QUOTE(simutė @ 2007 01 11, 17:10)
KittyKitty, sveikinimai didziausi

ir norejau paklausti, MB grikiukai irgi ne superiniai, akrosomine reakcija prasta, tu minejai, kad TB gere vit. E,C ir cinka, o sakyk cinkas ka stiprina

ir dar kordisepsas, tai cia tas kinietiskas grybas, ar as nusisnekejau
Sveika,
Ačiū
faktiškai viskas, ką gėrė MB, skirta spermiukų judrumui arba kiekiui gerinti, kartais mažinti agliutinacijai (nors pas mus buvo norma). Visur akcentuojama, kad turi būti kompleksinis vartojimas. Va, apie cinką: Zinc (15-60 mg/day) Even a mild zinc deficiency can cause drastically lower sperm counts. Zinc may also improve sexual function. In one study, thirty-seven men with more than five years of infertility, and whose sperm counts were less than 25 million/ml took 60 mg of zinc daily for forty-five to fifty days. For the twenty-two patients with initially low testosterone levels showed an increase in testosterone and mean sperm count increased significantly, from 8 to 20 million/ml. Nine of the twenty- two wives became pregnant during the study. For the fifteen men with normal testosterone levels, sperm count increased slightly but there was no change in testosterone level and no pregnancies occurred. If you take zinc for longer than a few weeks you should add 1-3 mg of copper to prevent a copper deficiency.
Ką aš žinau, kiek čia tiesos. Aš skaičiau VISKĄ.
Merginos sako, kad greičiausiai daugiau davė infekcijos išgydymas. Bet pažiūrėjom dokumentus, MB darėsi pasėlį po metų nuo nepastojimo. Ir tada jokios infekcijos nerado, o sperma buvo bloga. Taip kad nežinau nieko
Kordicepsas -tai tas kiniškas grybas. Seniau dėl kitų ligų esu jo nemažai vartojus, man poveikio lyg ir neturėjo. Bet aš mačius daug chemijos, MB visai nematęs, tai gal jam suveikė, nežinau