Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

QUOTE(rennate @ 2007 05 14, 23:55)
Dziaugiuosi uz tave  4u.gif . O as vis dar gyvenu nezinioje,jau prasidejo 4 savaite,kaip isoperavo apgama,bet atsakymo nesulakiu. Turi ateit i namus laiskas. Mama ramina,sako jei butu kazkas blogai,greiciau pranestu,o dabar neskuba  doh.gif  Na,tikiuosi  rolleyes.gif

Rennate, linkiu, kad ateitų laiškas su geromis žiniomis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2007 05 15, 00:55)
Dziaugiuosi uz tave  4u.gif . O as vis dar gyvenu nezinioje,jau prasidejo 4 savaite,kaip isoperavo apgama,bet atsakymo nesulakiu. Turi ateit i namus laiskas. Mama ramina,sako jei butu kazkas blogai,greiciau pranestu,o dabar neskuba  doh.gif  Na,tikiuosi  rolleyes.gif

as irgi galvoju, kad butu paskambine mirksiukas.gif
kai man operavo santariskese, gydytojas pasake, kad jeigu mato, kad kazkas gali buti negerai, pjauna be eiliu, cito tyrimus atlieka.
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 17, 23:21)
as irgi galvoju, kad butu paskambine  mirksiukas.gif
kai man operavo santariskese, gydytojas pasake, kad jeigu mato, kad kazkas gali buti negerai, pjauna be eiliu, cito tyrimus atlieka.

As ejau privaciai,kokia balandzio 7d.ir man jis dar leido pagalvot,ar noriu operuot ar ne,bet jis nieko nesake ar tai blogas ar geras,sake nezino ir paskyre balandzio 23d.jei apsigalvosiu paskambint ir uzsirasyt operacijai. O operavo ligoninej. Pirmadieni jau lygiai 4 savaites bus,jokio atsakymo,bandziau skambint i kabineta,niekas nekelia... g.gif Gal sakau kas nors blogai,todel ir tyrimai uztruko.
Atsakyti
man Siauliuose chirurgas Karalevicius su lazeriu dvi isnaikino ir moketi nereiko. visai nebijojau ir visai neskaudejo. o mano brolis dar budamas kokiu 10 metu turejo ant krutines pagama bet jis didejo ir aplink apgama baltas plemas. tai daktarai kai pamte ta pacia diena ispjove, neoperuojant butu isivystes vezys. bet kadangi operuota buvo pries daug metu, tai dabar baisus randas liko
Atsakyti
Hm, pas mane toks apgamas ant kaklo buvo, didejantis, o aplink labai issiplete balta deme. Dabar paziurejau, kad jis jau beveik visai sunykes, vos matoma rusva demele, o va ta balta didziule ir liko verysad.gif
Atsakyti
tai geriau lek pas daktarus, aplink apgamus negali buti jokiu baltu demiu
Atsakyti
Sveiki, gal kas šalino apgamus Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2007 05 20, 17:37)
tai geriau lek pas daktarus, aplink apgamus negali buti jokiu baltu demiu

Halo (Sutton‘o) apgamas arba įgyta centrifūginė leukoderma- tai paprastas apgamas, kurį supa bepigmentė zona-aureolė (halo). Nežinoma, kas inicijuoja imuninės reakcijas, nukreiptas prieš melanocitus ir ardančias apgamą. Centrinis apgamas laikui bėgant gali išnykti. Pigmentacija atsistato ne visada ir tam reikia daug laiko. Kliniškai halo apgamą reikia skirti nuo regresuojančios melanomos. Pastaroji būna viena, turi ryškius atipizmo požymius ir dažniau atsiranda vyresniems žmonėms. Tuo tarpu Halo apgamai yra simetriški, dažniausiai keli ir būdingi vaikams. Apgamo šalinti nebūtina, tik reikia atskirti nuo melanomos.

Mergaitės, neskubėkit gąsdintis, pasitikrint aišku reikia. Mano 12 metų dukra tokį turi, aš irgi buvau labai išsigandus, dabar kaip ir apsiraminau.
Atsakyti
na nezinau mano broliuii buvo gal 8 gal 10 metu kai toks apgamas atsirado, tai tirkai ne senas zmogus.manau, kad buti visai ramiai visdelto reiketu pasirodyti daktarams blogiau nuo to nebus
Atsakyti
QUOTE(rennate @ 2007 05 18, 12:50)
As ejau privaciai,kokia balandzio 7d.ir man jis dar leido pagalvot,ar noriu operuot ar ne,bet jis nieko nesake ar tai blogas ar geras,sake nezino ir paskyre balandzio 23d.jei apsigalvosiu paskambint ir uzsirasyt operacijai. O operavo ligoninej.  Pirmadieni jau lygiai 4 savaites bus,jokio atsakymo,bandziau skambint i kabineta,niekas nekelia...  g.gif  Gal sakau kas nors blogai,todel ir tyrimai uztruko.

o is kokio miesto esi?
mano drauge is klaipedos sake lauke beveik 6 savaites doh.gif
Papildyta:
o nedave jokio kontaktinio telefono?
gal guli kur nors ir niekas neprisiruosia issiusti blink.gif
juk buna, kad zmones nelabai suvokia, kiek nervu kainuoja laukimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurencija2: 23 gegužės 2007 - 10:27
QUOTE(VaNilline @ 2007 05 23, 10:41)
na nezinau mano broliuii buvo gal 8 gal 10 metu kai toks apgamas atsirado, tai tirkai ne senas zmogus.manau, kad buti visai ramiai visdelto reiketu pasirodyti daktarams blogiau nuo to nebus

Sutinku 100 procentų, kad reikia pasitikrinti. Tuo labiau rašei, kad broliui apgamas plėtėsi. Aš tik norėjau pasakyt, kad nereikia kartais iš anksto nusigąst.
Mano dukros apgamas nedidelis ir tą "aureolę" aš pastebėjau tik pernai, kai atostogavom Kroatijoj (taip susinervinau, kad atostogos praktiškai sugadintos buvo), žiemą kai oda neįdegus- nesimato. Ir aplamai pastebėjau, kad dukra ko gero turi baltmę verysad.gif O tie, kas turi baltmę, dažnai turi ir tokių apgamų (skaičiau kažkur inete).
Ir aplamai. Gal ir gražu vienas kitas apgamukas, bet kai aš jų turiu daugybę, o dukra mane pasivijo ir pralenkė (visa krūtinė vieni apgamai sad.gif ), tai džiaugsmo nedaug. Reiks eit parodyt gydytojams.
Atsakyti
QUOTE(Laurencija2 @ 2007 05 23, 11:28)
o is kokio miesto esi?
mano drauge is klaipedos sake lauke beveik 6 savaites  doh.gif
Papildyta:
o nedave jokio kontaktinio telefono?
gal guli kur nors ir niekas neprisiruosia issiusti  blink.gif
juk buna, kad zmones nelabai suvokia, kiek nervu kainuoja laukimas  4u.gif

Taip,as is Klaipedos ir siandien pagaliau sulaukiau atsakymo doh.gif Praejo daugiau nei menuo,nors zadejo per dvi,tris savaites atsiusti g.gif Bet laaabai palengvejo,kai perskaiciau bigsmile.gif Parasyta taip: apgamas su nezymaus laipsnio displazija. Toliau rekomendacijos: prognoze- gera. Didziulis akmuo nuo sirdies nukrito,nes ta nezinomybe turbut blogiau uz bet koki zinojima blush2.gif Tik kazi ka reiskia ta nezymaus laipsnio displazija g.gif
Papildyta:
QUOTE(rennate @ 2007 05 26, 12:07)
Taip,as is Klaipedos ir siandien pagaliau sulaukiau atsakymo  doh.gif  Praejo daugiau nei menuo,nors zadejo per dvi,tris savaites atsiusti  g.gif  Bet laaabai palengvejo,kai perskaiciau  bigsmile.gif  Parasyta taip: apgamas su nezymaus laipsnio displazija. Toliau rekomendacijos: prognoze- gera. Didziulis akmuo nuo sirdies nukrito,nes ta nezinomybe turbut blogiau uz bet koki zinojima  blush2.gif  Tik kazi ka reiskia ta nezymaus laipsnio displazija  g.gif

Beje, aciu Tau uz palaikyma aciuks.gif
Atsakyti