Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

QUOTE(Katinėlis @ 2007 05 03, 12:22)
Gal kas nuotraukėlę žiedo galėtumėt įkelti. Net neįsivaizduoju kaip ji žydi.

kelis puslapius atgal paversk tikrai rasi mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano pinigėlis jaučiu kad neišgyvens verysad.gif Persodindama mačiau, kad bulvės oda apsilupus, bet tikėjausi, gal dar viskas susitvarkys. Bet dabar žiūriu, likusios šakos gelsta, vis tokia nuskurus pasidarė verysad.gif man šią žiemą visai su gėlėm nesisekė- visas perlaisčiau. Supuvo ananasas, kaktusas, dabar ir šita verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 05 04, 08:11)
O mano pinigėlis jaučiu kad neišgyvens verysad.gif Persodindama mačiau, kad bulvės oda apsilupus, bet tikėjausi, gal dar viskas susitvarkys. Bet dabar žiūriu, likusios šakos gelsta, vis tokia nuskurus pasidarė verysad.gif man šią žiemą visai su gėlėm nesisekė- visas perlaisčiau. Supuvo ananasas, kaktusas, dabar ir šita verysad.gif

Jau buna taip žiemą, viesesnis oras, saulės trukumas ir dar centrinis šildymas doh.gif

Jau žiemą tikrai reikia stengtis neperlaistyt, ypač kaktusus, o taip pat ir piniguočiui reikia panašios piežiūros smile.gif žiemą pakanka palaistyti 1 kartą per mėnesį
Atsakyti
O skersvejis piniguocio nenugalabys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 05 05, 16:38)
O skersvejis piniguocio nenugalabys?  g.gif

Skersėjo tai praktiškai turbut visos gėlės nemėgsta schmoll.gif
Bet gi nelaikot pastoviai atidarytų iš abėjų pusių langų? g.gif O vasarą prie adaro lango - tai nieko tokio, gėlės mėgsta gryną šiltą orą biggrin.gif
Atsakyti
Rugpjūtį bus metai, kaip aš jį persodinus, nes gavau dovanų. Kalbu su juo kai[p su žmogum, kad tik augtų, bet nė krust...Negelsta, bet ir neauga nichu...Pyktis ima ir tiek... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2007 05 05, 20:47)
Rugpjūtį bus metai, kaip aš jį persodinus, nes gavau dovanų. Kalbu su juo kai[p su žmogum, kad tik augtų, bet nė krust...Negelsta, bet ir neauga nichu...Pyktis ima ir tiek... doh.gif

Šiaip rugpjūtis netinkamas laikotarpis gėlėm persodinti schmoll.gif , jau jie ruošiasi žiemos sezonui, tinkamiausiai persodinti anksti pavasarį, kai visos gėlės prabunda, pabandyk dabar dar sykį persodinti, apžiūrėk šaknys, gal jie papuvę ? g.gif tai reiktų tada juos pašalinti, o ir gal dar į daug didesnį vazoną persodinai, negu buvo?
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 05 06, 08:37)
Šiaip rugpjūtis netinkamas laikotarpis gėlėm persodinti  schmoll.gif , jau jie ruošiasi žiemos sezonui, tinkamiausiai persodinti anksti pavasarį, kai visos gėlės prabunda, pabandyk dabar dar sykį persodinti, apžiūrėk šaknys, gal jie papuvę ?  g.gif tai reiktų tada juos pašalinti, o ir gal dar į daug didesnį vazoną persodinai, negu buvo?

O kiek laiko neuags, jeigu palikti persodinus i dideli vazona? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos pinigu medeliu augintojos.
Nusipirkau as siandien pinigu medi nes labai senai jo norejau ir is karto puoliau i supermamas, nes nieko apie jo prieziura neismanau. Pasirodo negerai paciai sau ji pirktis g.gif . Tai ka dabar padarysi teks vyrui padovanot biggrin.gif ir viskas bus thumbup.gif Kaip gerai kad sis forumas yra cia geriau uz bet kokia enciklopedija, nes mamytes ir teoriskai pasikauste ir viska praktikoje isbande. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2007 05 06, 19:01)
Sveikos pinigu medeliu augintojos.
Nusipirkau as siandien pinigu medi nes labai senai jo norejau ir is karto puoliau i supermamas, nes nieko apie jo prieziura neismanau. Pasirodo negerai paciai sau ji pirktis g.gif . Tai ka dabar padarysi teks vyrui padovanot biggrin.gif ir viskas bus thumbup.gif Kaip gerai kad sis forumas yra cia geriau uz bet kokia enciklopedija, nes mamytes ir teoriskai pasikauste ir viska praktikoje isbande. 4u.gif

Nu va matai, kaip protingai padariau, o as tundra pasodinau i durpine zeme, didziuli vazona, gausiai palausciau su actara lotuliukas.gif o dabar tingiu persodint. Bet man rodos, kad jam visai patinka kaip yra, tik kad neauga jis visai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 05 04, 07:11)

Ir maniskis kovo men. doh.gif po persodinimo.

Dabar kita nupirkau ax.gif reikes cia dazniau uzsukti patarimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 06 gegužės 2007 - 23:41
As siandien ant savo piniguocio saku pastebejau toki... net nezinau, kaip pavadinti g.gif ne gumbelis, bet toks "patinimas" unsure.gif Ar cia taip pat normalu, kaip ir demeles, ar cia jau kazkas negerai?
Atsakyti