Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gimdėte Šilutėje?

QUOTE(ra-mune @ 2007 06 08, 09:15)
ax.gif  veje, prisiklausiau cia ir geru ir blogu atsiliepimu, tai daba teks sukt galva kur cia gimdyti.. verysad.gif

VAt ir as baigiu jau galva nusisukti, nors iki gimdymo dar toli grazu mirksiukas.gif .
Lexana, visiskai tau pritariu, bet nezinau kaip cia noresis vidury nakties (kaip paprastai daugeliui atsitinka) trenktis i Klaipeda, o teko girdeti kad ir Klaipedos medikai pakankamai kreivai ziuri i atvykstancias is kitu miestu - atseit mes Silutej savo gimdymo namu neturetumem - suprantu juos, jiems ir taip darbo per akis doh.gif
Atsakyti
Degora, o jei tu svečiuose pas ką nors Klaipėdoje būdama gimdyti pradėsi? ax.gif Priims visvien ir neišvarys tikrai, juolab, kad kas antra Šilutės ar Kretingos gimdyvė gimdo Klaipėdoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2007 06 08, 12:23)
Degora, o jei tu svečiuose pas ką nors Klaipėdoje būdama gimdyti pradėsi? ax.gif Priims visvien ir neišvarys tikrai, juolab, kad kas antra Šilutės ar Kretingos gimdyvė gimdo Klaipėdoje. ax.gif

Tai va ir sakau, kad jau kreivai ima ziureti i atvykstancias, lyg savu gimdyviu truktu. Nu gal as taip neismaneliskai kalbu - zalia tokiuose reikaluose as. Ech kad butu koks pazistamas Klaipedos ligoninej, kad galetu pakonsultuoti kaip ten kas, nes i Klaipeda vaziuoti bijau (tikiuosi nepagristai), o Silutej gimdyti nenoriu, nes baisu del vaikelio ne tik sveikatos, bet ir gyvybes.
O gal kas is silutiskiu galetu pakonsultuoti tokioj situacijoj kaip elgtis ir kokia Klaipedos gydytoju reakcija ir elgesys su atvykstanciom?
Atsakyti
QUOTE(ingeborg24 @ 2007 05 12, 16:23)
as pries du men. kai gimdziau uz ta mokama palata mokejau parai 20lt. smile.gif

Ot tai kainos... Kaune pirma para- 150, po to po 50 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(degora @ 2007 06 08, 15:19)
Tai va ir sakau, kad jau kreivai ima ziureti i atvykstancias, lyg savu gimdyviu truktu. Nu gal as taip neismaneliskai kalbu - zalia tokiuose reikaluose as. Ech kad butu koks pazistamas Klaipedos ligoninej, kad galetu pakonsultuoti kaip ten kas, nes i Klaipeda vaziuoti bijau (tikiuosi nepagristai), o Silutej gimdyti nenoriu, nes baisu del vaikelio ne tik sveikatos, bet ir gyvybes.
O gal kas is silutiskiu galetu pakonsultuoti tokioj situacijoj kaip elgtis ir kokia Klaipedos gydytoju reakcija ir elgesys su atvykstanciom?

niekas ten kreivai nežiūri labai maloniai priima net nepaklausė o kodėl negimdot šilutėje vienu žodžiu viskas čiki thumbup.gif . nes mano vaikutis pvz paskubėjo mėn tai gimdyme netgi dalyvavo pediatrė. o šiaip tai viskas gerai man ten patiko
Atsakyti
Na stai, tik ka kalbejau su kolega, kurio zmona sianakt pagimde. Gimde Siluteje ir labai patenkinta, prieziura nuostabi, viskas gerai, demesio tikrai netruko. Na stai bent vienas siltas atsiliepimas apie Silutes gimdymo namus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat girdėjusi gerų atsiliepimų, tik va mane priverstų sukti galvą nebent tai, kad čia nedaromas epidūras lotuliukas.gif Tačiau labai patogu moterims, kurios nori gimdyti natūraliai- net jei per gimdymą didvyriškumas išgaruoja- nėra kito kelio- natūraliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(degora @ 2007 06 07, 16:14)
...
O kaip noretusi isgirsti kokiu nors geru atsiliepimu apie gimdyma Siluteje, o tai labai jau ima veikti mano sprendima pusti gimdyt i Klaipeda, bet kas man garantuos, kad ten viskas praeis sklandziai  blink.gif

aš jau rašiau, kad man viskas buvo thumbup.gif Šilutėje. Tik aišku jei kas nors negerai vaikučiui, pagalbos praktiškai niekas nesuteikia schmoll.gif , t.y. nėra kam ir be to renomobilis turėtų atvažiuoti iš Klaipėdos, nes Šilutė neturi leliukams vežti. Tie kur suaugusiems - -netinka schmoll.gif
O gimdymo namai gauna tiek pinigėlių, kiek pas juos gimdė moterėlių, tad klaipėdiečiai galėtų taip ir nesispjaudyti. Dabar pati atsiminiau, kai gimdžiau pirmą veik prieš 8 metus, labai nekaip mane priėmė Klaipėdos ligoninėje schmoll.gif, vos ne ko čia atvažiavai, "pusk" iš čia ax.gif Aišku po to reikalai pasitaisė cool.gif
Atsakyti
na geras tai as cia ta baisioji verysad.gif
tikrai atisprasau jei ka as ten izeidziau gal ir nuotaika ne ta buvo bet siaip tai mes daznai linke aisku kaltinti ir gydytojus jei kas atsitinka
bet as neginu tu gydytoju aisku sunku jei kas atsitinka leliui baisu tikrai ....
o silutej tai tikrai fine kad yra palata ir kuri tik 20 litu tekainuoja ir niekuo nesiskiria nei nuo Kauno o daug maziau kainuoja
Atsakyti
[quote=iranci23,2007 05 04, 15:13]
Bent jau kai aš domėjausi akušerės tai ji tiesiai šviesiai ir pasakė kad anesteziologė nepraktikuoja nes bijo geriau jai į užpakalį įdurti nei į stuburą na aš pritariu gal ir gerai kad nepraktikuoja nes kažinai kuri bus pirmoji bandymo triušis niekam nelinkėčiau pabūti tuo bandymo triušiu. O dėl pinigėlių Šilutėje labai daug reikia duoti norint kad viskas būtų gerai man pvz KLP atsipirko tik 150 lt.
Atsakyti
tai kad visur reikia duoti tiek silutej tiek ir klaipedoj nors gali is vis neduot juk per galva nieks neduos bet......
Atsakyti
Dukart gimdžiau Klaipėdoje. Niekam nieko nedaviau, o ir aš, ir mano pupos buvo prižiūrėtos puikiai, be jokių nesąmonių.
Atsakyti