Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

[quote=juodcke,2007 03 09, 17:37]
[quote=Laurencija2,2007 03 09, 14:57]
nebijok 4u.gif
viskas bus gerai 4u.gif
kas salins?
Niu va aš jau namie, biski skauda ir tempia lūpą bet išgyvensiu. Man šalino kaune klinikose plastikos chirurgas prof. Rimdeika. Labai labai labai geras gydytojas thumbup.gif
[/quote]

tai jeigu dar plastikos chirurgas, tai del rando visai nepergyvenk 4u.gif
geru rezultatu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2007 03 09, 14:10)
o kuo ten salina lazeriu?Taigi nieko baisaus,as uz salinimus.Man tai ir negrazu....

grazu negrazu, bet kai pas mane ju keli tukstanciai, visu neissioperuosiu doh.gif
nes atrodysiu kaip kiaurasamtis lotuliukas.gif
man visus pjove chirurgiskai unsure.gif
Atsakyti
Turiu daug apgamu, pas dukrą taip pat daug, reikėtu pasitikrinti, bet neišsirenku blush2.gif pas ką.Internete paieškojau tiek daug, kad nežinau pas ką būtų geriausiai, gal kas galėtu patarti ax.gif
Atsakyti
o pas tave apgamai issoke?mane tai uzknisa as i senelius atsigimiau tai auga apgamai viens po kito ir nesvarbu.mazai ar dideli jie visi issoke.ui kaip as nekenciu ju,kelis issinaikinau tai toj vietoj dar 10uzaugo pasiziuriu i seneliu oda net baisu kiek apgamu nenoriu tokio kuno senatvej verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 03 14, 10:27)
o pas tave apgamai issoke?mane tai uzknisa as i senelius atsigimiau tai auga apgamai viens po kito ir nesvarbu.mazai ar dideli jie visi issoke.ui kaip as nekenciu ju,kelis issinaikinau tai toj vietoj dar 10uzaugo pasiziuriu i seneliu oda net baisu kiek apgamu nenoriu tokio kuno senatvej verysad.gif

Yra visokiu ir issisokiusiu ir ne,jie buvo pas visus visoj giminei,as demesio i juos nekreipiau, bet dabar vaiku gydytoja pradejo sakyti kad reiktu pasitikrinti, buvom santariskese tai paziurejo ir pasake, kad jokios aparaturos neturi, riekia stebeti sake po keturiu menesiu apsilankyti, tai vel paziures ir kokia is to nauda doh.gif ir dar susake kad piktybiniai buna tamsiai juodi taskiukai, o as galvodavau , kad tik dideli ir issisoke gali buti piktybiniai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2007 03 03, 16:44)
kazin po apgamo pasalinimo,po kurio laiko galima eiti i soliariuma? g.gif

Jei apgamas buvo normalus, nebuvo jokių problemų , tai į soliariumą galima eiti po 4 mėn. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytės, įstojau ir aš į jūsų gretas 4u.gif Nusprendžiau pašalinti pora nelabai kokių apgamėlių nuo veido, nes su vienu kažkas man ne taip g.gif ,truputi paraudo ir padidėjo.Paskambinau į GK kliniką ir prisiregistravau.Bet man pasakė vieną gerą naujieną, kad dabar privačios klinikos taip pat dirba su ligonių kasom ir kad apgamų šalinimo operaciją taip pat kompensuoja ligonių kasos, tik reikia siuntimo iš savo šeimos gydytojo doctor.gif ir dar turi būti nurodytas specialus kodas, nes ne pagal visus kodus kompensuoja smile.gif .Taip kad, laukiu nesulaukiu ką man pasakys ir kiek kompensuos g.gif Grįžusi parašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jorė* @ 2007 03 14, 10:08)
Turiu daug apgamu, pas dukrą taip pat daug, reikėtu pasitikrinti, bet neišsirenku  blush2.gif pas ką.Internete paieškojau tiek daug, kad nežinau pas ką būtų geriausiai, gal kas galėtu patarti  ax.gif

vilniuje man patinka : reklaitis, babajanas ir sidorovas
kitais nepasitikiu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(jorė* @ 2007 03 14, 15:16)
Yra visokiu ir issisokiusiu ir ne,jie buvo pas visus visoj giminei,as demesio i juos nekreipiau, bet dabar vaiku gydytoja pradejo sakyti kad reiktu pasitikrinti, buvom santariskese tai paziurejo ir pasake, kad jokios aparaturos neturi, riekia stebeti sake po keturiu menesiu apsilankyti, tai vel paziures ir kokia is to nauda  doh.gif ir dar susake kad piktybiniai buna tamsiai juodi  taskiukai, o as galvodavau , kad tik dideli ir issisoke gali buti piktybiniai. verysad.gif

ne, tie issisoke nepikti schmoll.gif
man ispjove tamsius juodus, 2 juose jau buvo atipijos vidutinis lygis blink.gif
Atsakyti
Oi kaip man nepatinka tie apgamai... doh.gif jei butu keli tai dar nieko. Niekada ju netyriau tai jaučiu reiktų susirūpinti g.gif
Atsakyti
as irgi nekenciu ju ,pas mane visi jie mazi ir issoke o ir dideliu pilna,butu nieko jei jie nebutu issoke,o dabar jie tik auga ir auga kai pasiziuriu tai net bloga toks jausmas kad jie kekviena diena auga
Atsakyti
Sveikutes ,

As salinau apgamus nuo ktutines, veido, rankos - spalio menesi, tai kaip jau ir praejo daugiau kaip 4 menesiai. Ant veido rando neliko, o ant krutines ir rankos tai tokie rausvi, iskile randai verysad.gif . Negraziai atrodo schmoll.gif . Kas salinosi apgamus, ar pas jus liko randai? O gal reikia laiko ir islygins? Gal kas naudojat koki tepaliuka randams salinti?
Arteja vasara puolu i depresija, su iskirpte jau negaliu uzsideti nieko.
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2007 03 21, 16:37)
Sveikutes ,

As salinau apgamus nuo ktutines, veido, rankos - spalio menesi, tai kaip jau ir praejo daugiau kaip 4 menesiai. Ant veido rando neliko, o ant krutines ir rankos tai tokie rausvi, iskile randai verysad.gif . Negraziai atrodo  schmoll.gif . Kas salinosi apgamus, ar pas jus liko randai? O gal reikia laiko ir islygins? Gal kas naudojat koki tepaliuka randams salinti?
Arteja vasara puolu i depresija, su iskirpte jau negaliu uzsideti nieko.

Nu pas mane irgi like randai verysad.gif O salinau pries 8 menesius! doh.gif Tik dziaugiuosi, kad tokiose vietose, kur nelabai matosi. O ant veido tai gal ne randas, bet siaip zymu, kad buvo kazkas daryta, tik i akis nekrenta, tai bent tiek dziaugiuosi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 03 16, 17:07)
vilniuje man patinka : reklaitis, babajanas ir sidorovas
kitais nepasitikiu  cool.gif
Papildyta:
ne, tie issisoke nepikti  schmoll.gif
man ispjove tamsius juodus,  2 juose jau buvo atipijos vidutinis lygis  blink.gif

Laba, norejau paklaust kur tuos gydytojus ieskot gal galetum pasakyt kur dirba, ir koki telefoniuka. As turiu daug apgamu, bet vienas man juodai nepatinka. labai bijau kad nebutu koks negeras, ir del salinimo bijau, kiek esu girdejus ne visus galima salimti, tai jei jis negeras galima salint? Oi man tokia baime...
Atsakyti