Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

g.gif mano piniguočio irgi porą lapelių geltonuoja verysad.gif tik tikrai neperlaistau schmoll.gif ar gali būti atvirkščiai - per mažai laistau? g.gif
Atsakyti
Na turėjau airišką piniguočių tokį raktų pakabuką nieko jis man nepadėjo sakau pasidovanosiu gyvą pinigų medį mirksiukas.gif blush2.gif Pasidėjau ir džiaugiuosi jis man toks gražus.Jei ne pinigų tai bent stabilumo finansinio tikiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegrazha @ 2006 11 21, 09:27)
g.gif mano piniguočio irgi porą lapelių geltonuoja  verysad.gif tik tikrai neperlaistau  schmoll.gif ar gali būti atvirkščiai - per mažai laistau? g.gif

Nesuprasi kas jiems darosi doh.gif Mano piniguočio vienos šakelės visi lapeliai pagelto doh.gif
Atsakyti
Del tu kates apgrauztu lapeliu. Paimk ir juos visai nukirpk. Kur tik ikasti, gali paliki, bus lapelis su zymemis. Augalelis del keliu nukirptu lapu tikrai nenumirs. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2006 11 21, 15:02)
Na turėjau airišką piniguočių tokį raktų pakabuką nieko jis man nepadėjo sakau pasidovanosiu gyvą pinigų medį mirksiukas.gif  blush2.gif Pasidėjau ir džiaugiuosi jis man toks gražus.Jei ne pinigų tai bent stabilumo finansinio tikiuosi bigsmile.gif

nu jau kaip min tai grazia gele turesi mirksiukas.gif
Atsakyti
Zamiokulkas -tai pinigų medis ?
maximoj dabar yra -6,99 kaina .
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 11 30, 16:38)
Zamiokulkas -tai pinigų medis ?
maximoj dabar yra -6,99 kaina .

Aha. bigsmile.gif Pinigėlių medis ax.gif
Atsakyti
mano mamai taip pat sios gelytes keli lapelaii pagelto g.gif tfu tfu tfu bet manoji dar negeltonuoja smile.gif
Atsakyti
aišku , o tik nusipirkus galima persodinti
nes vazonėliai mačiau pašiurę...
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 11 30, 18:27)

galima, dar faktiskai ruduo. tik parnesus biski palauk diena kita kad prie klimato apsiprastu
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 11 30, 18:27)

Na aš vis dėlto siūlyčiau pavasario sulaukt. Kiek gi beliko kalendorinio pavasario. Jei jau visai šaknys virsta iš vazono, ar varganai atrodo augaliukas, tada manau būtinybė atsirastų persodinti. 4u.gif
Atsakyti
na šiandien jau žiema ,tai gal tikrai palaukti pavasario.
Atsakyti