Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

Sveikos,
Mamai padovanojau zamiokulką. Dabar žiūriu jau visai visas vazonas persikreipė, reikia persodinti, bet jis net keturias naujas šakeles leidžia thumbup.gif . Tai pasimečiau ar dar pakentėti ar vis tiek persodinti. Dauguma jūsų rašot kad po persodinimo jie sustoja augti g.gif
Atsakyti
Patarciau dar paluketi schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi dar laukiu, kol galėsiu persodinti savo "piniguočių", nes leidžia du naujus lapus thumbup.gif
Atsakyti
aš savo persodinėjau kai šakas leido, tai viena šakelė taip ir nebeužaugo... tik man reikėjo pasirinkt - ar naujos, ar senos, nes pastarosios lapus mest pradėjo...
taip, kad prieš persodindamos palaukit geriau, kol šakelės paūgės pakankamai 4u.gif
Atsakyti
jau pasodinau lapa, dabar lauksiu kol kas nors is jo isaugs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2007 04 12, 22:18)
Sveikos,
Mamai padovanojau zamiokulką. Dabar žiūriu jau visai visas vazonas persikreipė, reikia persodinti, bet jis net keturias naujas šakeles leidžia  thumbup.gif . Tai pasimečiau ar dar pakentėti ar vis tiek persodinti. Dauguma jūsų rašot kad po persodinimo jie sustoja augti  g.gif

as persodinau,pasirinkus gera menulio laika,tai is pradziu neaugo,o dbar va vel ziuriu vaikelius leidzia thumbup.gif sustojes augti buvo gal tik pusmetuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 13, 19:22)
as persodinau,pasirinkus gera menulio laika,tai is pradziu neaugo,o dbar va vel ziuriu vaikelius leidzia  thumbup.gif sustojes augti buvo gal tik pusmetuka  mirksiukas.gif

O mano zamiokulkas kazko neauga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(logitech @ 2007 04 13, 19:11)
O mano zamiokulkas kazko neauga verysad.gif

o kiek laiko jau lauki,ar persodinai ar ne g.gif pakentek turetu augti,siaip augus augalas yra g.gif Pas mane net saules nera tam kambary kur auga,bet vistiek augti pradejo.Buvo net uzpuole muselytes juodos.Tai saknys nuploviau su kalio permangaliu ir nauja zemes pakeiciau...po kurio laiko tik atsigavo augti mirksiukas.gif pries kokia savaite pamaciau ta augliuka auganti,tai taip apsidziaugiau wub.gif jau dabar didokas.Nezinau kodel bet sis augalas man toks ypatingas thumbup.gif
Atsakyti
Taigi pinigelius nesa, todel ir ypatingas!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kagi teks palūkėti, nes jis dar nėra didelis, gaila būtų prarast naujas šakeles. Dėkuj visoms už patarimus
Atsakyti
Sveikos merginos aš taip pat jau turiu pinigų medį wub.gif vyrui padovanojo,nusipirkau žemių kambariniams augalams,ten net yra nuotraukytė šio medelio,bet čia lyg skaičiau,kad geriau sodinti į kaktusams skirtą žemę unsure.gif ir dar į molinį vazoną,o aš įsigijau plastmasinį ir jau buvau nusiteikus gražiai nudekupažint wub.gif ,o gal visgi tiks viskas,ką turiu patarkit kuri blush2.gif ir dar patarkit ,ar dabar galiu aš jįpersodinti,šakelės jokios lyg naujai dar ir nesikala ax.gif iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
vikciau, pas mane kuo puikiausiai auga plastmasiniame vazone mirksiukas.gif
Atsakyti