Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(elijete @ 2007 01 10, 18:16)
MB  isejo is Zilaitienes kabineto kazkoks pasimetes, sakau kas yra, tas sako: tu neisivaizduoji ka jinai su manim isdarinejo...  lotuliukas.gif

O ką su mumis išdarinėja per apžiūras lotuliukas.gif Ir nieko, priprantam. Aš bet kam savo turtą parodyčiau, jei tik pasakytų, kad daktaras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gėdos jausmas išoperuotas galutinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 01 10, 18:03)
a kas daryt...?  biggrin.gif  jeigu jie turetu analogishka foruma, tai net isivaizduoju kaip apie musu vaginaline echoskopija shneketu  lotuliukas.gif

baik tu, maniškis apie tokią net nežino... ką jau jis pasakotų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 10, 20:46)
baik tu, maniškis apie tokią net nežino... ką jau jis pasakotų  lotuliukas.gif

Ir maniškis apie tokią nežino. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai va. MB buvo kantrus ir pasiryžęs viskam, neteko išgirsti nė mažiausio nusiskundimo. sako, suprantu, kad ne alaus gert einu, tu ne tiek iškenti.
Ž nežiūri echoskopu. Įvertina apyvarpę, sėklides, išmatuoja, pažiūri,ar nenusileidusios, užsako tyrimus.
O ten, kur siuntė (Kaune į Bažnyčios, berods, gatvę) žiūrėjo ir analiniu būdu (tiek echoskopu, tiek ranka). Grynai kaip mūsų vaginalinis, tik ilgesnis. Taip kad, mielosios, ne toks jau bajeris,kaip jūs galvojot biggrin.gif Ir sėklides apžiūri echoskopu.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 10, 21:52)
Tai va. MB buvo kantrus ir pasiryžęs viskam, neteko išgirsti nė mažiausio nusiskundimo. sako, suprantu, kad ne alaus gert einu, tu ne tiek iškenti.
Ž nežiūri echoskopu. Įvertina apyvarpę, sėklides, išmatuoja, pažiūri,ar nenusileidusios, užsako tyrimus.
O ten, kur siuntė (Kaune į Bažnyčios, berods, gatvę) žiūrėjo ir analiniu būdu (tiek echoskopu, tiek ranka). Grynai kaip mūsų vaginalinis, tik ilgesnis. Taip kad, mielosios, ne toks jau bajeris,kaip jūs galvojot biggrin.gif Ir sėklides apžiūri echoskopu.

KittyKitty, sveikinimai didziausi 4u.gif ir norejau paklausti, MB grikiukai irgi ne superiniai, akrosomine reakcija prasta, tu minejai, kad TB gere vit. E,C ir cinka, o sakyk cinkas ka stiprina g.gif ir dar kordisepsas, tai cia tas kinietiskas grybas, ar as nusisnekejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simutė: 11 sausio 2007 - 16:10
o varge, varge...ka ten varge...o siaube bigsmile.gif .... bet vadinasi manishkis tikrai dometis savim pradejo biggrin.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 10, 21:52)
O ten, kur siuntė (Kaune į Bažnyčios, berods, gatvę) žiūrėjo ir analiniu būdu (tiek echoskopu, tiek ranka). Grynai kaip mūsų vaginalinis, tik ilgesnis.

Atsakyti
MB Bažnyčios g. žiūrėjo prostatą su echoskopu ir jis labai tuo džiaugėsi, nes prieštai Narmedoj su pirštais tikrino, tai jam baisiai nepatiko lotuliukas.gif sako, kad būčiau žinojęs, kad galima netik su pirštais pažiūrėti bet ir echoskopu užtenka, tai būčiau nejęs į Narmedą
Nu aš tai tikiu, nes man teko patirti du kartus tą malonumą, kai apendicito ieškojo su rankom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 01 11, 17:10)
KittyKitty, sveikinimai didziausi 4u.gif  ir norejau paklausti, MB grikiukai irgi ne superiniai, akrosomine reakcija prasta, tu minejai, kad TB gere vit. E,C ir cinka, o sakyk cinkas ka stiprina g.gif  ir dar kordisepsas, tai cia tas kinietiskas grybas, ar as nusisnekejau blush2.gif

Sveika,
Ačiū 4u.gif
faktiškai viskas, ką gėrė MB, skirta spermiukų judrumui arba kiekiui gerinti, kartais mažinti agliutinacijai (nors pas mus buvo norma). Visur akcentuojama, kad turi būti kompleksinis vartojimas. Va, apie cinką: • Zinc (15-60 mg/day) Even a mild zinc deficiency can cause drastically lower sperm counts. Zinc may also improve sexual function. In one study, thirty-seven men with more than five years of infertility, and whose sperm counts were less than 25 million/ml took 60 mg of zinc daily for forty-five to fifty days. For the twenty-two patients with initially low testosterone levels showed an increase in testosterone and mean sperm count increased significantly, from 8 to 20 million/ml. Nine of the twenty- two wives became pregnant during the study. For the fifteen men with normal testosterone levels, sperm count increased slightly but there was no change in testosterone level and no pregnancies occurred. If you take zinc for longer than a few weeks you should add 1-3 mg of copper to prevent a copper deficiency.
Ką aš žinau, kiek čia tiesos. Aš skaičiau VISKĄ. ax.gif
Merginos sako, kad greičiausiai daugiau davė infekcijos išgydymas. Bet pažiūrėjom dokumentus, MB darėsi pasėlį po metų nuo nepastojimo. Ir tada jokios infekcijos nerado, o sperma buvo bloga. Taip kad nežinau nieko bigsmile.gif
Kordicepsas -tai tas kiniškas grybas. Seniau dėl kitų ligų esu jo nemažai vartojus, man poveikio lyg ir neturėjo. Bet aš mačius daug chemijos, MB visai nematęs, tai gal jam suveikė, nežinau g.gif
Atsakyti
Boruzele07, sekmes jums rytoj (berods..jeigu planai jusu nepasikeite smile.gif ) dideles dideles sekmes, pacios didziausios smile.gif 4u.gif pranesk paskui kaip sekesi.

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 01 03, 20:54)
Norejau paklausti, kaip ten su ta TESA?

Atsakyti
Sweikos, mergaites,
Nu naujienu tikrai geru neturiu. Kai buvom pas Zilaitiene, tai patare kolkas TESA nedaryti, kol nera vyrui padaryti genetiniai tyrimai, tai pirma laukiam dabar vasario menesio, atliksim santariskese tyrimuka, o paskui ziuresim.
kita beda, man policistines kiausides. vienu zodziu vienos bedos...
Nebezinau kur ir rasti ramybe... verysad.gif
Gal kas turi patarimu????? unsure.gif
Atsakyti
panashu, kad cia arba nebesilanko, arba tiesiog neturime tokios patirties is vyriskosios puses. As irgi va dvi dienas galvoju ka tau cia dabar patarti smile.gif

policistines mazesne beda nei vyro..ar ne, mergaites?? (pritartkit arba paneikit..nes as tik is salies sita problema zinau)...

o kad rasti ramybe..pirmiausia reikia susitaikyti su tokia padetim, kad kazkokia problema yra, ar ji kiek pataisoma..tai dar ateities klausimas. o Zilaitiene ka sake tie genetiniai tyrimai galetu parodyti? jeigu kazka parodytu ka tuo atveju? nebedarytu TESA?

tik tu taip nepergyvenk..visada yra iseitis, tikrai, visada 4u.gif

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 01 17, 21:05)
...vienu zodziu vienos bedos...
Nebezinau kur ir rasti ramybe... verysad.gif
Gal kas turi patarimu????? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 01 19, 13:48)
policistines mazesne beda nei vyro..ar ne, mergaites?? (pritartkit arba paneikit..nes as tik is salies sita problema zinau)...

manau, kad policistinės palyginus yra niekis... aš nežinau, ką atiduočiau, kad pas mus būtų tik mano policistinės, o MB sperma būtų gera... doh.gif juk policistinėm užtenka Kazanavičiaus stebuklų pagert ir tada net natūraliai galima pastot, nes O vyksta juos geriant.....
Atsakyti