geriausiai tinka kulseliu mesa, nes ji yra sultinga ir miksta..
bulviu krakmolas,
raudonas sausas vynas,
soja,
cukrus
aliejus apkepimui
supjaustyti mesa kubeliais ir juos apvolioti krakmole.. tada ipyjus maza laseli aliejaus apkelti, daug nevartant.. tiesiog kai viena mesoso puse pagelsva lengvai tada apversti ir apkepti taip pat kita puse.. apkepus abi puses apslakstyti soja, ir pavartti tuos mesos gabaliukus, tada pilti raudono vyno ir pabarstyti truputeli cukraus ir viska gerai ismaisyti, nes tada kaip tik skysciu mase visrta terijaki padazu, ir reik kad visa visviena butu jame apvartyta..

prie sito pateikalao labai tinka tarkuotas baltas ridikas.. na ir aisku ryziai..
o siaip va kur buvo rasoma apie tempura.. tai ja galima daryti ir is zuvies, labai skanu..
tik va toks padazelis buvo,. tai nepamenu..

kazkada esu dirbusi japonu restorane..
