Ir nieko as cia amoralaus tame nematau

Papildyta @ [mergetime]1101456154[/mergetime]
ir dar, tarp kitko, motinos pienas is tikro yra labai brangus

QUOTE (sigitulka @ 2004 11 19, 13:53) |
Brangios mamytės, man labai keista, jog nežinot, kad joks kitos moters pienas neatstos Jūsų pieno! ![]() ![]() |
QUOTE (sigitulka @ 2004 11 26, 12:56) |
Neatsimenu, bet skaičiau senai kažkokiam žurnale apie mediciną ![]() |
QUOTE (egliuke @ 2004 11 26, 14:57) |
Bet ,jei ligoninės superka kitų mamų pieną, tai negali jis kenkti kitiems kudikiams? ![]() ![]() |
QUOTE (Digita @ 2004 11 26, 23:42) |
As visai neseniai (2004 nr. 8) skaiciau tavo vaikas zurnale, kad tikrai nelabai gerai duoti kudikui kitos mamytes pienuko, nes jame gali buti kazko kas gali netikti kudikiui ir todel geriau patartina duoti misinuka. Radau ta zurnala cituoju - "jei tavo krutyse dingtu pienas, nesugalvok mane zindyti kitos mamos pienu. Kodel? Jis neatitinka mano poreikiu pagal branda, jame esantis baltymas man svetimas, tad gali isberti odele. Be to, kita mama gali mane uzkresti citomegalo virusu. Dabar yra saniu misinuku. Jie man labaiua tiktu". taip raso viena naujagimiu daktare. Man atrodo ir as savo kudikiui geriau duociau misinuka nei kitos mamytes pienuka. dar kazkur skaiciau budama ligoninej, kad norint duoti kitos mamos piena,reikia kad vaikuciu amzius butu toks pat, gali skirtis apie savaite, nes paskui pienukas neatitinka amziaus. |