Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

o as nelaukiau kad 4u.gif kas padovanotu- pati nusipirkau.
Atsakyti
Sveikutės,
as irgi pati nusipirkau jau prieš kokius 3 metus ir persodinau kiek palaukus. Aišku pusė bulvių buvo supuvę, tai apvaliau ir pasodinau į paprastą žemę iš mamos daržo. Gal ir klaidą padariau, nes per tuos metus tik kokias keturias šakas išleido. Ir tai negaliu atsekti, kokiu metu jas leisti pradeda. Toks jausmas, kad kada sugalvoja tada ir leidžia. Bet dvi paskutines nepersianiausiai išleido per savaitę vos ne metras užaugo. O dėl pinigigų tai nežinau g.gif , gal todėl kad pati nusipirkau.
Atsakyti
QUOTE(nizolia @ 2006 11 02, 18:40)
Sveikutės,
as irgi pati nusipirkau jau prieš kokius 3 metus ir persodinau kiek palaukus. Aišku pusė bulvių buvo supuvę, tai apvaliau ir pasodinau į paprastą žemę iš mamos daržo. Gal ir klaidą padariau, nes per tuos metus tik kokias keturias šakas išleido. Ir tai negaliu atsekti, kokiu metu jas leisti pradeda. Toks jausmas, kad kada sugalvoja tada ir leidžia.  Bet dvi paskutines nepersianiausiai išleido per savaitę vos ne metras užaugo. O dėl pinigigų tai nežinau  g.gif , gal todėl kad pati nusipirkau.

Nu kad lapu neleidzia turbut truksat trasu.
O gal zeme negera?
Atsakyti
labuka,gavom pinigiuka dovanu,augo,kerojosi,per pora menesiu i kelis didesnius vazonelius turejau perkelti,nes netilpo ir stai atejo vasara,isvaziavom ilgam tourist5.gif vacation1.gif ,buvau rami del savo gelyciu,gi nuomininkas liko,instrukcijas visoms surasiau,trasu palikau... ir grizus verkiau verkiau cray.gif cray.gif .... VISOS mano gelytes buvo supudytos as ji nusaut buvau gatava triniti.gif (manau,jis musu nekencia,bet cia kita tema) gelbejau kaip imanydama,bet kaip kazkuri rase sakneles tik draiskalai palike,pinigiukas net iki lapu papuves,buvau kazkur girdejus,kad jei pamerksi sakele,tai gali sakneles isleisti,nors sunkiai.Ir stai jau kokia savaite turiu pasodinus sakele su saknytem,perziemavos tikiuosi ramiai ir prades mus dziuginti!!!ar kam pavyko isauginti tokiu budu didesni kera?
Atsakyti
man taip pa problema neauga šajos visai stovi vietoje,gal galit patarti kokiomis trąšomis tręšti?
Atsakyti
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 03, 01:32)
labuka,gavom pinigiuka dovanu,augo,kerojosi,per pora menesiu i kelis didesnius vazonelius turejau perkelti,nes netilpo ir stai atejo vasara,isvaziavom ilgam  tourist5.gif  vacation1.gif ,buvau rami del savo gelyciu,gi nuomininkas liko,instrukcijas visoms surasiau,trasu palikau... ir grizus verkiau verkiau cray.gif  cray.gif  .... VISOS mano gelytes buvo supudytos as ji nusaut buvau gatava triniti.gif (manau,jis musu nekencia,bet cia kita tema) gelbejau kaip imanydama,bet kaip kazkuri rase sakneles tik draiskalai palike,pinigiukas net iki lapu papuves,buvau kazkur girdejus,kad jei pamerksi sakele,tai gali sakneles isleisti,nors sunkiai.Ir stai jau kokia savaite turiu pasodinus sakele su saknytem,perziemavos tikiuosi ramiai ir prades mus dziuginti!!!ar kam pavyko isauginti tokiu budu didesni kera?

4u.gif Mes tai tiesiai i zeme sakeles ikysome,aisku labai ilgai laukti reikejo,bet mazdaug po 3 men.,susidare gumbeliai thumbup.gif gal ir tu viena sakele pabandyk tiesiai i zeme ikysti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*irma* @ 2006 11 03, 08:09)
man taip pa problema neauga šajos visai stovi vietoje,gal galit patarti kokiomis trąšomis tręšti?

4u.gif As tai visas geles tresiu universaliomis trasomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 01, 23:54)
o as nelaukiau kad  4u.gif kas padovanotu- pati nusipirkau.

Na va, tai dabar ir pinigus reiks patiems užsidirbti, niekas dykai neduos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 11 03, 10:52)
As tai visas geles tresiu universaliomis trasomis  mirksiukas.gif

o tai kas kiek laiko tręši ir ar į lėkštutę pili ar patį vazoną? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2006 11 03, 11:22)
o tai kas kiek laiko tręši ir ar į lėkštutę pili ar patį vazoną? blush2.gif

4u.gif Pinigu medi laistau i pati vazona,mazdaug kas dvi savaites ir darau toki nestipru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2006 11 03, 13:04)
4u.gif Pinigu medi laistau i pati vazona,mazdaug kas dvi savaites ir darau toki nestipru  rolleyes.gif

Gal gali paskyti kokios firmos tu naudijo trąšas,nes žadu pirkti tai net nežinau kokias,senosios baigėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2006 11 01, 23:54)
o as nelaukiau kad  kas padovanotu- pati nusipirkau.

Na va, tai dabar ir pinigus reiks patiems užsidirbti, niekas dykai neduos   

Nieko jau nepadarysi, kad tokie laikai atejo- ant lekstutes padejes niekas nieko neatnes. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas
atsigavo mano pinigu medis clap.gif clap.gif clap.gif vasara buvau truputi nudeginus ant saules, po to persodinau bet jis eme gelst ir numete kelias atzalas.. jau galvojau sakes - nes jokui augimo zenklu.. siandien galvoju paziuresiu ar reik dar ipilti zemes (nes susmego), ziuriu gi 4ios ataugos lenda bigsmile.gif net nuotaika pakele
Atsakyti