Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

[quote=Andza,2007 05 08, 18:54]
Bus dar viena priezastis, kodel akvariumo noriu thumbup.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Labai grazu man akvariumas, o jei dar naudos yra rolleyes.gif wub.gif

Noriu paklaust dar del piniguocio ir taskeliu ant jo - jei taskeliu yra, tai reiskia perlaistyta? Tai nelaistyt, kol nepradings? As jau 2 savaites nelaistau savojo, bijau kad nesudziutu netyciom g.gif Bet supudyt irgi nesinori visai
Atsakyti
Sveikutes, kaip smagiai jus cia plepates, ir as turiu kuo pasidziaugti thumbup.gif mano pinigelis zieda isleido. Negalejau patiketi savo akim. Kai isigijau maniau tik pas milijonierius gal ir zydi, o cia setau ir pas mane isiskleide.
Atsakyti
QUOTE(kpkc @ 2007 05 08, 22:01)
Sveikutes, kaip smagiai jus cia plepates, ir as turiu kuo pasidziaugti  thumbup.gif mano pinigelis zieda isleido. Negalejau patiketi savo akim. Kai isigijau maniau tik pas milijonierius gal ir zydi, o cia setau ir pas mane isiskleide.

Gal nuotraukyte turi? ax.gif
Atsakyti
[quote=Frosted,2007 05 08, 20:46]
drinks_cheers.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif Labai grazu man akvariumas, o jei dar naudos yra rolleyes.gif wub.gif

Noriu paklaust dar del piniguocio ir taskeliu ant jo - jei taskeliu yra, tai reiskia perlaistyta? Tai nelaistyt, kol nepradings? As jau 2 savaites nelaistau savojo, bijau kad nesudziutu netyciom g.gif Bet supudyt irgi nesinori visai
[/quote]

Tikrai nerergyvenk biggrin.gif , per dvi savaitės piniguotis tikrai nesudžius, gi pažiūrės kokie jo stori lapeliai ir sultingi stėbai, ten pakankamai jam drėgmės. O tos džyžės atsiranda pas mane , kai palaistai ir kažkur per keletą dienų pradingsta. Ir šiaip visas gėles laistau ne pagal grafiką, o įkišus pirštą į žemę, jei ir iš viršaus atrodo, kad žemė išdžiuvusi, tai ne reiškia, kad ir vazono viduje ji sausa. Tai jei įkišus pirštą, jaučių drėgmę -tai dar ne laikas. Apitiksliai piniguoti palaistau pora kartų per mėnesį, bet negausiai lotuliukas.gif Reikai žiūrėti pagal situacija, pas vienus jis gali stovėti saulėje, o pas kitus kažkur pavėsyje, tai ir atitinkamai ir priežiūra skirtinga.
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 05 09, 08:48)
Tikrai nerergyvenk  biggrin.gif , per dvi savaitės piniguotis tikrai nesudžius, gi pažiūrės kokie jo stori lapeliai ir sultingi stėbai, ten pakankamai jam drėgmės. O tos džyžės atsiranda pas mane , kai palaistai ir kažkur per keletą dienų pradingsta. Ir šiaip visas gėles laistau ne pagal grafiką, o įkišus pirštą į žemę, jei ir iš viršaus atrodo, kad žemė išdžiuvusi, tai ne reiškia, kad ir vazono viduje ji sausa. Tai jei įkišus pirštą, jaučių drėgmę -tai dar ne laikas. Apitiksliai piniguoti palaistau pora kartų per mėnesį, bet negausiai lotuliukas.gif  Reikai žiūrėti pagal situacija, pas vienus jis gali stovėti saulėje, o pas  kitus kažkur pavėsyje, tai ir atitinkamai ir priežiūra skirtinga.

Nu jo, maniskis pavesyje stovejo dabar su visu didziuliu vazonu ant palanges uzkeliau doh.gif nes visas slapias buvo unsure.gif Dabar dziuva pamazu...
Atsakyti
4u.gif O as siandien buvau apakus blink.gif Skuodziau ryte i darba pro Holiday In viesbuti,kur seimyniskiu g. Tai ten yra restoranas su vitrininiais langais,o prie langu daug dideliu piniguociu...ir visi zydi,ir ne po viena zieda! blink.gif blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 05 09, 16:00)
4u.gif O as siandien buvau apakus blink.gif Skuodziau ryte i darba pro Holiday In viesbuti,kur seimyniskiu g. Tai ten yra restoranas su vitrininiais langais,o prie langu daug dideliu piniguociu...ir visi zydi,ir ne po viena zieda!  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif

Štai kur teka pinigėliai biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif O as siandien buvau apakus blink.gif Skuodziau ryte i darba pro Holiday In viesbuti,kur seimyniskiu g. Tai ten yra restoranas su vitrininiais langais,o prie langu daug dideliu piniguociu...ir visi zydi,ir ne po viena zieda!  blink.gif  blink.gif  thumbup.gif

Geras... gal jie ten pinigeliu paberia, kad zydetu geriau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Apdėjau centais ir aš savo pinigėlį, bet jis nereaguoja-nei auga , nei žydi...Matyt svarų ar eurų laukia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Aha, aš irgi atkreipiau dėmesį į tuos gražuolius stambuolius wub.gif Bet ar čia tik man atrodo, ar ir kitur kavinėse restoranuose piniguočiai bujoja g.gif
Atsakyti
O as manau, kad tie gigantiski piniguociai yra kitos veisles augalai. g.gif Ar kam nors pavyko namuose isauginti tokio dydzio piniguocius, kokie puikuojasi parduotuvese po 100-150Lt?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 05 09, 23:04)
O as manau, kad tie gigantiski piniguociai yra kitos veisles augalai. g.gif Ar kam nors pavyko namuose isauginti tokio dydzio piniguocius, kokie puikuojasi parduotuvese po 100-150Lt?
g.gif

aš manau kad jiems metų daug g.gif manasis nedidelis bet jį turiu tik kelis metus po dešimt gal ir toks didelis bus blush2.gif
Atsakyti