Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdėte Šilutėje?

siap turejau progos pabendrauti su vienu daktaru anesteziologu is silutes, mirksiukas.gif tad epiduro jie nedaro ne todel kad nemoka, o todel, kad kruvis didziulis! blink.gif
budejimo metu jie atsakingi uz ligonius reanimacijoje ir vykstancias operacijas operacineje, g.gif o padarius epidura praktiskai reikia gimdyve nestuke.gif priziureti neiseinant is gimdyklos arba daktarui arba anestezistei.
tad fiziskai tai padaryti yra neimanoma,
o ir ginekologai turi moketi vesti gimdyma su tuo epiduru. g.gif
kaip supratau cia l. daug niuansu, o ne vien mokejimo ir uzmokescio klausimas. g.gif
Atsakyti
Paskaičiau ir pasibaisėjau Šilutės medikais. doh.gif Jau geriau suspaudus kojeles iki Klaipėdos palėkti nei rizikuoti savo ir vaikelio gyvybėmis. doh.gif Kažkoks košmaras. unsure.gif
Atsakyti
Po tokių gydytojų veiksmų aplamai Šilutėje Gimdymo skyrių turėtų uždaryti. doh.gif

Mažoji šilutiškė išgyveno tik parą. sad.gif
Atsakyti
pritariu tau Lexana
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 27, 23:16)
Po tokių gydytojų veiksmų aplamai Šilutėje Gimdymo skyrių turėtų uždaryti. doh.gif

as ir esu daug girdejus atsiliepimu blogu apie silutes medikus, pati esu is silutes, bet gimdziau dubline ir ne kiek nesigailiu, bijociau silutej gimdyt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 27, 22:16)

O vat man teko girdeti medicinos ekspertu isvadas del mazyles mirties - pasirodo istikruju buvo igimta sirdeles yda. Labai gaila teveliu (labai bijau, kad ir man taip neatsitiktu), bet kaltinti medikus del aplaidumo, po tokiu isvadu g.gif , nors mes visada esame linke kazka kaltinti - esu tikra kad ir pati taip daryciau.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 05 27, 22:16)

tai cia jau butu ne gimdymo skyriu, bet visa ligonine ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barikada: 04 birželio 2007 - 21:19
QUOTE(degora @ 2007 06 04, 10:25)
O vat man teko girdeti medicinos ekspertu isvadas del mazyles mirties - pasirodo istikruju buvo igimta sirdeles yda. Labai gaila teveliu (labai bijau, kad ir man taip neatsitiktu), bet kaltinti medikus del aplaidumo, po tokiu isvadu  g.gif , nors mes visada esame linke kazka kaltinti - esu tikra kad ir pati taip daryciau.

Aš ir tapatį girdėjau kad mergaitei buvo yda ir dar visokių ligų kurios sunkino mergaitės gyvenimo pradžią ir aišku labai gaila tėvelių. Tad degora asmeniškai tau siūlau gimdyti KLP nes aš ir bijojau gimdyti Šilutėje dėl daktarų jie nėra patyrę gal ir gimdant viskas gerai gera priežiūra bet jei kūdikiui kas nors tai jau geriau KLP nes ten jie yra su viskuo susidūrę ir bent jau gali padėti bet kada.
Atsakyti
Baikite, mergaitės. Jei viskas būtų buvę sklandu su tuo gimdymu - tai gudytojai ten nešokinėtų, kad oi, kaip čia dabar bus, kad mergaitė apsigimusi ir mes ne prie ko. Kodėl gydytojas vaiko nepažiūrėjo tik gimusio, o tik atėjo konstatuoti fakto, kad vaikas mirė? Čia normalu? Tai taip ir turi būti?
Internete ir spaudoje aplamai skaičiau, kad ekspertizės išvados buvo, kad neatsiurbti vaisiaus vandenys ir naujagimė netinkamai apžiūrėta po gimdymo.
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 06 07, 14:53)
Baikite, mergaitės. Jei viskas būtų buvę sklandu su tuo gimdymu - tai gudytojai ten nešokinėtų, kad oi, kaip čia dabar bus, kad mergaitė apsigimusi ir mes ne prie ko. Kodėl gydytojas vaiko nepažiūrėjo tik gimusio, o tik atėjo konstatuoti fakto, kad vaikas mirė? Čia normalu? Tai taip ir turi būti?
Internete ir spaudoje aplamai skaičiau, kad ekspertizės išvados buvo, kad neatsiurbti vaisiaus vandenys ir naujagimė netinkamai apžiūrėta po gimdymo.

Na del vaisias vandenu atsiurbimo, tai nesutikciau, nes jei taip buti, tai vaikutis nebutu isgyvenes net paros. O kad kartais medikai nesuziuri visko irgi labai tiketina, tik deja nuo to nukencia ne jie patys.
O kaip noretusi isgirsti kokiu nors geru atsiliepimu apie gimdyma Siluteje, o tai labai jau ima veikti mano sprendima pusti gimdyt i Klaipeda, bet kas man garantuos, kad ten viskas praeis sklandziai blink.gif
Atsakyti
Degora, Klaipėdoje yra reanimacija kūdikiui, jei kartais kas ne taip būtų, taip pat profesionalių gydytojų komanda, kuri visada nusiteikusi padėti ir be vokelių (dvi pagimdžiau be jokių pinigų), naujai suremontuotos gimdyklos, naujai atidarytas sumažintos rizikos gimdymo skyrius, kuriame gali gimdyti su akušere, o jei prireiks, visada ateis pagalbon gydytojas. Ir jei čia būtų prastos sąlygos - tai universitetinės ligoninėns statuso Klaipėdos ligoninė nebūtų gavusi. ax.gif
Atsakyti
ax.gif veje, prisiklausiau cia ir geru ir blogu atsiliepimu, tai daba teks sukt galva kur cia gimdyti.. verysad.gif
Atsakyti