Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Daiva @ 2006 11 24, 16:43)
Nu zinot jus mane apmetykit kuo norit, bet as netikiu, kad yra nors vienas vyras kuris bent retsykiais neuzsiimtu masturbacija - prie gyvos zmonos tsakant....(teisybes delei pasakysiu, kad ta pati galvoju ir apie moteriskes biggrin.gif )....tai vat nematau as reikalo ir proceduroms padeti...visada ibrukdavau buteliuka i rankas ir pirmyn....

Chiara, apie Tesa tu pavarei - vaizduote kai suzaide, tai ir as "myzu" i kelnes lotuliukas.gif

Na, kad masturbacija užsiima tiek vyrai tiek moterys tai čia nieko naujo nieko blogo ar dar kažkaip negerai. Na tik tike, kad jeigu masturbuotis tektų klinikos procedūriniame ir dar už durų personalas vaikšto tai manyčiau nelabai jau ten ir to malonumo apturėtume. Na, bet kai reikia tai reikia. O kai dviese tai kažkaip galima ir paderinti tą reikalą su malonumu tongue.gif
Atsakyti
nu ne...nepaskutine...bet kiekviena prisidegant, ausyse skamba gydytoju zhodzhiais....... mmmmmmmmmmmmmm (lemenu pazhada) mesiu mesiu..jau tuoj mesiu biggrin.gif blush2.gif

QUOTE(Chiara @ 2006 11 24, 15:32)
O Euromergele, tai vakar surukei paskutine cigarete?  mirksiukas.gif

Papildyta:
pritariamai linksiu, bet matyt nevisiems biggrin.gif As kazkaip staigiai suregavau i pirmaji susigedima vyro kai pastate buteliuka grizes is duso, ir ememes tada netaisiklingojo budo...bet dabar jau neber kelio atgal...bus geras budas is sitas biggrin.gif

QUOTE(Magi @ 2006 11 24, 16:09)
Nors, sakyčiau, masturbacija visai maloni procedūra biggrin.gif

Atsakyti
ale tu matai, niekada nebūčiau pagalvojus, kad spermos rodikliai gali priklausyti nuo to, kokiu būdu ji surinkta. g.gif

aš saviškiui irgi įduodavau buteliuką ir nesikišdavau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magi @ 2006 11 24, 15:38)
Oh tie vyrai, jiems visame šitame reikale (IVF ar IUI) tenka tik malonioji dalis ir tai jiems dar ne viska patinka. Masturbuojasi tegul tik ir neaiškina beee.gif

Bet nevisiems vyrukams lengva masturbuotis klinikoje, užsidarius kokioje kamurkoje. blush2.gif Tokiu atveju skaičiau, kad gydytojas pataria Viagros pagert... blush2.gif
Atsakyti
Lai bus ramybė ir santarvė ir daug lėliukų iš "teisingai" išgautų spermiukų smile.gif O aš varau kasų pintis, nes einu šiandien į Lietuvos konsulatą į choro repeticiją. ...įdomu, kur aš nukišau savo gintarinius karolius g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Magi, ir klumpiu nepamirsk...
Atsakyti
o tai, šita, ana...oralinis pvz man nepatinka blush2.gif nu nepatinka ir tashkas....o padet rankom... juokas ima dabar isivazduojant.... "palauk mielasis...susidek rankas uzh galvos...as padirbesiu" lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal geriau kaip pirmasyk...ash einu shunio ishvesti, o tu susikrauk turtus smile.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2006 11 24, 16:32)
o tai kodėl, šitą, oralinis netinka?  blush2.gif  blush2.gif

Atsakyti
O aš dabar galvoju: ar tikrai paėmimo būdas įtakoja spermos tyrimo rezultatus g.gif Kai mes tai darydavome kartu (aš jam pagelbėdavau tongue.gif ), tyrimo rezultatai būdavo šiek tiek geresni, o kai jis atlikdavo vienas - prastesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 11 24, 16:08)
O aš dabar galvoju: ar tikrai paėmimo būdas įtakoja spermos tyrimo rezultatus g.gif  Kai mes tai darydavome kartu (aš jam pagelbėdavau  tongue.gif ), tyrimo rezultatai būdavo šiek tiek geresni, o kai jis atlikdavo vienas - prastesni g.gif

Tuoj isgriusiu is kedes lotuliukas.gif
Gal oraliniu surinkinedavo. Pats... blink.gif
Atsakyti
Prijuokinot čia visus. Daiva, nu tikrai maniškis nesimasturbuoja vonioj ir aš kai vyrą jau turiu nuo to laiko neužsiiminėju tuo, ob vyras super geras, kolkas dar to nereikia. O saviškiui aš šiandien irgi papasakojau apie TESA, nors niekada problemų nebūdavo, net nenorėdavo, kad aš kartu eičiau, sako aš nusiteikiu kaip kraujo pridavimui, nueinu padarau ir viskas. Taip geriau. Tai va kai papasakojau kaip mes su daktarais apie TESA juokavom, tai žvengė ir pasakė taip: nu supraskit dročinti kai visi žino, kad tu šiuo momentu tu būtent dročini tikrai nėra malonu. Aš jam pradėjau sakyti kodėl čia taip negražiai vadini, geriau sakyk masturbuotis, vat jie turbūt taip nusiteikia negražiai ir paskui problemų turi. Jis man atsakė taip, vadink tu tai kaip nori, masturbuotis, spermos išgavimas, bet taip kaip ten buvo dročinimas taip ir liko. lotuliukas.gif Vnž prisijuokėm iki negalėjimo.
O tą Bogdanskienės klinikos nuotrauką su TESA pavyzdžiu reikia mums kaip nors išgauti ir čia į forumą įdėti, kad merginos galėtu saviškiams parodyti, greit problemos išnyks.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendrė: 24 lapkričio 2006 - 16:14
Žodžiu, tegul vyrukai pageria Viagros ir nekils jokių problemų! hihihi.gif
Atsakyti
tik nesusijuok begiedodama, prisiminus alternatyvuji masturbacijos buda - TESA biggrin.gif

QUOTE(Magi @ 2006 11 24, 17:04)
einu šiandien į Lietuvos konsulatą į choro repeticiją. ...

Atsakyti