Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos pieno donorystė

Auges, tavo stebėjimų išvados tiesiog pribloškiančios. blink.gif Tiksliau- pirmą kartą tave matau taip smarkiai nusišnekančią. blink.gif Tas marazmų rinkinėlis (pradedant nėštumu kaip patalogija) tau garbės nedaro . huh.gif

Užėjus norėjau parašyti žodį-kitą apie progresą, bet matau, jog prasmės tam nerasta. blink.gif

lithuania.gif
Atsakyti
norge zciu uz ivertinima, bet... kodel tai marazmai?
Tai gali buti dar viena nuomone is viso forumo. Nuomone apie musu dabartini gyvenima (musu laikus) is kazkurio zmogelio tasko, to kuris bijo visko. Sutinku ta nuomone yra perdeta, bet taip pat absurdiskai skamba kai kurie pasisakymai ir sioje temoje apie ligas, baubus, higienas, pasipelnimus ir pan., taip pat ir gimdymo temose... wink.gif
Bet ziurek kita vertus tokie marazmai "atbaide" tave nuo sios temos, jeigu galima taip issireiksti, reiskia jau is dalies sia tema galima bus ramiau diskutuot. wink.gif

peace laugh.gif

000189.gif
Atsakyti
QUOTE (Auges @ 2004 11 30, 13:13)

Bet ziurek kita vertus tokie marazmai "atbaide" tave nuo sios temos, jeigu galima taip issireiksti, reiskia jau is dalies sia tema galima bus ramiau diskutuot. wink.gif

peace laugh.gif

000189.gif

Hm, o rami diskusija- tai kada tau visi pritaria ir kalba taip ir tik tai, kas tau patinka? g.gif
Atsakyti
hm, ne!
rami diskusija man yra tokia kai visi gali issakyt savo nuomone nebijodami pasipilsiancios kritikos ir visaziniu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Auges @ 2004 11 30, 14:54)
hm, ne!
rami diskusija man yra tokia kai visi gali issakyt savo nuomone nebijodami pasipilsiancios kritikos ir visaziniu wink.gif

hm... O tu vertini tik tokią kritiką, kuri neatlaiko jokios kritikos?
laugh.gif

Keista, man įdomiausia diskutuoti tik tada, kai sutinku lygiaverčiai stiprius argumentus. g.gif

P.S. Tu, kaip forumo piktoji, man savotiškai žavi. laugh.gif tongue.gif
Atsakyti
Tikrai neketinau nieko gasdinti jokiais baubais apie siauiančius virusus ir kitus baisius dalykus.
Labai atsiprašau, bet, mano nuomone, gyvenam TAIS LAKAIS, kai medicinos žinios yra pažengusios labai toli ir ignoruoti šitą patirtį dėl keisto užsisyrimo ar tikėjimo, kad mūsų močiutės gimdė laukuose ir nieko blogo neatsitiko, yra mažų mažiausiai naivu. Siūlyčiau pasidomėti statistika apie gimdymo baigtis dabar ir prieš šimtą metų. Ar gi tada mamos bent pasvajoti galėdavo apie neišnešiotų kūdykių priežiūra, skiepus ir panašius medicinos privalumus...
Visiškai sutinku, kad kuo natūralesnis požiūris į nėštumą ir maitinimą yra sveikintina, bet ne visiems gi viskas būna idealu, deja...
Atsakyti
QUOTE (Digita @ 2004 11 26, 21:42)
As visai neseniai (2004 nr. 8) skaiciau tavo vaikas zurnale, kad tikrai nelabai gerai duoti kudikui kitos mamytes pienuko, nes jame gali buti kazko kas gali netikti kudikiui ir todel geriau patartina duoti misinuka.  Radau ta zurnala cituoju - "jei tavo krutyse dingtu pienas, nesugalvok mane zindyti kitos mamos pienu. Kodel? Jis neatitinka mano poreikiu pagal branda, jame esantis baltymas man svetimas, tad gali isberti odele. Be to, kita mama gali mane uzkresti citomegalo virusu. Dabar yra saniu misinuku. Jie man labaiua tiktu". taip raso viena naujagimiu daktare.

oho....nebloga diskusija per savaite cia isiubavot wink.gif
Juokingiausia, kad parodoj kazkaip gavau butent sita zurnalo numeri ir turejau garbes paskaityt ta straispni. Nezinau ka kaltint, ar ta naujagimiu gydytoja, ar zurnaliste Agurkyte, bet tai nebuvo vienintele ten parasyta nesamone (netaikau tam gabaleliui apie citomegalo virusa) g.gif Siaip jau, zmogaus pieno baltymas zmogui yra smarkiai artimesnis nei karves baltymas, is kurio ir gaminami misinukai. Kad karves baltymas butu lengviau toleruojamas, jis hidrolizuojamas gaminant misinuka. Jei kas ir gali 'netikti' is kitos moters pieno, tai ne jos pagaminti, o suvalgyti ir i piena pernesti junginiai (eteriai, etc).
Beje, neseniai Lietuvos Ryte skaiciau apie tai, kad druskoje yra sodos (tiesioginis vertinys is Sodium,- Natrio)doh.gif
Kartais pagalvoju, kad butu daug daugiau naudos, jei zmones skaitytu mokyklinius vadovelius ir ijungtu truputeli logikos...
Atsakyti
Reikalingas mamos pienas schmoll.gif ,VILNIUJE-SESKINES RAJONE.Gal kas turite perdauk ax.gif
Atsakyti
Taigi buvo cia kazkur skelbimas vienos forumo dalyves, kad dovanoja pieneli doh.gif Tik nepamenu kaip jinai pasivadinus sad.gif
Atsakyti
Šeip nerekomenduojama yra duoti savo vaikui svetimos moters pieną, aišku kiekvieno pasirinkimas. Juk yra pakankamai mišinėlių, nejaugi neišsirenkate.
Atsakyti
tai kad labai brangus tie misinelei. rolleyes.gif
Atsakyti
Na abejoju ar mamos pienas pigesnis biggrin.gif
Atsakyti