Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Jeigu turi pinigų varykit pas Babajaną. Jis tuom specializuojasi.

o kur jis dabar dirba, nes kazkada ziurejau Lazerines chirurgijos web puslapi, tai Karapeto jau nebera tarp ju... na bent jau nieko apie ji nebeparasyta, tarp ten dirbanciuju nebera jo pavardes... tai susimasciau kur jis dingo...

Atsakyti
kaip supratau, senos temos apie apgamus jau nera. todel labai prasau, kas lanketes firmoj 'Apgamas' Gostauto g. Vilniuje, parasykite prasau atsiliepimus kas ir kaip labai reikia skubiai aciu

jei buvot kitur, kiek kainavo konsultacija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajotoja: 19 spalio 2004 - 11:57
Aš esu buvusi Lazerinės chirurgijos centre. Konsultacija kainuoja 100Lt (pirmą kartą). Apgamo pašalinimas lazeriu 100Lt (priklausomai nuo dydžio gali kainuoti daugiau).
Chirurginiu būdu apgamo šalinimas 500Lt (su ištyrimu)
Atsakyti
Ale man keista, kad jūs tiek daug sumokate už tokias procedūras. Man parašė šeimos gydytoja siuntimą. Pirmą kartą nuėjau į onkologinį ir ten nemokamai ir išpjovė ir ištyrė, o antrą kartą ėjau į privačią kliniką Šiauliuose, tai nuėmė su lazeriu ir nieko mokėti nereikėjo.Svarbu tik šeimos gydytojo siuntimą turėti.
Atsakyti
atsarga gedos nedaro, net jei ir nekaltai dry.gif atrodo eik pas gyd., doctor.gif
Atsakyti
QUOTE (ausrac @ 2004 10 20, 13:21)
Aš esu buvusi Lazerinės chirurgijos centre. Konsultacija kainuoja 100Lt (pirmą kartą). Apgamo pašalinimas lazeriu 100Lt (priklausomai nuo dydžio gali kainuoti daugiau).
Chirurginiu būdu apgamo šalinimas 500Lt (su ištyrimu)

o as su 200 ejau apgamu salint laugh.gif blink.gif laugh.gif mane butu paspyre is ismete nei skusta nei lupta. o galvojau kad 50 bus per akis. nu dabar tex siauliuose pas pazistamus eiti
Atsakyti
na sakes!!!! aggressive.gif aggressive.gif aggressive.gif o kokios kaineles doh.gif negi uz konsultacija reik moket 100litu blink.gif ant veido turiu mza apgama,kuris nuo saules atsirado pries 5 metus,bet dabar jis man labai nepatinka schmoll.gif tai sumaniau pasalint,bet kai apie kaineles pasiskaiciau tai net supurte bash.gif gal kas neperseniausiai salino lazeriu apgama,tai gal galetu darsyk pasidalint-kur,pas ka ir uz kiek? 4u.gif
Atsakyti
Apie Bloznelytę...
Draugės išgyrė, prirekomendavo, tai ir nuėjau. Turiu labai didelį apgamą, kuris kažkaip pasikeitė - ant jo atsirado lyg ir guzelių. Tai Bloznelytė prišnekėjo, kad reikia būtinai naikint, bet lazeriui apgamas per didelis, belieka tik operacija, bet kadangi plotas didelis, tai reikės odos lopą iš kažkur imti... Išėjau pakraupusi.
Nuvažiavau į odos ligų kliniką Kauno g., ten pažiūrėjo - sako, tie guzeliai tiesiog nuo amžiaus atsiranda, naikint apgamo nebūtina, bet jei labai noriu - jie gali nušaldyti. Kai užsiminiau apie operaciją, tai skaniai juokėsi visas kabinetas...
Palikau tą apgamą, man netrukdo, jau gal 6 metai praėjo nuo to tikrinimo, ir Bloznelytės daugiau draugams neberekomenduoju...
Atsakyti
QUOTE(Drakulaite @ 2004 03 11, 11:46)
Rami...as va dar karteli iskisiu ir parasysiu...jau rasiau ankstesneje savo zinuteje...
kokioje vietoje tavos apgamas? jeigu ant nugaros ar ant rankos ar kojos, apgama netgi salina chirurginiu budu-ispjauna, bet rando nelieka,mano tete isioperavo taip net 4 apgamus...nieko nesimato
o as padariau dar rizikingiau-as turejau apgama prie pat akies...naikinausi saltu aazotu (o ne lazeriu) ...zinoma bijojau kad neliktu rando, bet kas beliko,kad pinigu neturejau-lazeris brangus...jokio rando, kad nors kas butu like...svaru grazu graziausia...o kaina vos ne 10 kartu pigiau clap_1.gif
galbut tas geras rezultatas priklauso ir nuo gydytojo-labai jau kruopsciai moteris dirbo,liepe ir man pakenetet,nes kausmas buvo  blink.gif akys lipo lauka, mat man bego asaros ir tiesiai ant zaizdeles...bet.....skausmas tera laikinas, fizinis skausmas greitai pasimirsta  clap_1.gif

o nemanai ,kad su azotu rizikinga salint?as tai turiu begale apgamu, bet va ant veido tai jau taip nekenciu ju verysad.gif labai jau noriu atsikratyt ju unsure.gif buvau ir pas babajana ir suharoj...bet dar nepasiryzau,nes mane jie is karto nustato , kad nebus taip lyg nieko nebuve,o as taip noriu unsure.gif bet va ir svarstau jei tas azotas toks pigus ir randu nelieka tai kodel jo nepraktikuoja garsus ir patyre gydytojai akip bloznelyte ar babajanas?gal kas zinot apie tai placiau? g.gif
Atsakyti
pas mane ant kojos yra sv.rudos spalvos didelis apgamas, gal pavadinciau pigmentine deme (cia nuo gimimo). Labai noreciau ji issioperuot, nes tik chirurginiu budu sake galima ji pasalint, kaip cia kazkas rase, imt is kitos vietos odos ir ten det. Bet bijau, mama prisnekejo, kad jei pajudinsiu ji tai gali veliau problemu but, tik neisivaizduoju kokiu ax.gif ir jei maza apgameli pasalina uz 100lt, tai man jauciu reiks kokius 2000lt paklot sad.gif Parasyki, gal kam nors panasiai buvo, gal kas labai dideli apgama yra isioperave, labai idomu butu suzinot.
Atsakyti
aš turėjau didelį, pupelės dydžio iškilusį apgamą kirkšnyje, jis buvo man nuo vaikystės, tačiau po gimdymo pastebėjau, kad jis lyg ir plėstis pradėjo, pasidarė neramu ir aš be jokio siuntimo nulėkiau tiesiai į onkologinį, sumokėjau apie 40 Lt, jei būčiau turėjus siuntimą, būtų buvę visai nemokamai, taigi papuoliau aš pas kažkokį daktariuką, pavardės nepamenu, jis apžiūrėjo tą mano apgamą, per televizorių pati mačiau. Sakė, kad be reikalo gasdinausi, tikrai nieko baisaus, tiesiog pigmentacija keičiasi, bet patarė išsioperuoti, nes apgamas nepalankioj vietoj, pastoviai dirginamas, nes kelnaitės ištisai brūžindavo...taigi tą pačią dieną man jį ir išoperavo chirurginiu būdu, už operaciją nieko papildomai mokėt nereikėjo, tik pačiai nusipirkt operacijai reikalingų reikmių, tai išėjo dar apie 15 Lt.
Kad operavausi tikrai nesigailiu, operacija truko vos 10 min. rando visai nesimato, tačiau, kad ir matytusi nieko tokio tokioj vietoj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editukė @ 2005 05 08, 19:19)
pas mane ant kojos yra sv.rudos spalvos didelis apgamas, gal pavadinciau pigmentine deme (cia nuo gimimo). Labai noreciau ji issioperuot, nes tik chirurginiu budu sake galima ji pasalint, kaip cia kazkas rase, imt is kitos vietos odos ir ten det. Bet bijau, mama prisnekejo, kad jei pajudinsiu ji tai gali veliau problemu but, tik neisivaizduoju kokiu ax.gif ir jei maza apgameli pasalina uz 100lt, tai man jauciu reiks kokius 2000lt paklot sad.gif Parasyki, gal kam nors panasiai buvo, gal kas labai dideli apgama yra isioperave, labai idomu butu suzinot.

na tikrai nesamone kad uz maza 100lt blink.gif ten mazdaug mm dydis ziurimas, as uz du sumokejau apie 60, pries 6metus isoperuotas tikrai nemazas kainawo 150lt g.gif ir jokiu problemu nebus jei tinkamai padarys mirksiukas.gif
Atsakyti