Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

pažadėjau papasakoti apie MB gydymą, bet neturiu ką labai daug parašyti.

jam buvo rastas prostatitas, matyt sukeltas rastų streptokokų berods ir mikoplazmų. gydytojas išrašė dviejų rūšių antibiotikų (abu gėrėm beveik mėnesį). tada dar maniškis gėrė Speman, vitaminą E, cinką, seleną ir vitaminą c ir dar keletą tiesiogiai su reikalu nesusijusių vitaminų. vitaminus vartojo daugiau nei pusę metų. bet manau, kad žymia dalimi prie pagerėjusio rezultato visgi prisidėjo Speman. matyt to kas jame yra kaip tik maniškio turtui ir reikėjo. mano akimis pagerėjimas buvo superinis, aišku be ICSI mes neapsiėjome, bet mano tikslas nebuvo natūralus pastojimas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sėkmės mergaitės ums begydant saviškius.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 11 09, 17:20)
pažadėjau papasakoti apie MB gydymą, bet neturiu ką labai daug parašyti.

jam buvo rastas prostatitas, matyt sukeltas rastų streptokokų berods ir mikoplazmų. gydytojas išrašė dviejų rūšių antibiotikų (abu gėrėm beveik mėnesį). tada dar maniškis gėrė Speman, vitaminą E, cinką, seleną ir vitaminą c ir dar keletą tiesiogiai su reikalu nesusijusių vitaminų. vitaminus vartojo daugiau nei pusę metų. bet manau, kad žymia dalimi prie pagerėjusio rezultato visgi prisidėjo Speman. matyt to kas jame yra kaip tik maniškio turtui ir reikėjo. mano akimis pagerėjimas buvo superinis, aišku be ICSI mes neapsiėjome, bet mano tikslas nebuvo natūralus pastojimas.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sėkmės mergaitės ums begydant saviškius.

Aciu uz issamu atsakyma, tik gal gali parasyti tas Speman irgi vitaminas ar tai maisto papildas? Ir ar jo yra vaistinej ir kiek kainuoja? Mes gydemes Kaune pas Zilaitiene, tai nieko neisrasydavo be Tribestano. O uzdegimas kaip buvo taip ir yra verysad.gif . Dabar jau radom pas ka gydytis ir gydysimes aisku taip pat antibiotikais, bet labai idomu ir del papildu smile.gif
Atsakyti
[quote=KittyKitty,2006 11 09, 17:07]
Atsakiau į tavo až, ten rašiau ir dėl masturbacijos, tikiuosi, supratai: nebūtina to daryti klinikoje. Ar jis IŠ VISO prieš tą veiksmą? bigsmile.gif TAda galima ir kitais būdais. Bet šiaip.. Dar ne tiek visko reikia padaryti dėl to, kad turėtum mažiuką...
[/quote

Aciu Dievui, kad nebutina To daryti klinikoje, nes labiau uzsispyrusio vyro nesutikau gyvenime.O greiciausia tai tiesiog geda ax.gif ir baime. Rytojus pades visus taskus ant "i".
Dar norejau paklausti: ar man atiduos spermogramos tyrimo atsakyma?Nes forume skaiciau, kad Narmedoj atiduoda tik vyrui.Tai gal ir nunest turi tik vyras?
Atsakyti
QUOTE(olcia @ 2006 11 09, 18:38)
Dar norejau paklausti: ar man atiduos spermogramos tyrimo atsakyma?Nes forume skaiciau, kad Narmedoj atiduoda tik vyrui.Tai gal ir nunest turi tik vyras?

Visada aš nešiau ir aš atsiimdavau atsakymą Narmedoje. Bet perspėju spermogramą ten daro blogai. Jei bėdos su vyro spermą tai geriau eiti į VK, nes Narmedoje rezultatai skiriasi kelis kartus. Išleisti veltui pinigai ir sugaištas brangus laikas.
Atsakyti
As noriu irgi pasakyti, manishkis masturbuotis atsisako ir namie ir istaigoj, todel mes be jokiu problemu tai padarom nutraukto lytinio akto budu, as indeli laikau rankoje ir pasiimu sperma kai jau ateina laikas jai isbegti smile.gif no stress, no problem smile.gif

Tik olcia nepamirshk, kad tada sperma turite nuvezti nedelsiant ir shiltai, geriausia isideti tarp krutu arba i pazhasti kaip termometra smile.gif zhodzhiu neleiskite jai atshalti smile.gif

o kad priversti vyra...reikia daryti tai su meile ir humoru smile.gif))

QUOTE(olcia @ 2006 11 09, 16:29)
Sveiki!Kaip ikalbeti vyra kad pasidarytu spermos tyrima?Mane jau istyre ir nieko ipatingo nerado, todel gydytoja nori, kad issityrtu mano mylimasis, o jis nesutinka, nes reikia mastrubuotis sad.gif

Papildyta:
tu man pasakyk brangioji...tai kiek jis tu tableciu per diena ishgerdavo???? smile.gif))

QUOTE(svajukė @ 2006 11 09, 17:20)
dviejų rūšių antibiotikų (abu gėrėm beveik mėnesį). tada dar maniškis gėrė Speman, vitaminą E, cinką, seleną ir vitaminą c ir dar keletą tiesiogiai su reikalu nesusijusių vitaminų.

Atsakyti
euromergele, praktiškai tabletėmis maitinosi. doh.gif ale tikslas pateisina priemones. mirksiukas.gif
Atsakyti
O sakyk tu pati ta cinka, selena, vitaminus E ir A nusprendei duoti? ar kas liepe? Cia atskiros tabletes ar vienas kompleksas?
As taip nemegstu tu vitaminu pati, kd man vos apsivercia liezhuvis pasakyt kad toki kieki gertu wink.gif)) jau dziaugiuosi kad Speman vartoja be atvangos. vieshpatie...nu ir kiekis...bet as pirksiu ir sudesiu i visas kishenes smile.gif)

As tiesa vakar per seminara klausiau ar mums verta butu daryti genetinius tyrimus, tai Zilaitiene sake ne smile.gif kria kria...pasiimsiu spermos duomenis su savim i Kauna ir pakalbesiu su Zilaitiene dar karta konkreciau smile.gif vis sutaupysiu babkiu konsultacijai wink.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 11 10, 14:30)
euromergele, praktiškai tabletėmis maitinosi.  doh.gif ale tikslas pateisina priemones.  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 11 10, 15:35)
O sakyk tu pati ta cinka, selena, vitaminus E ir A nusprendei duoti? ar kas liepe? Cia atskiros tabletes ar vienas kompleksas?
As taip nemegstu tu vitaminu pati, kd man vos apsivercia liezhuvis pasakyt kad toki kieki gertu wink.gif)) jau dziaugiuosi kad Speman vartoja be atvangos. vieshpatie...nu ir kiekis...bet as pirksiu ir sudesiu i visas kishenes smile.gif)
As tiesa vakar per seminara klausiau ar mums verta butu daryti genetinius tyrimus, tai Zilaitiene sake ne smile.gif kria kria...pasiimsiu spermos duomenis su savim i Kauna ir pakalbesiu su Zilaitiene dar karta konkreciau smile.gif vis sutaupysiu babkiu konsultacijai wink.gif

dėl vitaminų tai čia aš pasiskaičiusi literatūros, kitų patirtimi pasirėmusi, saviveikla ir užziėmiau.

aš ir manau, kad taviškiui genetinių tyrimų darytis nereikia. B. mums į šitą klausimą atsakė taip, kad genetiniai tyrimai rekomenduojami tik jeigu spermos kiekis bendrai yra mažiau nei 5 mln. ir toks kiekis būna nuolatos (o ne tai kad buvo daug, o po to sumažėjo). tai mes ir nedarėm.
Atsakyti
Jauciu Cinka ir selena as savo vyrui irgi duosiu gerti, gal kiek pades wub.gif
Atsakyti
nu je...imkimes vyru biggrin.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 11 10, 15:42)
dėl vitaminų tai čia aš pasiskaičiusi literatūros, kitų patirtimi pasirėmusi, saviveikla ir užziėmiau.

Atsakyti
euromergele, o tu saviškį bent pirminius tyrimus - spermos pasėlį, -plazmas visas, hormonus pasidaryti nuvarei? prostatą pasitikrinti liepei?
Atsakyti
Aš saviškiui sudariau grafikėlį, gerdavo per dieną 10-15 tablečių doh.gif NA, judrumas padidėjo.
Atsakyti