Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

QUOTE(marfa @ 2007 02 06, 10:52)
4u.gif Cia kaip kokiom gelytem,pvz.sanpauliju lapai svieseja,kai perdaug sviesos. O as pagal savo piniguoti isitikinau,kad geltonuoja nuo perlaistymo doh.gif

QUOTE(Dasha @ 2007 02 06, 12:51)
sitai gelei daug sviesos, tuo labiau tiesioginis nereikia  schmoll.gif  kuo puikiausiai ji gali gyventi pusiau pavesy ok.gif

ech, is manes dar tokia zinove doh.gif Pati tik mokinuosi sita gelyte auginti blush2.gif

O maniskis, jei gerai iziurejau, rodos bando "cibuka" leisti wub.gif
Atsakyti
sveiki!o as jau viena sakele praradau verysad.gif .ir jau antra geltonuoja verysad.gif ir trecia pradeda... cry.gif bet ir isleido viena sakele.paskaiciau,tai nelaistau.jau gal 3 sav.o siandien ziuriu verkia...ant tos naujos sakeles rasa ten ar kas,nesuprantu.ar kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(ania12 @ 2007 02 08, 21:47)
sveiki!o as jau viena sakele praradau verysad.gif .ir jau antra geltonuoja verysad.gif ir trecia pradeda... cry.gif bet ir isleido viena sakele.paskaiciau,tai nelaistau.jau gal 3 sav.o siandien ziuriu verkia...ant tos naujos sakeles rasa ten ar kas,nesuprantu.ar kam taip buvo?

lotuliukas.gif Rasa tai nieko tokio,jei gali nufotografuok.Nes vienoje geliu parduotuveje pardaveja pasakojo,kad pas viena kliente pinigu medis labai graziai auga,bujoja,pastoviai rasos lasai susidaro,o veliau ir zieda isleido wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano zamiokulkas irgi graziais rasos laseliais dabindavosi, "verkdavo", o dabar ziedeli turiu, stai koki:

http://i87.photobuck...pg?t=1171036742

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 09, 19:00)
Mano zamiokulkas irgi graziais rasos laseliais dabindavosi, "verkdavo", o dabar ziedeli turiu, stai koki:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif oi kaip gražu wub.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 09, 18:00)

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

g.gif O kur tu gyveni?Gal cia apie tave geliu pardaveja pasakojo .... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
thumbup.gif grazus ziedelis,idomu kaip ilgai zydes.............. wub.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 09, 18:00)

koks įdomus žiedas g.gif wub.gif

maniškis jau tuoj visą šakelę išleis 4u.gif nežinau ar čia gerai ,juk žiema dabar,bet ką jam padarysiu dabar?
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
O aš laikiau save šios gėlės auginimo ase ax.gif Jau keturis metus ji pas mane auga, visi atsigrožėti negalėjo... Žydėjo ji pas mus prieš du metus, tai išleido ne vieną žiedą, o šešis bigsmile.gif . Manau, kad po tų žiedų ji man ir pradėjo nykti, o gal ir perlaisčiau aš ją. Paskaičiau, kad tai gėlė nereikalaujanti priežiūros, tai pastačiau ją į kampą, gal jai šviesos pritrūko. Nežinau g.gif Pradėjo geltonuoti lapai, jie kristi, tada aš nupjaudavau tą ūglį ir tik visai neseniai pastebėjau, kad vienas nupjautas ūglys pradėjęs pūti... Jo, galvoju, tikriausiai prisižaidžiau. Perkėliau gėlę ant palangės, nes ji jau ir vėl man telpa ant jos verysad.gif ir šiandien einu ją persodinti, nes bijau, kad tas pelėsis bus ir vazone. Nežinau, patarkit ką daryti verysad.gif
baigiu ja numarinti verysad.gif
Atsakyti
manosios kai gelto vienos šakelės du apatiniai lapukai - staigiai perkėliau ant paland\gės virš radijatoriaus ir jau kelinta savaitė nelaistau - leidžiu pilnai išdžiūti žemėms. vis pastebiu ar dar daugiau lapelių negelsta - nu lyg ir negelsta, tad nieko ir nebedarau unsure.gif
Atsakyti
Aš savąją gėlę vakar persodinau, žiūrėsim, kas bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(gima @ 2007 02 13, 14:32)
Aš savąją gėlę vakar persodinau, žiūrėsim, kas bus toliau...

linkiu kad atsigautų ,svarbiausia neperlaistyk 4u.gif
Atsakyti
O mano pinigų medis dar nė karto nežydėjo verysad.gif Ir mačiau žydintį tik kartą gyvenime - kai su reikalais lankiausi mokesčių inspekcijoj lotuliukas.gif
Atsakyti