Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 19, 14:01)
manau, kad policistinės palyginus yra niekis... aš nežinau, ką atiduočiau, kad pas mus būtų tik mano policistinės, o MB sperma būtų gera...  doh.gif  juk policistinėm užtenka Kazanavičiaus stebuklų pagert ir tada net natūraliai galima pastot, nes O vyksta juos geriant.....

Oj, Fliquiti, nekalbek taip! Niekada nezinai gi, ar cia ta problema ar tik priedas prie dar kokios nors.
Va, mums visos be isimties klinikos galva gulde, kad bus OK, o stai tau, kaip isejo. Nebeturiu net ka pasakyti. Nesinori jau nei diskutuoti, nei galvoti, nei ko ieskoti.
Atsakyti
taip taip, su policistinėm aš pastojau gerdama tik duphaston. ir vyro rezultatai katastrofiški. ot taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blndz: 19 sausio 2007 - 14:09
QUOTE(Chiara @ 2007 01 19, 14:03)
Oj, Fliquiti, nekalbek taip! Niekada nezinai gi, ar cia ta problema ar tik priedas prie dar kokios nors.
Va, mums visos be isimties klinikos galva gulde, kad bus OK, o stai tau, kaip isejo. Nebeturiu net ka pasakyti. Nesinori jau nei diskutuoti, nei galvoti, nei ko ieskoti.

nu žinok, man geriant tą jo thyboną ir dexametasoną O vyko kuo puikiausiai be jokių stimuliacijų... ir net po kelis folikulus.... Man V net buvo siūlius IUI natūraliam...
Atsakyti
na jeigu pas moterį policistinės, o vyras sveikutėlkis tai gal ir nesudėtinga ta ovuliaciją pagauti, iššaukti ir pan. bet jeigu pas moterį policistinės, o pas vyrą vėlgi problemos tai derini derini - jeigu pas moterį ciklas sunormalėja tai žiūrėk pas vyrą sperma suprastėjo, jeigu pas vyrą pagerėjo tai žiūrėk pas moterį hormonai sudurnavojo....
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 01 19, 14:03)
taip taip, su policistinėm aš pastojau gerdama tik duphaston. ir vyro rezultatai katastrofiški. ot taip.

kiek katastrofiški? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagėlė @ 2007 01 19, 14:09)
na jeigu pas moterį policistinės, o vyras sveikutėlkis tai gal ir nesudėtinga ta ovuliaciją pagauti, iššaukti ir pan. bet jeigu pas moterį policistinės, o pas vyrą vėlgi problemos tai derini derini - jeigu pas moterį ciklas sunormalėja tai žiūrėk pas vyrą sperma suprastėjo, jeigu pas vyrą pagerėjo tai žiūrėk pas moterį hormonai sudurnavojo....

jaučiu, pas mus taip ir bus sad.gif ba MB ėmė gert speman, o aš mečiau gert thyboną ir dexamedą doh.gif nu daėdė doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif gerai parashyta drinks_cheers.gif taip ir vejames vieni kitus, kol viena dien viskas sutaps biggrin.gif

QUOTE(rugiagėlė @ 2007 01 19, 15:09)
...derini derini - jeigu pas moterį ciklas sunormalėja tai žiūrėk pas vyrą sperma suprastėjo, jeigu pas vyrą pagerėjo tai žiūrėk pas moterį hormonai sudurnavojo....

Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 19, 14:09)
nu žinok, man geriant tą jo thyboną ir dexametasoną O vyko kuo puikiausiai be jokių stimuliacijų... ir net po kelis folikulus.... Man V net buvo siūlius IUI natūraliam...

Tai man irgi. Net tik siule, bet ir dare. Priezastimis pas mus jokiomis net ir nekvepia. Bet kas is to.
Atsakyti
Euromergele,
Zilaitiene patare pirma pasidaryti genetinius tyrimus, nes jie gali parodyti ar yra galimybe seklidese rasti nors viena spermatozoida, ar ne! Gal tai genetika, paveldimumas, o cia jau su situo dalyku nepakeisi.
del tu policistiniu kiausidziu, atliksim hormoninius tyrimus, ir tada kazka spresim, koreguosim.
Tik sakau, ot kaip gyvenime buna, neuztenka to, kad vyras neturiu nieko naudingo, tai dar ir man problemos.
kai bus kokiu naujienu rasysiu, nes kam gi daugiau pasipasakosiu 4u.gif
Atsakyti
nu je...toks jau tas gyvenimas..netiketas smile.gif tai lauksim dabar ziniu is genetiku... jauciu vyrui neramu labai, ane?

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 01 20, 19:14)
Zilaitiene patare pirma pasidaryti genetinius tyrimus, nes jie gali parodyti ar yra galimybe seklidese rasti nors viena spermatozoida, ar ne! ..........

Atsakyti
Neramu, zinoma. Bet esam nusprende eiti iki galo. Juk jis del to nekaltas, jei jau ji toki gamta sukure. Vasario pradzioje santariskese atliksim genetini tyrima, po tu bus aisku, zilaitiene, labai gerai viska isaiskino. Jei tai genetinis nukrypimas, tai nera tikslo atlikti nei tesa, nes ten nieko nerasim. O kas tada manes laukia? Donoryste? Latvijos vaisingumo klinika? A, mergaites? Jus dar turit kazkokia vilti, viltele, kad gal kada kas uzkibs, IVF ar iUI. Bet kas man belieka??? doh.gif
Atsakyti
nu zinok nepulk is anksto i panika smile.gif jeigu visdelto pats nelinksmiausias variantas, tada prireiks donoro...ir manau kad ir tokiu atveju galima gauti pilna pasitenkinima jeigu tai priimtina abiems zmonems smile.gif turesi vistiek savo vaikuti smile.gif zinok ir tuo atveju galima labai laimingai gyventi smile.gif ar taip nemanai?
o ar reiktu IUI ar IVF cia jau gydytojai rekomenduos

QUOTE(Boruzele07 @ 2007 01 21, 19:30)
......Bet kas man belieka??? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 01 19, 15:12)
kiek katastrofiški?  ax.gif

4mln, A-0, B-50 g.gif plius policistinės mano.
Atsakyti