
Taigi reikes:
Jautienos arba kiaulienos kepenu ismirkytu piene
druskos
pipiru
vegetos
miltu
isplakto kiausinio
dziuveseliu
Kepenis supjaustom kepsniais mazdaug 1,5-2cm storio. Jas pamusam plaktuku mesai padeje tarp dvieju maiseliu kaip karbonada(nesitasko). Padruskinam, papipirinam, truputeli pabarstom vegeta. Tada pavoliojam miltuose, plaktame kiausinyje, dziuvesekiuose ir dedam i keptuve su ikaitintu aliejum. Kepam ant letos ugnies is abieju pusiu, kol graziai apskrunda. O garnyras pagal jusu fantazija - bulviu kose, svieziu darzoviu salotos arba marinuotos darzoves.

Beje nepaminejau padazo. Prie sio kepsnio tiekdavo pievagrybiu ir grietineles padaza: sukepinam smulkintus pievagrybius aliejuje su smulkintu svogunu, pabarstom miltais, pakepinam, pilam grietinele, uzkaitinam, druskinam, pipirinam pagal skoni.
Kepsneliai super
