Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos pieno donorystė

QUOTE(Lynes @ 2011 04 18, 11:17)
As tikrai neduociau savo vaikui svetimos moters pienelio. Duociau misinuka. Juk ir genetine informacija perduodama. Bet gimus pirmam vaikiukui teko ilgai gulet ligoninej, ten buvo atskira paliktu leliuku palata. Mano palatos drauge turejo daug pieno, tai ir jiems duodavo (gulejom labai ilgai). Manau, kad tokiu atveju MP donoryste gerai.

manau kad genetine informacija neperduodama!
genetine informacija perduodama su apvaisinimo metu, bet tikrai ne per motinos piena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 04 01, 17:59)
Po gimdymo ,  gimdymo namuose mes dar nebuvom pientraukio įsigiję, o krūtys kaip balionai  doh.gif  mano mažylė viso neišvalgydavo, tai iš kitos palatos moteris pasiūlė jos sūneliui būti pieno motina  tongue.gif  viena krutimi žindžiau savo dukryte, kita - jos sūnelį  smile.gif o dabar tą pienuką, kurį nusitraukiu - juk išpilt gaila,  tai paauglį sūnų šeip ne taip įkalbėjau gert  ax.gif  galiu pasakyt, kad jam jis į naudą - paaugių problema - spuogai ėmė mažėti  thumbup.gif o pardavynėt bijau, nes pienukas riebus , neaišku, kaip kuris vaikutis sureaguos. Pirmagymį maitinau trumpai , tai galiu pasakyt vieną- didelis skirtumas tarp pienuko ir mišinukų. Nors ir riebus mano pienukas, bet dukrytei niekad nebūna vidurių užkietėjimo, o su pirmagymiu nuo mišinukų tai buvo amžina problema.

Nu nzn, gal as kokia senamadiska, bet man tai atrodo labai nepriimtina, o sunus Jusu gal irgi jaucia diskomforta doh.gif
Atsakyti
Jei butu problemu su zindymu, nemanau, kad duociau kitos moters pieneli savo mazyliui. Netragedija butu misinuku maitinti g.gif Daug kur buvo rasyta, kad jei maitinanti moteris turi gyventi kartu su mazyliu, nes kitaip jos pienukas neatitinka vaikelio poreikiu...
Atsakyti
Saviškiui tai neduočiau kitos moters pieno, bet savo duočiau , jei kam reiktu biggrin.gif
Atsakyti
neduočiau, o dar paauglį priversti gerti išvis nepasirįžčiau, kad ir kiek to pieno būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2011 05 18, 11:11)
Saviškiui tai neduočiau kitos moters pieno, bet savo duočiau , jei kam reiktu biggrin.gif

drinks_cheers.gif savo pieno tikrai negaila, bet vat savo vaikui nebet sesers pienelio duociau(bet tik nutraukto),nors nezinau..... gal net ir seses nenoreciau. nebent tai butu laaabai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulka35: 19 gegužės 2011 - 13:30
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2011 04 01, 18:59)
Po gimdymo ,  gimdymo namuose mes dar nebuvom pientraukio įsigiję, o krūtys kaip balionai  doh.gif  mano mažylė viso neišvalgydavo, tai iš kitos palatos moteris pasiūlė jos sūneliui būti pieno motina  tongue.gif  viena krutimi žindžiau savo dukryte, kita - jos sūnelį  smile.gif o dabar tą pienuką, kurį nusitraukiu - juk išpilt gaila,  tai paauglį sūnų šeip ne taip įkalbėjau gert  ax.gif  galiu pasakyt, kad jam jis į naudą - paaugių problema - spuogai ėmė mažėti  thumbup.gif o pardavynėt bijau, nes pienukas riebus , neaišku, kaip kuris vaikutis sureaguos. Pirmagymį maitinau trumpai , tai galiu pasakyt vieną- didelis skirtumas tarp pienuko ir mišinukų. Nors ir riebus mano pienukas, bet dukrytei niekad nebūna vidurių užkietėjimo, o su pirmagymiu nuo mišinukų tai buvo amžina problema.

Pakraupau sad.gif vargsas jusu paauglys sunus, ivarysit jam psichologiniu problemu. Gal dar is kruties duodat zyst? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2011 06 15, 22:51)
Pakraupau sad.gif vargsas jusu paauglys sunus, ivarysit jam psichologiniu problemu. Gal dar is kruties duodat zyst? blink.gif

drinks_cheers.gif
Iskrypimas kazkoks blink.gif Paaugliui savo piena girdyt doh.gif Spuogus galima ir kitaip panaikint mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamytės, kreipiuosi į tas, kurios galbūt turi problemą su pienuku ir negali pačios maitinti savo atžalos. turim su vyru dviejų savaitelių sūnelį, sveikutį ir sparčiai augantį. Nuo pat pirmųjų dienų man pradėjo gamintis labai daug pienelio, dar ligoninėje sesutės sakė, kad galėčiau su tiek pienelio išmaitinti du ar tris vaikučius. Jau po to, kai sočiai pavalgo mūsų mažylis - dar lieka nuo pusės litro iki litro pieno per dieną. Pienelį su vyru užšaldėme, o ir toliau šaldysime, nes kai mažiukas biški ūgtels dėsim tą pienelį į košeles, bet galvojam - jei yra mama, kuriai nesigamina pienukas ir kuri labai dėl to pergyvena ir nenori maitinti savo mažylio mišinukais, o nori maitinti pienu - galėtumėm pagelbėti bėdoje ir padovanoti pienelio. Esu sveika, neturiu jokių žalingų įpročių, pradėjusi maitinti krūtimi labai labai prisižiūriu maistą ir saugausi nuo bet kokių produktų, galinčių mažiuką alergizuoti ar pūsti pilvuką. Jei kam labai reikės - parašykite man asmeninę žinutę.
Sėkmės visoms mamytėms ir jų mažiukams smile.gif Kad augtų sveiki, dideli ir geri wink.gif
Atsakyti
Ir pati pažindyciau ir duociau kitai, esant reikalui. KAzkodel labai blogos nuomones esu apie misinukus.

Paciai nusimato po keliu menesiu 2sav kelione be dukrytes ir ja priziureti pasiule panasaus amziaus vaikuti turinti drauge. Taip pat pasiule ir zindyti- labai vertinu toki jos pasiulyma, man tai priimtiniau,nei buteliukas ir misinukas. Nusitraukineti man paciai bei kaupti- nepavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 10, 23:49)
Daug kur buvo rasyta, kad jei maitinanti moteris turi gyventi kartu su mazyliu, nes kitaip jos pienukas neatitinka vaikelio poreikiu...

Manau vistiek geriau atitinka poreikius, nei sintetinis mišinukas mirksiukas.gif
Tikrai nebūtų gaila pieno kitam vaikučiui smile.gif O dėl savo vaiko, tai net nesusimasčiau apie tai, visą laiką žinojau kad turėsiu pieno pakankamai, ir jo turiu smile.gif
Atsakyti
Labai noretume maitinti savo 4 men. ivaikinta mazyli motinos pieneliu - jei esate sveika, tvarkinga mamyte ir galetumete pasidalinti/parduoti pienuko, prasau rasykite AZ arba skambinkite tel. 861562740. Gyvename Vilniuje. Busime labai dekingi 4u.gif
Atsakyti