Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdėte Šilutėje?

QUOTE(pipima @ 2007 01 29, 23:07)
o mamytei CYPCYP niku pasivadinusiai,tai norėčiau pasakyt,kad savo pižoniškais komentarais išsiduodi,kad pati matyt nei tų 10 klasių nesi baigusi,nes šitaip dergtis ant žmonių,kurių visai nepažįsti, išsilavinusiam ir kultūringam žmogui tikrai būtų žema.O jau apie žmogiškumą tai aš išvis nekalbu...

QUOTE(linmauric @ 2007 01 30, 11:39)
o CYPCYP palinkėčiau išsiplauti burną su ūkiniu muilu jei tokį turi.

As lygiai tokios pacios nuomones drinks_cheers.gif Ir nesuprantu, kaip dar budama nestuke.gif
izeidineja kitas mamytes schmoll.gif
Atsakyti
na visai malonu kai ir apie mane kazkas sneka smile.gif
o cia del tos merginos ar moters tai noriu pasakyti kad man atrodo kad cia yra ta pati elyte vardu kur jau ir apie ja laikrasciai rase ir t.t todel ir pareiskiau savo nuomone man atrodo turiu tokia teise
Atsakyti
QUOTE(cypcyp @ 2007 01 30, 04:11)
na visai malonu kai ir apie mane kazkas sneka smile.gif
o cia del tos merginos ar moters tai noriu pasakyti kad man atrodo kad cia yra ta pati elyte vardu kur jau ir apie ja laikrasciai rase ir t.t  todel ir pareiskiau savo nuomone man atrodo turiu tokia teise

cia kuri toji elyte, kuria pirma izeidinejai, ar kuria antraja g.gif
na as nezinau ka rase laikrasciai, ir man tai visai neidomu, bet sitaip rasyt moteriai kuri neteko kudikio...

na man gimdyt silutej neteko, bet kazkaip mane gasdina silutes gydytojai, niekad pas juos ir nesilankiau, vaziuodavau i klaipeda
Atsakyti
visu pirma reikia pasizureti ir i forumo tema .....
Atsakyti
o ne y temma kalbi tik tu tongue.gif ponia elyte cool.gif
Atsakyti
na tai ir bendrauk ne i tema nebtrukdau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, Silutes mamytes,

esu ir as is Silutes tik va negyvenu as cia. Laukiuosi savo pirmojo stebukliuko nestuke.gif ir mama patare parvaziuot i Silute ir apsilankyt pas gerbiama Vaiciuna. Gerbiama tureciau rasyt kabutese. Na ka gi. Grizau, apsilankiau g.gif
Daugiau gyvenime pas ji nebesilankysiu - tikiuosi gyvenimas neiskres kokiu kurijozu, bet pas toki gydytoja manes niekas net prievarta nenuvarytu. Todel tikrai tikrai negimdysiu as savo gimtojoj Silutej - niekada niekada.
Zinau ten yra visokiu gydytoju, bet jei neklystu, tai Vaiciunas skyriaus virsininkas ir jis beveik visada buna ligoninej, tai neduok dieve atvaziuociau gimdyt ir pas ji pakliuciau blink.gif
Na, o toms, kurios vis del to nuspres gimdyt Silutes ligoninej linkiu tik sekmes. cool.gif
Atsakyti
sveikos mamytes nu va ir as pagimdziau savo antra leliuka clap.gif ir gimdziau silutej tiksliau man cezaris buvo ,ir operavo vaiciunas ir visai jis nebuvo baisus nei sauke neika normaliai viskas praejo. aisku as jam daviau pinigu bet pats jis neraikalavo kad mokeciau. bet is daug ko esu girdejus apie ji negeru atsiliepimu:hm, bet su manim tai elgesi normaliai nieko blogo negaliu pasakyti.
Atsakyti
Labutis mielosios mamytėsAš jau rašiau savo pasisakymą bet iš po to karto dar keletą kartų susidūriau su Vaičiūnu ir po šiai dienai net savo pikčiausiam priešui nelinkėčiau pas jį lankytis. Įsivaizduojat: aš visą naktį nemiegojusi nes man skaudėjo dešinį šoną kai vyras ryte sugrįžo iš darbo paprašiau kad nuvežtų pasitikrinti ir ką pakliūnu pas savo gerbemą daktarą čia kabutėse jis manęs ginekologiškai neapžiūrėjęs nusprendė kad man yra ampedicitas reik į Klaipėdą važiuoti operuotis o buvo nėštumas 34 savaič na ką aš nuvažiuoju į Klaipėda mane apžiūri visų pirma ginegologė ir ką manot gimda prasiplėtė per 1,5 cm. Na ką Klp pagulėjau savait pasistiprinau ir nusprendžiau kad tikrai Šilutėje negimdysiu nes neduok tu Dieve gimdsiu o pamanys kad ampedicitas. Na ką praėjo savaitė ir vėl aš ligoninėje Šilutėje ir vėl mane Vaičiūnas priima galvoju užkerėta paskui paaiškėjo kad jis iš ligoninės beveik nekelia kojos nes visas nėštukes skaičiuojasi ir neduok Dieve kuri nors viena prasprūs taprasme negaus nuo jos pinigų kol gulėjau Šilutėje visą tą savait meldžiausi kad tik nepagimdyčiau taip ir buvo nepagimdžiau bet užtat pirmadienį prieš išleidžiant iš ligoninės Vaičiūnas ir Strakšienė apžiūrėjo ir pasakėkad dar tikrai negimdysiu o dabar netgi ir pernešiosiu o turėjau gimdyti 2007,02,08 na ką ramiai ir išėjau iš ligoninės. Išaušo antradienio rytas vyrą išleidau į darbą pati dar nuėjau nusnūsti na ir ką 11,30 atsikeliu vandenys pradėjo bėgti skausmai pradėjo kartotis kas 4 kas 3 min išsikviečiau vyrą iš darbo ir išvažiavau į Klp na ką 16,15 turėjau sūnų aišku gimė 36 savait neišnešiotas bet nieko dabar jau viskas praeityje. Tai va mielosios mamytės gerai pagalvokite kur norite gimdyti ir ar paskui nekaltinsite savęs dėl kokių nors komplikacijų. Patariu iš savo patirties ir nuoširdžiai linkiu lankytis pas Jarmolajavienė ji šauni moterytė.
Atsakyti
Sveikutes, as iskart pasakysiu kad gimdriau Klaipedoje, Siluteje,man ir daktarai nepatiko ir kad epiduros cia netaiko, visa niestuma lankiausi pas Kvedariene, man ji labai patiko, niestumas buvo lengvas be joku komplikaciju, todel ja rekomendavau vyro seseriai, ji katik buvo gryzusi is uzsienio nuejo pasitikrinti, o Kvedariene apziurejusi nepastebejo kad vaisius zuves, Zuvo nuo antibijotiku, kuriuos vartojo dar nezinodama kad laukiasi!
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos Silutes mamytes. As irgi prie jusu jungiuosi su mane dominanciais klausimai. Nors mums dar nedaug - viso labo 7 savaites, bet jau dabar apie gimdyma imu galvoti blush2.gif (jei atvirai, tai dar iki nestumo apie ji galvojau). Tiek paskaitinejusi, tiek prisiklausiusi apie Silutes ligonine ir daktarus - imu bijoti ir as cia gimdyti (nors atrodo ir mamos musu cia gimde, ir drauge ne viena, bet baugu darosi, nors tu ka unsure.gif ).
Cia minimas, kad vaziuojama gimdyti i Klaipeda, tai ir noriu pasiteirauti ar yra kazkokios proceduros norint ten gimdyti, ar paprasciausiai prasideda saremiai - susirenki daiktus i siausi i Klaipedos ligonine. O ar apie savo ketinimus gimdyti ne siluteje nereiketu perspeti priziurincio gydytojo? Nu ir apskritai, gal kas man, visiskai zaliai ir nepatyrusiai ( nestuke.gif as pirmojo) galetu isaiskinti visa sia sistema?
Atsakyti
QUOTE(degora @ 2007 04 17, 15:00)
Sveikos esamos ir busimos Silutes mamytes. As irgi prie jusu jungiuosi su mane dominanciais klausimai. Nors mums dar nedaug - viso labo 7 savaites, bet jau dabar apie gimdyma imu galvoti  blush2.gif (jei atvirai, tai dar iki nestumo apie ji galvojau). Tiek paskaitinejusi, tiek prisiklausiusi apie Silutes ligonine ir daktarus - imu bijoti ir as cia gimdyti (nors atrodo ir mamos musu cia gimde, ir drauge ne viena, bet baugu darosi, nors tu ka unsure.gif ).
Cia minimas, kad vaziuojama gimdyti i Klaipeda, tai ir noriu pasiteirauti ar yra kazkokios proceduros norint ten gimdyti, ar paprasciausiai prasideda saremiai - susirenki daiktus i siausi i Klaipedos ligonine. O ar apie savo ketinimus gimdyti ne siluteje nereiketu perspeti priziurincio gydytojo? Nu ir apskritai, gal kas man, visiskai zaliai ir nepatyrusiai ( nestuke.gif as pirmojo) galetu isaiskinti visa sia sistema?

parašiau tau i až
Atsakyti