o as nelaukiau kad
kas padovanotu- pati nusipirkau.

Sveikutės,
as irgi pati nusipirkau jau prieš kokius 3 metus ir persodinau kiek palaukus. Aišku pusė bulvių buvo supuvę, tai apvaliau ir pasodinau į paprastą žemę iš mamos daržo. Gal ir klaidą padariau, nes per tuos metus tik kokias keturias šakas išleido. Ir tai negaliu atsekti, kokiu metu jas leisti pradeda. Toks jausmas, kad kada sugalvoja tada ir leidžia. Bet dvi paskutines nepersianiausiai išleido per savaitę vos ne metras užaugo. O dėl pinigigų tai nežinau
, gal todėl kad pati nusipirkau.
as irgi pati nusipirkau jau prieš kokius 3 metus ir persodinau kiek palaukus. Aišku pusė bulvių buvo supuvę, tai apvaliau ir pasodinau į paprastą žemę iš mamos daržo. Gal ir klaidą padariau, nes per tuos metus tik kokias keturias šakas išleido. Ir tai negaliu atsekti, kokiu metu jas leisti pradeda. Toks jausmas, kad kada sugalvoja tada ir leidžia. Bet dvi paskutines nepersianiausiai išleido per savaitę vos ne metras užaugo. O dėl pinigigų tai nežinau

QUOTE(nizolia @ 2006 11 02, 18:40)
Sveikutės,
, gal todėl kad pati nusipirkau.

Nu kad lapu neleidzia turbut truksat trasu.
O gal zeme negera?
labuka,gavom pinigiuka dovanu,augo,kerojosi,per pora menesiu i kelis didesnius vazonelius turejau perkelti,nes netilpo ir stai atejo vasara,isvaziavom ilgam
,buvau rami del savo gelyciu,gi nuomininkas liko,instrukcijas visoms surasiau,trasu palikau... ir grizus verkiau verkiau
.... VISOS mano gelytes buvo supudytos as ji nusaut buvau gatava
(manau,jis musu nekencia,bet cia kita tema) gelbejau kaip imanydama,bet kaip kazkuri rase sakneles tik draiskalai palike,pinigiukas net iki lapu papuves,buvau kazkur girdejus,kad jei pamerksi sakele,tai gali sakneles isleisti,nors sunkiai.Ir stai jau kokia savaite turiu pasodinus sakele su saknytem,perziemavos tikiuosi ramiai ir prades mus dziuginti!!!ar kam pavyko isauginti tokiu budu didesni kera?

man taip pa problema neauga šajos visai stovi vietoje,gal galit patarti kokiomis trąšomis tręšti?
QUOTE(architekte.lina @ 2006 11 03, 01:32)
labuka,gavom pinigiuka dovanu,augo,kerojosi,per pora menesiu i kelis didesnius vazonelius turejau perkelti,nes netilpo ir stai atejo vasara,isvaziavom ilgam
,buvau rami del savo gelyciu,gi nuomininkas liko,instrukcijas visoms surasiau,trasu palikau... ir grizus verkiau verkiau
.... VISOS mano gelytes buvo supudytos as ji nusaut buvau gatava
(manau,jis musu nekencia,bet cia kita tema) gelbejau kaip imanydama,bet kaip kazkuri rase sakneles tik draiskalai palike,pinigiukas net iki lapu papuves,buvau kazkur girdejus,kad jei pamerksi sakele,tai gali sakneles isleisti,nors sunkiai.Ir stai jau kokia savaite turiu pasodinus sakele su saknytem,perziemavos tikiuosi ramiai ir prades mus dziuginti!!!ar kam pavyko isauginti tokiu budu didesni kera?

Papildyta:
QUOTE(*irma* @ 2006 11 03, 08:09)
man taip pa problema neauga šajos visai stovi vietoje,gal galit patarti kokiomis trąšomis tręšti?

QUOTE(kazyte @ 2006 11 01, 23:54)
Na va, tai dabar ir pinigus reiks patiems užsidirbti, niekas dykai neduos

QUOTE(marfa @ 2006 11 03, 10:52)
o tai kas kiek laiko tręši ir ar į lėkštutę pili ar patį vazoną?

QUOTE(*irma* @ 2006 11 03, 11:22)

QUOTE(marfa @ 2006 11 03, 13:04)
Gal gali paskyti kokios firmos tu naudijo trąšas,nes žadu pirkti tai net nežinau kokias,senosios baigėsi

QUOTE(kazyte @ 2006 11 01, 23:54)
o as nelaukiau kad kas padovanotu- pati nusipirkau.
o as nelaukiau kad kas padovanotu- pati nusipirkau.
Nieko jau nepadarysi, kad tokie laikai atejo- ant lekstutes padejes niekas nieko neatnes.

Labas rytas
atsigavo mano pinigu medis
vasara buvau truputi nudeginus ant saules, po to persodinau bet jis eme gelst ir numete kelias atzalas.. jau galvojau sakes - nes jokui augimo zenklu.. siandien galvoju paziuresiu ar reik dar ipilti zemes (nes susmego), ziuriu gi 4ios ataugos lenda
net nuotaika pakele
atsigavo mano pinigu medis