Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos pieno donorystė

QUOTE(Senti @ 2005 04 30, 20:12)
tik aš asmeniškai nematau nieko gero tame, kad vaikui nuo pat mažumės yra kišama sintetika, turiu galvoje mišinukus... O paskui dejuojam, kad vaikai alergiški...  g.gif

Tai ką daryti mamom, kurios nebegali pačios maitinti doh.gif . Vaiką maitinau nuo 1,5 mėn. mišinuku ir nė karto nebuvo nei išbėrę, nei serga visai thumbup.gif .
Visos žinom apie natūralaus maitinimo naudą, bet ne visom pavyksta gal maitinti tiek, kiek norėtusi doh.gif Ką tokiu atveju daryti? doh.gif Prašyti kitos motinos pieno? Va čia ir išsiskiria nuomonės-vienoms tai priimtina, kitoms ne tongue.gif
Atsakyti
Nematau nieko blogo jeigu vaikutis geria kitos mamos pienuką, beabejo jeigu žinoma kaip mamytė gyvena ar yra tvarkinga ir pan.
TA mamytė juk ir savo vaikutį maitina, tai negi ji puls vartoti alkoholį, vaistus ir pan, tam kad savo vaiką nuodytų g.gif Stengiasi dėl savo vaikučio, tuo pačiu padėdama ir kitam 4u.gif
Atsakyti
[SIZE=7][COLOR=red]
Pati maitinau ilgai ir pieno turėjau labai daug. Žinoma aš pritariu kad tas apsisprendimas maitinti vaikelį kitos mamos pienu yra rimta, juk žmogaus visai nepažysti. Aš taip pat siūliau padovanoti pieno, nes per parą 1 litrą išpildavau lauk ir taip iki 10 mėn, bet norinčių neatsirado. soske.gif
Atsakyti
QUOTE(jolcepuliene @ 2005 05 17, 12:47)
[SIZE=7][COLOR=red]
Pati maitinau ilgai ir pieno turėjau labai daug. Žinoma aš pritariu kad tas apsisprendimas maitinti vaikelį kitos mamos pienu yra rimta, juk žmogaus visai nepažysti. Aš taip pat siūliau  padovanoti pieno, nes per parą 1 litrą išpildavau lauk ir taip iki 10 mėn, bet norinčių neatsirado.  soske.gif

As irgi turiu jo per daug .Gal reikia vyresnems savo panoms paslapcia ant jo koses virti. Kazin kiek is to naudos butu. tongue.gif
As kai jo perdaug susikaupia saldiklyje, tai mamos katei ir suniui pasiulau. Jie lieka patenkinti, kailis blizga blush2.gif ( labai gaila i kanalizacija pilti.)
Po sio skyrelio kazkurios patarimo reikes ivonele likuti suplti maudant mazaja . ax.gif
Atsakyti
pas mane pieno yra daug,ypac ryte issitraukiu 250-300ml pieno is vienos kruties,ir as jokiu pinigu nereikalauciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės
viena mano draugė prašė paklausti gal kam reikia mamos pienuko. Ji turi labai daug , gaila visą išpilti. Augina 3 mėn vaikutį. Tiesa vieta Klaipėda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2006 05 12, 19:37)
Sveikutės
viena mano draugė prašė paklausti gal kam reikia mamos pienuko. Ji turi labai daug , gaila visą išpilti. Augina 3 mėn vaikutį. Tiesa vieta Klaipėda  ax.gif

Aš tai likusį pienuką sušaldydavau ir išeidavo skanūs ir sveiki ledai vyresniajam sūnui( jam buvo ketveri).
Atsakyti
Aš bent jau kol kas turiu problemą "skęstu pieno upėse", jei kam reik, galiu ir duot.
Atsakyti
Kai maitinau savo slibiniuką, pora mėnesių pieno likutį atiduodavau kitam panašaus amžiaus leliukui. Čia kaip kam priimtina. Kito leliuko tėvai buvo labai patenkinti, nes mama pati neturėjo pieno, o su mišiniais nelabai sekėsi. O mano duotas pienas puikiai tiko.
Atsakyti
As pati turiu pieno mama ir mano brolis turi pieno mama, senais laikais tai buvo priimtina ir normalu (tai buvo pries 30-40 metu).
Jeigu dabar man reiketu rinktis ar vaika maitinti misinuku ar kitos motinos pienu, tai turbut rinkciausi kitos motinos piena su salyga, kad ta mama kazkiek pazistama ar rekomenduota, o pienuka tikrai istirciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzhina: 29 gegužės 2006 - 10:17
Radau internete vieną puslapį apie tai, kaip mamos gali dovanoti savo pienuko tiems vaikuciams kurie gimė per anksti, kuriems, kad išgyventų būtinai reikia motinos pieno, o jų mamytės pieno neturi. Gal teko ką girdėt apie motinos pieno donorystę Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Elfukas @ 2006 08 17, 14:24)
Radau internete vieną puslapį apie tai, kaip mamos gali dovanoti savo pienuko tiems vaikuciams kurie gimė per anksti, kuriems, kad išgyventų būtinai reikia motinos pieno, o jų mamytės pieno neturi. Gal teko ką girdėt apie motinos pieno donorystę Lietuvoje?

Pirma kart apie tai girdziu unsure.gif , bet manau tai butu grazus ir gera poelgis ir tikrai atsirastu mamyciu, norinciu padeti tokiems kleckuciams ax.gif
Tik idomu kaip patikrintu ar tas pienukas tinkamas blink.gif blink.gif blink.gif (na pvz.ar nebuvo mamyte isgerusi ar narkotiku vartojus??? g.gif
na gal kiek pafantazavau, juk tai butu neatlygintina, o tokios uz dyka kazi ar duotu.
Atsakyti