Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

ačiū mergaitės už patarimus .
o trašų nereikia į vandenuką įpilt ?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 07, 15:07)
ačiū mergaitės už patarimus .
o trašų nereikia į vandenuką įpilt ?

Truputis trąšų napakenks. Laistyk kaktusams ir sukulentams skirtomis trąšomis mirksiukas.gif
Atsakyti
tai tikriausiai ir as busiu persistengus ir perliejus savo medeli.siandie padejau ant palanges tiesdiai virs radiatoriaus.tikiuosi,kad atsigaus.but labai gaila jei nuvistu gelyte verysad.gif labai gerai,kad yra kur pasiskaityt apie augalus.ba gi tos gelytes visos skirtingos,vienom daugiau dregmes reik kitoms maziu.o nezinot kas galetu buti,pas kai kurias geles zeme tokia pabalus?tai gal ve ko truksta,o gal per daug?
Atsakyti
jei žemė pabalus, tai gal nuo vandens? man taip buvo - neišsikenčiau tai žemę papurenau blush2.gif ir nieko nebesimato biggrin.gif
Atsakyti
Tai vandens perteklius. Zeme atrodo, kaip baltu pelesiu apsitraukusi.... doh.gif
Atsakyti
va to papelijimo labiausiai ir bijau ,stengsiuos neperlaistyt .Net dienas kada laistysiu ant kalendoriaus pasižymėjau .
Atsakyti
aš laistau kartą į savaitę ir vis tą pačią dieną - taip kad užmiršti neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Laistau aš saviški retokai , dabar išleido tris šaleles naujasdvi didelės o vienai kažko pritruko mažytė g.gif
Atsakyti
Aš irgi pradėjau rečiau laistyt, tai porą naujų šakelių beleidžiant pastebėjau smile.gif
Atsakyti
ACIUKAS VISOM UZ PATARIMUS 4u.gif TAI AS CIA MATYT VIS SU TUO LAISTYMU VIS PERSISTENGIU blush2.gif REIK PRISTABDYT biggrin.gif
Atsakyti
o as vakar buvau vienoje savo miesto geliu parduotuvej tai ir uzklausiau kaip pinigu medelius reik laistyti.tai va:vazona (geriausia kad butu plasmasinis su skylutem apacioj ) reik istatyti i dubeni su vandeniu,palaikyti koki pusvalandi ir paskui istraukus palaukt kol jis nuvarves.tai taip mazdaug reik daryt kas 2-3 sav.o per ta laika gelyte reik tik nupurkst.Na man cia taip geliu pardaveja sake nezinau kaip istikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringyte @ 2006 12 11, 21:07)
o as vakar buvau vienoje savo miesto geliu parduotuvej tai ir uzklausiau kaip pinigu medelius reik laistyti.tai va:vazona (geriausia kad butu plasmasinis su skylutem apacioj ) reik istatyti i dubeni su vandeniu,palaikyti koki pusvalandi ir paskui istraukus palaukt kol jis nuvarves.tai taip mazdaug reik daryt kas 2-3 sav.o per ta laika gelyte reik tik nupurkst.Na man cia taip geliu pardaveja sake nezinau kaip istikruju  g.gif

g.gif nu įdomiai pakonsultavo. Šiaip juk zamiokulkas yra sukulentas. Drėgmės perteklius tikrai ne į naudą. rolleyes.gif
Atsakyti