Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

Sveikos,

o mano vienas zamiokulkas ziedpumpuri augina bigsmile.gif .
Laukiu ziedelio thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamyteVK: 31 sausio 2007 - 19:26
tema labai tingiu 4u.gif skaityti, kas kiek reikia laistyti sita gelyte? man nesenai padovanojo wub.gif
Atsakyti
[quote=giekab,2007 01 29, 17:11]
[quote=giekab,2007 01 27, 16:46]
jei kas galit padovanokit man nediduka pinigu medeli. mirksiukas.gif Zanavyku/Sirvintu kampas toje parduotuveje maciau pinigu medeli uz 8Lt - jei kas man toki ar mazesni padovanotu, as galeciau uz ta pacia pinigu suma, Jums padovanoti kita toje parduotuvej (ar kitoj) jums labai patikusia gelyte 4u.gif

arba galime viena kitai padovanoti pinigu medeli, jei kam taip pat reikia dovanoto medelio, o neturi, kas kad padovanotu blush2.gif
[/quote]

dar vis laukiu dovanu karalienes, kuri padovanotu man maza pinigu medeli 4u.gif
Atsakyti
Tu geriau siūlyk mainus wink.gif

Maxiule, kartą per dvi savaites, arba tada kai žemė sausa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 02 01, 09:53)

auginu zamioculca, prastai auga ir lapai neblizga g.gif , varciau puslapi rojaussodai ir pamaciau visai kita gele vadinama pinigu medziu, tai kuri yra kuri g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 01 vasario 2007 - 16:49
QUOTE(Neglaite @ 2007 02 01, 09:53)

manau neblogi mainai butu apsikeist dovanom - pinigu medeliais. ax.gif aisku galimi ir kitokie mainai.
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 09 25, 11:07)

mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(marfa @ 2006 09 26, 22:48)
verysad.gif Man irgi taip buvo,dvi sakeles praradome...  schmoll.gif

mano tai pat pagelto ir gelsta g.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Samanta @ 2006 09 27, 20:12)
Na, nieko aš ten ypatingo su juo nedariau biggrin.gif . Medžio anglis nežinau kam reikalinga, bet aš tiesiog išėmiau iš vazono, nupurčiau atsargiai senas žemes. Ir pasodinau į kaktusams ir sukulentams skirtas žemes  rolleyes.gif Ir viskas. O šaknys yra plaunamos kai yra kenkėjų, ar yra supuvusių, tada jos yra pašalinamos ir apiberiama cinamonu ar "angliuku"  4u.gif

as kai persodinau ,pamaciau ,kad svogunelei supuve,nuvaliau,persodinau i sukulentu zeme,bet gelsta tie lapai nezinau ar iki pavasario atsigaus verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
as jau mazdaug pusmeti turiu si medeli. Atrodo prigijo, nes kitaip turbut jau butu numires, bet naujos sakeles nei vienos neisleido verysad.gif Laistau mazdaug karte per savaite, tikrai ne dazniau. Siandien viena drauge, beja turinti jau nemaza medi, sake, kad ji laisto kelis kartus per savaite unsure.gif Tai nebezinau, ale bijau perlieti g.gif
Atsakyti
Cia mano piniguociai, is kuriu vienas zydes thumbup.gif :

http://s87.photobuck...Zamiokulkas.jpg
Atsakyti
MamyteVK, koks grozis wub.gif Matau, kad jie pas tave ne prie lango stovi, ar tu juos taip ir laikai tokiam "pavesyje", ar yra salia langas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniurke: 04 vasario 2007 - 13:47
QUOTE(sniurke @ 2007 02 02, 22:03)
as jau mazdaug pusmeti turiu si medeli. Atrodo prigijo, nes kitaip turbut jau butu numires, bet naujos sakeles nei vienos neisleido verysad.gif Laistau mazdaug karte per savaite, tikrai ne dazniau. Siandien viena drauge, beja turinti jau nemaza medi, sake, kad ji laisto kelis kartus per savaite unsure.gif Tai nebezinau, ale bijau perlieti g.gif

As tai savo piniguoti laikau kitam kambario gale nuo lango ir laaaabai retai laistau... Bet kad jis tau sakeliu per pusmeti neisleido, tai cia tikrai normalu, mano piniguotis naujas sakeles tik po metu leidzia smile.gif Taip kad nepergyvenk ir tik neliek dazniau. As tai laistau gal viena kart i dvi savaites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MamyteVK @ 2007 02 03, 17:57)
Cia mano piniguociai, is kuriu vienas zydes  thumbup.gif :

Tikra piniguociu aleja wub.gif
O ziedeli po kiek mazdaug laiko leis nuoisigyjimo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvake: 04 vasario 2007 - 15:24
Zvake, aciu uz komentara 4u.gif O as jau ir del sviesos buvau bepradedanti jaudintis, nes mano piniguotis stovi prie lango, bet sviesos nedaug gauna. Dar, pasirodo, as vos ne per daznai laistau doh.gif Na nieko, jei per pusmeti nenumarinau is per dideles globos, tai ateityje stegsiuosi nepergloboti biggrin.gif
Atsakyti