Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

Sveikutės. Mano pinigėlis irgi žiedelį išleido: nelabai jau jau išvaizdus, truputį kalijos žiedą primena, tik gerokai mažesnis(apie 5 cm ilgio). Bet as ji nupjoviau ir pamerkiau, nes viena nusimananti kolegė patarė taip padaryti, kad lapai neskurstų.
Atsakyti
QUOTE(gretka @ 2007 04 17, 08:41)
Sveikutės. Mano pinigėlis irgi žiedelį išleido: nelabai jau jau išvaizdus, truputį  kalijos žiedą primena, tik gerokai mažesnis(apie 5 cm ilgio). Bet as ji nupjoviau ir pamerkiau, nes viena nusimananti kolegė patarė taip padaryti, kad lapai neskurstų.

bigsmile.gif labai faina. o kiek laiko gelyte augini? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 04 17, 19:16)
bigsmile.gif labai faina. o kiek laiko gelyte augini?  mirksiukas.gif

Nuo lapkričio mėnesio ją turiu. Dovanų gavau jau gan didelę, o pavasarį trašų užpyliau, tai kad dėjo augt...Dar pražydo. Tai dabar reikis maišą pasisiūt, nes kai pabirs pinigėliai, tai nebus kur dėt... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal jus man patarsit visiskai "zaliai" pinigu medzio savininkei smile.gif Sia gelyte turiu jau kokius 4 metus, auga ji pas mane gerai, zydejo kelis kartus. Problema tokia, kad kelios sakos tiek isaugo i auksti (netoli 1 m) ir tokios sunkios, kad jos svyra zemyn. Tai reiketu jas kazkaip paremti, kad ta svori prilaikytu, ar leisti svirti zemyn?
Atsakyti
labuka! oi kaip jums faina daugumai gerai auga! bigsmile.gif o as rasiau cia pries pora menesiu gavau dideli bigsmile.gif bet jis buvo matyt perlaistytas g.gif ir pas mane visos sakos nupuvo!buvo 15-20saku!kai suskubau po menesio persodinti,sakys buvo visos ispuvusios blink.gif tik viena saka gyva ! doh.gif o kitos nupuvusios doh.gif doh.gif doh.gif tai dabar galvoju kada ji man atsigaus g.gif net bijau palieti ax.gif kad nenumirtu visai! gaila abai! vyras sako va pinigu ir neturesi! kas dovanojo matyt ju ir pavydejo blink.gif kad ji taip nupuvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrineplastake: 19 balandžio 2007 - 07:20
QUOTE(gretka @ 2007 04 18, 09:10)
Nuo lapkričio mėnesio ją turiu. Dovanų gavau jau gan didelę, o pavasarį trašų užpyliau, tai kad dėjo augt...Dar pražydo. Tai dabar reikis maišą pasisiūt, nes kai pabirs pinigėliai, tai nebus kur dėt... lotuliukas.gif

Aš jau turiu keli metai, bet man nėra žydėjus, gal aš per mažai trešiu g.gif Dabar dar ir ant šakelių atsirado rudos dėmelės ką daryt patarkit blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Esu visai žalia toko piniguočio auginime , gavau vasarą per gimtadienį , rudenį persodinau į tikiems augalams skirtas žemes, bet vistik meta lapus ir jau vieną gražią šaką teko išmesti nes apačia papuvo . Sako perlaisčiau , ar dar turiu galimybę atgaivinti , gal reikia iš naujo persodinti ir pažiūrėti kas darosi su šaknimis
Atsakyti
As tai nusipirkau dideli molini vazona, i apacia pripyliau keramzito akmeneliu, tada pyliau zemes palmems, o pasodinus -ant virsaus vel keramzito akeneliais uzpyliau. Kita dienos po persodinimo palaisciau augimo aktivatorium. Kita karta laisciau po savaites vel tuo paciu aktyvatorium, o po dar savaites kaktusu trasom. Tai pas mane gan sparciai leidzia naujas sakeles
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 19, 10:20)
As tai nusipirkau dideli molini vazona, i apacia pripyliau keramzito akmeneliu, tada pyliau zemes palmems, o pasodinus -ant virsaus vel keramzito akeneliais uzpyliau. Kita dienos po persodinimo palaisciau augimo aktivatorium. Kita karta laisciau po savaites vel tuo paciu aktyvatorium, o po dar savaites kaktusu trasom. Tai pas mane gan sparciai leidzia naujas sakeles

reik ir man pabandyt persodint, bet palmių žemės ar tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(virugie @ 2007 04 19, 11:28)
reik ir man pabandyt persodint, bet palmių žemės ar tinka g.gif

taip man patare teta, kuri dirba zalioj stotelej
Pas kita teta -jis pasodintas i sias zemes -auga kaip ant mieliu, kasmet turi persodinti vis i nauja vazona
Atsakyti
Gaila, nezinojau apie palmiu zeme. Persodinau i universalia zeme. Ji man tokia lengva , puri pasirode... Kunigunda, o kaip vadinasi tas augimo aktyvatorius ir kur jo galima isigyti? As buvau pries metus ismeigusi trasu lazdeles visoms gelems, bet kad jos nieko nemacyja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 04 19, 12:41)
Gaila, nezinojau apie palmiu zeme. Persodinau i universalia zeme. Ji man tokia lengva , puri pasirode... Kunigunda, o kaip vadinasi tas augimo aktyvatorius ir kur jo galima isigyti? As buvau pries metus ismeigusi trasu lazdeles visoms gelems, bet kad jos nieko nemacyja schmoll.gif

pinigeliams turi buti tokia smelinga zeme-tai tos palmiu -tokios ir yra
O aktyvatorius taip ir vadinasi Augimo aktyyvatorius -penergetic p. Jo pirkti buna zalioj stotelej, o gal ir kitose panasaus tipo parduotuvese. Tiesiog uzejus reiketu paklausti pardaveju -jos tikrai zinos apie ka kalba.
Atsakyti