Nugeltom sakos. Tik dvi gyvos liko, kurios stovi jau gera pusmeti. Nezinau, gal pries persodinima buvau pamylejusi vandeniu, nes bulve buvo papuvusi. Pazistamas sake, kad persodinau per giliai. O be to ir vaazona pasirinkau nezinodama didesni.

QUOTE(kazyte @ 2006 11 15, 22:58)
Nugeltom sakos. Tik dvi gyvos liko, kurios stovi jau gera pusmeti. Nezinau, gal pries persodinima buvau pamylejusi vandeniu, nes bulve buvo papuvusi. Pazistamas sake, kad persodinau per giliai. O be to ir vaazona pasirinkau nezinodama didesni.

pinigu medi tai as pati nusipirkau, bet galiu teigt, kad pinigu atnese (nusispjaunu tris kartus). bed, deja, kazko praddejo gelts, kokia jau trecia saka...turbut perliejau...ka daryt? ir dar nojau paklaust, tai nugeltusia saka reikia nukirpt?
o tai jei nelaistai ilgai, tai gal tik lapus purkst, ar siaip juos nuo dulkiu nuvalyt?

QUOTE(Dovute @ 2006 11 17, 17:13)
pinigu medi tai as pati nusipirkau, bet galiu teigt, kad pinigu atnese (nusispjaunu tris kartus). bed, deja, kazko praddejo gelts, kokia jau trecia saka...turbut perliejau...ka daryt? ir dar nojau paklaust, tai nugeltusia saka reikia nukirpt?
o tai jei nelaistai ilgai, tai gal tik lapus purkst, ar siaip juos nuo dulkiu nuvalyt?

as laikas nuo laiko visas geles nupurskiu

Sveikos pinigų mylėtojos. Netyčia papuoliau į šią įdomią temą, aš irgi turiu pinigų medį nors pas mus daug kas vadina bankininko medžiu. Aš norėjau dėl laistymo, mano pinigėlis auga nuostabiai gražiai ir turiu jį jau 3 metai, o laistau kartą į mėnesį ir niekur niekas negeltonuoja. Turbūt jam nereikia daug vandens o perlaisčius geriau jau ilgą laika nebelaistyti.

mano kate apgriauze pngiu medi, ty lapus apkandziojo kazi vargsiukas nenumirs?
Dovanų gavau gražuolį zamioculcą
Pirmąkart tokį augaliuką auginsiu, tai norėčiau pasitikslint, ar gerai supratau, ką perskaičiau šioj temelėj
Tiesioginės šviesos jam nereikia, tinka ir tamsesnė vieta; su laistymu irgi nepersistengti - kas keletą savaičių; o kada jį galima persodinti? Plastikinis vazonėlis gerokai deformavęsis ir la kietas, įtariu, kad šaknims ankštoka. Tai galiu kad ir šiandien jį persodint ar reikia laukti kažkokio laiko: pavasario, tinkamos mėnulio fazės ir t.t.

Tiesioginės šviesos jam nereikia, tinka ir tamsesnė vieta; su laistymu irgi nepersistengti - kas keletą savaičių; o kada jį galima persodinti? Plastikinis vazonėlis gerokai deformavęsis ir la kietas, įtariu, kad šaknims ankštoka. Tai galiu kad ir šiandien jį persodint ar reikia laukti kažkokio laiko: pavasario, tinkamos mėnulio fazės ir t.t.

QUOTE(Dzada @ 2006 11 19, 12:15)
Ar labai daug apgraužė?

QUOTE(Fruktė @ 2006 11 19, 14:15)
Du lapus per puse, o kelis tai matos kad skylutes

Gal ir negerai darau

Man nesvarbu nei metu laikas,nei menulio fazes.

QUOTE(Dzada @ 2006 11 19, 13:15)
Kas čia tas vargčiukas: katė ar pinigų medis?

QUOTE(Semi Sweet @ 2006 11 20, 00:05)
aisku pinigu medis