sveikutes,
Neblogi jusu receptukai, tik jie ne kasdieniam valgymui, gal kas zinot kaip tikrai paruosti zuvi japoniskai, maciau kaip atrodo iskepta, bet realiai kaip ja pagaminti reikia nelabai suprantu, ir kokia zuvis tinka? gal kas zino sukiyaki recepta? buvau japonijoje ir pries mano akis viska dejo i puoda, bet taip ir nepamenu visko... as speju, kad daugeli japonisko maisto neragavot, kad taip giriat

as puse patiekalu negaliu valgyti, nes kvapas ir skonis dar neatrastas ir negaliu priprasti... siaip susi japonai namie negamina, jie juos perka ir tik per sventes... bent jau as kai buvau, man taip aiskino... onigiri skanu, tie patys ryziai ir viduj kas nors (lasisa, slyva japoniska ar siaip kas, dar juros dumblio truputis), ragavau pirktini, tai nerealiai patiko, o ryziai sushio gaminimui tinka tik apvaliagrudziai. O tempura labai nesveikas maistas, japonai retai valgo

as namie okonomyaki darau, buvo atsiunte man specialiu milteliu, bet ir be ju apsieinu, paprasciausias receptas, tai kopustai , kiausinis, vanduo, (as tai truputi dar sojos padazo ipilu, kadangi tu milteliu neturiu (jie skoni duoda tam tikra)), morka, svoguno, dar ko prisigalvoji ta ir dedi, dar miltai“

o kiek miso pasta kainuoja ? mano vyras labai megsta miso sriuba, neseniai pabaigem, buvo atsiunte is japonijos, tai noreciau nusipirkti...