikas.

Tai va mes pasidarem ta spermograma ir sedziu dabar zliumbiu sad.gif
Tyrimas blogas 60% negyvuju spermiju sad.gif((( o kas tai VK?kur ta klinika?
Vyras visai piktas kaip suo nes pasakiau kad reikia jam eiti pas gydytoja
Gal kas patars pas ka kreiptis? Gal kas girdejo tokias pavardes : Kamarauskas, Pleskaciauskas?
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 11 10, 17:37)
Na skaitau skaitau...  ir vistiek netikiu tu vitaminu galiom. Na pagerins pvz vietoj 10 mljn bus 11 mljn, vietoj 10 proc greitu bus 11 proc greitu....  na ir ka?  cool.gif

Ypac kai kalbam apie bakterijas liaukocitus ir prostatitus..... biggrin.gif

Pas mus pagerėjo nuo 0 iki 12 proc. Bakterijas išsigydėm.
Bet aišku,turbūt taine rezultatas.nes nestuke.gif rezultato nėra..

Olce, VK - Vaisingumo klinika. Centras Vilniuje, filialas Kaune.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 11 10, 20:25)
Pas mus pagerėjo nuo 0 iki 12 proc. Bakterijas išsigydėm.
Bet aišku,turbūt taine rezultatas.nes  nestuke.gif  rezultato nėra..

Olce, VK - Vaisingumo klinika. Centras Vilniuje, filialas Kaune.

Ar vitaminai panaikino bakterijas ?
Atsakyti
labas, mergytes ir berniukai. Mes taip pat turime dideliu problemu su grikiukais. Buvo atlikti 3 ICSI. Deja, jokio gydymo vyrui neskirta, nes ligu nera, tai tiesiog, pask gyd, genetika. Kiek suprantu, vyru gydymas isvis yra dar labai zemame lygyje arba jo isvis nera.
Del vaistu ar vitaminu, tai mums buvo pamineta, kad kiti vartoja CIGAPAN, kuri ir vyras vartojo. Sudetyje yra briedzio ragu , tai vyras sako, prie ragu mane mazom dozem pratini.Ir... cituoju gyd andrologo sakini:
"nera tyrimais pagrystu irodymu, kad kokie nors vaistai padetu gerinti spermos kokybe. Vit E-vienintelio irodytas teigiamas poveikis spermatozoidams. Doze 400mgXdiena"
Dar noriu paklausti, gal kurios nors vyrui buvo tirtas kariotipas? Mums buvo pasiulyta pirmiau issitirti, o tik paskui galvoti apie 4 ICSI. Gyvenam ne Lietuvoj, gal kas nors zinote kaip bus angliskai, ar kaip tarti? Bandysim tirtis uzsienyje, nors viskas daryta Kaune.
Atsakyti