Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Chiara @ 2006 11 24, 15:33)
Fliquiti, tokiu budu irgi gali rodyti infekcija, pvz., pas mane seilese vis randa kazkokia zarnyno bakterija, arba, pvz., gal koks dantis pagedes, tai visa tai atsispindes spermogramoje, nors vyro spermoje nei paduju tu bakteriju nera.

o jeigu niekad jokios infekcijos nebuvo tyrimo metu? tai kas dar tada negerai? blush2.gif

QUOTE(Daiva @ 2006 11 24, 15:43)
Nu zinot jus mane apmetykit kuo norit, bet as netikiu, kad yra nors vienas vyras kuris bent retsykiais neuzsiimtu masturbacija - prie gyvos zmonos tsakant....(teisybes delei pasakysiu, kad ta pati galvoju ir apie moteriskes biggrin.gif )....tai vat nematau as reikalo ir proceduroms padeti...visada ibrukdavau buteliuka i rankas ir pirmyn....

Mano ex yra pasakęs: 90proc vyrų masturbuojasi. Likę 10proc apsimeta, kad nesimasturbuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Darla @ 2006 11 24, 16:08)
O aš dabar galvoju: ar tikrai paėmimo būdas įtakoja spermos tyrimo rezultatus g.gif  Kai mes tai darydavome kartu (aš jam pagelbėdavau  tongue.gif ), tyrimo rezultatai būdavo šiek tiek geresni, o kai jis atlikdavo vienas - prastesni g.gif

Nu žinok, ir pas mus tas pat doh.gif nuo tada, kai reikalo ėmėmės namie (VK kažkaip nepuldavau padėt biggrin.gif ) rezultatai pagerėjo.
*****, mergos, paskaičius čia jūsų nusprendžiau, kad maniškis - apsigimęs krepšininkas lotuliukas.gif jokių lašų ne pagal paskirtį thumbup.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai.. Mums net į galvą nešovė,kad eitume dviese į kambariuką. Atrodė, pasakys, kad "čia ne viešnamis" ar pan.smile.gif kažkaip klinikoj... būtų nepatogu. O ir MB jokių problemų niekad neturėjo. Nueina į kambariuką, išeina, buteliuką taukšt ant stalo.smile.gif Aš gal sėdėdama kiek nejaukiai jausdavausi, juokas imdavo. Bet pagalvodavau, kad čia tokia vieta, jie pratę, ne mes pirmi, ne mes paskutiniai. Galiausiai, važinėdavom iš kito miesto, spermą liepdavo priduoti vietoj. TAi nekildavo ir klausimų - kad tik kuo geriau būtų, padarys, kaip reikės.
Fliquiti, Tau atrodo, kad pataiko. Bet ta maža dalis, kuri išbėga su pirmaisiais spermiukais ir kurios didžiausia koncentracija, yra labai nedidelė ir Tu gali nepajausti. Poros, kurios saugojasi nutraukto akto būdu, irgi galvoja, kad spėjo, ištraukė, o pasirodo - mikroskopinis lašiukas pateko ir to užteko (mums, aišku, tai atrodo stebuklas).
Atsakyti
Burnoj pajausčiau ir mikroskopinį lašelį blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif laugh.gif Nu gal:)
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2006 11 26, 01:07)
Kaip įdomiai.. Mums net į galvą nešovė,kad eitume dviese į kambariuką. Atrodė, pasakys, kad "čia ne viešnamis" ar pan.smile.gif kažkaip klinikoj... būtų nepatogu.

Na, jau, koks čia nepatogumas ir epitetas "viešnamis" man tikrai nepatinka.Jei reikės, eisiu kartu su vyru į kambariuką ir jam padėsiu, nematau čia nieko juokingo. schmoll.gif
Atsakyti
Nu jo, perspaudėt čia su tuo viešnamiu lotuliukas.gif
Nors, visos ten atliekamos procedūros, tam tikra prasme, yra sekso surogatas hihihi.gif
Atsakyti
Na, nežinau, kiekvienas turi savų argumentų ir savo įsitikinimus. Maniškis sako, neieškau ten malonumo, padarau, ir tiek. Fiziologija. O eiti kartu, užsiiminėti seksu klinikos kambariuke.. Nežinau, na man būtų nejauku. Be to, turbūt ištęstume tą procedūrą, o už durų eilė. Galiausiai, tualete..
Nežinau, kažkada buvome aptarę tai, bet abiems pasirodė kažkaip nepatogu, nesmagu ir nereikalinga.
Aišku, jeigu vyrui būtų geriau, tikriausiai ir aš eičiau. Galiausiai, VK tai bent patalpą tam skiria, vis normaliau.
Kiekvienam savo..
Atsakyti
Kitty, nepyk, bet vis tiek nesutinku su tavimi. schmoll.gif Argi tai galima pavadinti seksu, kai truputį padedi vyrui?Nematau čia jokio nesmagumo.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 11 27, 09:26)
Kitty, nepyk, bet vis tiek nesutinku su tavimi. schmoll.gif Argi tai galima pavadinti seksu, kai truputį padedi vyrui?Nematau čia jokio nesmagumo.

Man asmeniškai bet kokie santykiai su vyru kas bent truputį siejasi su mylėjimusi yra seksas. Nesmagumo ir Kitty nemato jei reikėtų padėti, alia jos vyrui to nereikia. Maniškis irgi to nenori, minėjau jau, sako kad nusiteikia taip kaip priduotų kraują, kaip Kitty minėjo fiziologija ir viskas. Tiems kam yra nepatogu, reikia padėti, aišku jei jie to nori.
Fliq...ty kai vyrai susijaudina irgi sudrėksta, tai aš įtariu, kad net tame skystyje yra spermiukų, nes ten vienas ir tas pats kanalėlis. Alia gal aš ir klystu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2006 11 27, 11:19)

Fliq...ty kai vyrai susijaudina irgi sudrėksta, tai aš įtariu, kad net tame skystyje yra spermiukų, nes ten vienas ir tas pats kanalėlis. Alia gal aš ir klystu.  mirksiukas.gif

Įdomu, apie tai net nepagalvojau bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū, Nendre. Nors šiaip nei aš čia pykstuosi, nei ginčijuosi. Veronika, Tu nevadini seksu, gal aš ne taip tada supratau, bet kažkuri rašė ir apie oralinį ir apie dar ką.. Pas B mano vyras tai darydavo tualete, nes nėra tam skirtos patalpos, na, kažkokia yra, bet ten jie tuo metu, pvz, kavą gedravo. Tualeto durys prie pat laukiamojo, beveik viskas girdisi, tiesą sakant - kaip rankas "po to" plaunasi ir t. t. Na tai aš neįsivaizduoju ten jokių oralinių. Bet aš visai nepykstu ir nereikalauju, kad Tu su manimi sutiktum.Aš jaučiuosi vienaip, Tu kitaip, kitos dar kitaip ir tiesiog manau, kad čia galima laisvu stiliumi pasisakyti, kaip jaučiuosi ir ką galvoju tuo ar kitu klausimu. Bet tai nereiškia, kad ir kitoms tai taikoma. Aš sakiau apie save. Kita moteris, jei jai patinka ir tinka, gali visais įmanomais būdais padėti ir prisidėti ir jei būtų būtinybė, pati tai daryčiau ir tikrai nė vienos nesmerkiu ir niekaip nevertinu.
O dėl sudrėkimo - aš irgi tą turėjau galvoj, bet Fliquiti sakė, kad pajaustų - na nesiginčiju.
Atsiprašau, jei nuskambėjo, lyg kažką įrodinėčiau ar versčiau su manimi sutikti. Tikrai neturiu tokio tikslo ir ant nieko nepykstu. 000189.gif
Atsakyti
Ai, panos, baikim šią diskusiją. irnesakyk.gif Svarbiausia, kad visos taptume nestuke.gif
Atsakyti