Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Bet tai nematet kokio dydzio pas mane yra, net delnu neuzdengsi... sad.gif
Atsakyti
o aš dar vis neišsinaikinu savo apgamo doh.gif
o be to pavasaris ir man kažkas sakė,kad lyg ir negalima lazeriu šalint...ar aš kažką maišau ax.gif
ir dar noriu paklaust apie Babajaną...tai kur jis dabar dirba ir kiek ima doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(pupita;) @ 2005 05 09, 18:11)
o be to pavasaris ir man kažkas sakė,kad lyg ir negalima lazeriu šalint...ar aš kažką maišau ax.gif
ir dar noriu paklaust apie Babajaną...tai kur jis dabar dirba ir kiek ima doctor.gif

joa wasra lazeriu negalima geriausia rudeni ziema, kai mazai saules,po pasalinimo 2men negalima kad saule patektu, 4men negalima i soliariuma....
Atsakyti
Papasakokit apie pačią operaciją - kiek trunka, kaip nuskausmina ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pupita;) @ 2005 05 09, 19:11)

Labutis,

Kalbėti apie apgamų bei įvairiausių darinių ( pvz. karpų) pašalinimą, vasara
yra pats nepalankiausias metas. Kodėl? todėl, kad šiltame ore greičiau
veisiasi įvairios bakterijos, oro erkutės, žiedadulkės, topolių lapai, uodai
musės ir t.t visa tai didina riziką, kad gali būti įnešta kokia nors
infekcija. Tuo labiau, pašalinus apgamą, negalima kokį mėnesį rodytis
saulėje. O vasarą to sunku išvengti. Tuo labiau, vasara toks metas, kai
norisi aktyviai poilsiauti, gražiai atrodyti, o visgi panaikinus apgamą,
karpą suformuojamas dirbtinis šašiukas, kad odelė būtų apsaugota nuo
pašalinių veiksnių. Tad reikia saugotis, kad jo neužgautum.

Pati naikinausi apgamus sausio mėnesį, gijo apie 1,5-2 savaites. Labai
lengvai užgijo. Šašiuko neplėšiau, laukiau kol pats nukris iki paskutinio
gabalėlio. Visgi naikinausi ant veido ir nenorėjau, kad koks randas ar
žaizdelė liktų. Praėjo jau beveik 4 metai, nieko nesimato, niekas net
neįtaria.

Draugė turėjo karpą ant nosies, kažkaip buvo sumąsčiusi naikintis vasarą.
Labai ilgai gijo, galų gale kažkokios dulkės ar pan. įnešė infekciją, teko
ir ligoninėje pagulėt sad.gif

Sėkmės ir būkit gražios. Nebijokit thumbup.gif
Atsakyti
hmm atsirado tokia problema blink.gif pas mane ant kaklo buvo apgamas na ir siaip jų pas mane keletas bet va pamačiau kad ant to apgamo atsirado dar vienas mažesnis cry.gif cry.gif visi kam parodau sako kad negerai kažkas o ir pati taip galvoju gal žinot į kokį gydytoją kreiptis?? nors žiauriai bijau eiti

fear.gif
Atsakyti
o patikrinimui reikia pas onkologą eiti ar pas depmatologą?
Atsakyti
QUOTE(winter @ 2005 06 04, 11:22)
o patikrinimui reikia pas onkologą  eiti ar pas depmatologą?

As ejau pas onkodermatologa .Nes jei eit pas dermatologa,jei jam pasirodys itartina,tai vistiek sius pas onkologa.O onkologai aki primuse ant to reikalo,tikrai nepraziures ko nors blogo...
Atsakyti
dėl apgamų naikinimo. pas mane ant krūtinės buvo iškilęs apgamėlis, o ant jo atsirado naujas, mažiukas (tiesa, tą pirmąjį prieš pusę metū buvau nusiplėšusi). nuėjau į grybą, kad panaikintų. šiaip gydytojas pasirodė thumbup.gif iš pradžių paaiškino, kad visi apgamai, kurie yra ne odoje, o paviršiuje yra prisitaikę įvairiems nuplėšimams ir pan. svarbiausia stebėti esančius odoje:) tada dar patarė nenaikinti, nebent aš labai jau didelį diskomfortą jaučiu. kadangi taip ir buvo - su lazeriu pašalino per minutę. sumokėjau už viską ir su viskuo apie 70LT. tiesa, sakė, jog patys pavojingiausi esantys ant pėdų. pas mane yra panačioje vietoje ir dar odoje blink.gif tai reix chirurginiu būdu bėgti ir išsioperuoti ax.gif bet tai padarysiu gal rudenįsmile.gif
Atsakyti
Kiek suprantu tai jei piktybinis reikia salinti ,o kiti sako jei piktybini salini tai gali nekaip baigtis unsure.gif o pries salinant kas nors jums tyre nuplese to apgamo gabaleli ar piktybinis ar ne,as tai noriu salinti ir noriu butinai isityrti ar piktas jis jei piktas gal nelysiu.
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 06 12, 17:22)
Kiek suprantu tai jei piktybinis reikia salinti ,o kiti sako jei piktybini salini tai gali nekaip baigtis unsure.gif o pries salinant  kas nors jums tyre nuplese to apgamo gabaleli ar piktybinis ar ne,as tai noriu salinti ir noriu butinai isityrti ar piktas jis jei piktas gal nelysiu.

jei gydytojai pasirodo itartinas paima megineli ir siuncia ji tyrimui, o tada jau sprendzia ka daryt, bet da tokio bajerio negirdejau kad palikti piktybini apgama, juk palikus gali dauuuuuuuuuuuug blogiau baigtis blink.gif o kad nesalint tai sneka truputi neismanatys g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga saule @ 2005 06 12, 18:22)
Kiek suprantu tai jei piktybinis reikia salinti ,o kiti sako jei piktybini salini tai gali nekaip baigtis unsure.gif o pries salinant  kas nors jums tyre nuplese to apgamo gabaleli ar piktybinis ar ne,as tai noriu salinti ir noriu butinai isityrti ar piktas jis jei piktas gal nelysiu.

blink.gif blink.gif Tai juos tam ir tiria mirksiukas.gif Jei apsirodo, kad piktas, nedelsiant šalint reik. O jei ne, tai tada galima neliest mirksiukas.gif

Pas mane ir nemažai jų. Vienus išpjovė gal prieš 15metų. Tada dar vsiai jauna buvau, bet liko baisūs randai verysad.gif verysad.gif
Dabar dar yra keli negražūs, tik tiek, kad nepiktybiniai.
Atsakyti