Turbūt 10 metų baseine nebuvau o pastaruoju metu baisingai užsimaniau... Patiktų Lazdynuose, bo netoli namų... Gal kas lankotės ir galėtumėt papasakot, kas ten ir kaip? Tik aš, vėpla, nė maudymosi kostiumėlio padoraus neturiu
Turbūt 10 metų baseine nebuvau o pastaruoju metu baisingai užsimaniau... Patiktų Lazdynuose, bo netoli namų... Gal kas lankotės ir galėtumėt papasakot, kas ten ir kaip?
Tik aš, vėpla, nė maudymosi kostiumėlio padoraus neturiu
Va,ir mane domina Lazdynu baseinas Ju puslapis neveikia,tai ner kur paziuret Kokios ten kainos?Ar yra vaikams kur pasiturksti?Nuo kokio amziaus vaikus leidzia?
baseinai - pagal kaina tai jauciu tuose moksleiviu namuose geriausia - gaunasi po 10 lt jei perki abonenta. as be baseinu, norejau paklausti ka zinot apie masaza Vilniuje? kur kas pigiai masazuoja? bet kaD NELAUZYTU, O MASAZUOTU. ir po to gerai butu jauciu sauna... patarkit, gal kas lankosi ?
Va,ir mane domina Lazdynu baseinas Ju puslapis neveikia,tai ner kur paziuret Kokios ten kainos?Ar yra vaikams kur pasiturksti?Nuo kokio amziaus vaikus leidzia?
Darbo dienomis kažkur apie 14 litų suaugusiam, studentams pigiau. Savaitgaliais ir vakarais brangiau.
Ten yra sauna, labai didelis baseinas, bet baseino vaikams lyg ir nemačiau.
Darbo dienomis kažkur apie 14 litų suaugusiam, studentams pigiau. Savaitgaliais ir vakarais brangiau.
Ten yra sauna, labai didelis baseinas, bet baseino vaikams lyg ir nemačiau.
Yra ten ir 'varlinukas', tik atskiroj patalpoj (bent ankščiau tikrai buvo, todėl abejoju ar uždarė) - einant nuo įėjimo pro holą su akvariumais didysis baseinas už kairės sienos,o varliukams už dešinės.
Papildyta:
Labai atsiprašau, aš čia apie moksleivių rūmus
Moksleiviu rumai yra Konstitucijos prospekte. Vadinasi is tiesu si istaiga Lietuvos vaiku ir jaunimo centras. Stai cia yra ju internetinis puslapis. Ten galesi suzinoti kainas. Manau, kad jos yra pigiausios visame mieste
Moksleiviu rumai yra Konstitucijos prospekte. Vadinasi is tiesu si istaiga Lietuvos vaiku ir jaunimo centras. Stai cia yra ju internetinis puslapis. Ten galesi suzinoti kainas. Manau, kad jos yra pigiausios visame mieste