Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

kazin po apgamo pasalinimo,po kurio laiko galima eiti i soliariuma? g.gif
Atsakyti
Kauno gyventojams
Kovo 24 d. gyd. V.Sidorovas konsultuos su siaskopu ir šalins apgamus bei karpas su lazeriu, "Motina ir vaikas" klinikoje.
Prašome registruotis telefonu (8-37) 79 29 95 .

pas si gydytoja teko salinti nepageidaujamus plaukelius, tai likau suzaveta jo profesionalumu ir siltu bendravimu su klientais. kadangi galiu ji lyginti su dar dviem dermatologais, pas kuriuos esu lankiusis, tai akivaizdziai matosi, kad zmogus puikiai supranta ka daro.

siuo metu taupausi pinigelius ir zadu zygiuoti greitu laiku pas ji pasalinti keleta apgameliu nuo veido, nes jie man gadina gyvenima jau keli metai. beje, tai tik estetiniais sumetimais. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 03 01, 00:11)
Aš šalinau apgamą prieš kokius 7 metus Klaipėdoje privačioje klinikoje. Mokėjau 100 lt (apgamas buvo iškilus, maždaug 1 kv cm). Šalinau lazeriu, neskaudėjo, paskui toj vietoj liko šašas, kuris po kokio mėn nukrito. Šiaip toj vietoj kaip ir liko toks kaip randas  g.gif  bet vos pastebimas, atrodo aišku daug geriau, nei apgamas  biggrin.gif Vertėjo vienareikšmiškai  smile.gif

o kur tiksliau ta klinika? nes turiu apgameli pazastyje,jis ishkiles ir depiliuojant pazhastis jis lb kencia g.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 03 04, 15:41)
o kur tiksliau ta klinika? nes turiu apgameli pazastyje,jis ishkiles ir depiliuojant pazhastis jis lb kencia  g.gif

Klinika yra Savanoriu pr., uz Hyper Maximos, toj pacioj pusej, nedavaziavus Taikos Savanoriu sankryzos
Atsakyti
cia tik mano asmenine nuomone: jeigu apgama salini ne del grozio, o del to, kad jis pasikeite ir atsirado atipijos, melonomos gresme, niekada daugiau nerekomenduociau eiti i soliariuma.
Atsakyti
sveikutės, skaitinėsiu jūsų temą jaučiu visą dieną, gal rasiu kokių patarimų unsure.gif
Nugi vakar vos nenualpau iš baimės scare.gif Per porą savaičių ant kojos ne tik kad atsirado, bet ir paaugo apgamas, iškilęs toks pasidarė unsure.gif Reikia kažkur išsitirti man jį, o kaip bijau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 03 07, 09:53)
sveikutės, skaitinėsiu jūsų temą jaučiu visą dieną, gal rasiu kokių patarimų unsure.gif
Nugi vakar vos nenualpau iš baimės scare.gif Per porą savaičių ant kojos ne tik kad atsirado, bet ir paaugo apgamas, iškilęs toks pasidarė unsure.gif Reikia kažkur išsitirti man jį, o kaip bijau.... unsure.gif

Zinau, kad baisu, bet jau geriau iskart bek issitirt, kad paskui nebutu per velu ir nereiktu gailetis, kad delsei. unsure.gif
Atsakyti
vakar buvau pas reklaiti, iseme siuliukus, pasake rezultatus doh.gif
atipija yra, vidutinio lygio, tai is karto nereikia pradeti visu is eiles pjaustyti, bet rudeni vel reikia nueit, vel pjaus ir vel ziures cool.gif
niu, nieko, svarbu ne vezys thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien einu šalinti apgamą nuo veido. Siaubas kaip bijau.
Atsakyti
QUOTE(juodcke @ 2007 03 09, 13:53)
Šiandien einu šalinti apgamą nuo veido. Siaubas kaip bijau.

nebijok 4u.gif
viskas bus gerai 4u.gif
kas salins?
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 03 07, 09:53)

as kaip baile paranojike auksciausio lygio tai skuosciau privaciai konsultacijai, kad butu kuo greiciau, nes vienas nera jau taip brungu, o sveikata brungiau 4u.gif
Atsakyti
o kuo ten salina lazeriu?Taigi nieko baisaus,as uz salinimus.Man tai ir negrazu....
Atsakyti
[quote=Laurencija2,2007 03 09, 14:57]
nebijok 4u.gif
viskas bus gerai 4u.gif
kas salins?

Niu va aš jau namie, biski skauda ir tempia lūpą bet išgyvensiu. Man šalino kaune klinikose plastikos chirurgas prof. Rimdeika. Labai labai labai geras gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodcke: 09 kovo 2007 - 16:38