Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 08 27, 17:34)
Sveiki  4u.gif Taip, pripažįstu, keistoka reikštis tokioj temoj rugpjūtį, bet vis dažniau pagalvoju apie Kalėdas  blush2.gif  wub.gif . Gal atsiras bendraminčių?  biggrin.gif  ax.gif

viskas gerai aš už poros savaičių jau pradėsiu darbus blush2.gif o kuo arčiau kalėdos tuo daugiau norisi padaryti ir paskui gailiesi kad anksčiau nepradėjai mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pradedu pirkinėti dovanas rolleyes.gif . Visada pradedu ruoštis vasarą ar jai baigiantis.
Atsakyti
as jau ir pradedu 4u.gif
Atsakyti
As tyliai galvoti jau pradejau nuo vasaros vidurio turbut biggrin.gif . Net pasizymejau kad nepamirsciau ka sumasciau kam dovanoti cool.gif
Atsakyti
kai gavau priminimą apie šioj temoj laiškus, tai labai smagiai nuteikė. Smagus netikėtumas. Tiesą sakant, aš jau irgi turiu preliminarų dovanėlių sąrašiuką. O mamai tai net nupirkus turiu baltą chalatuką. Net pati stebiuosi, kaip aš čia tokia pareiginga. Reikia tik neapsileisti. 000054.gif
Atsakyti
Oho, pasirodo aš ne viena tokia bigsmile.gif Smagu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ir aš jungiuosi į jūsų būrį biggrin.gif
laukiu Kalėdų, to laukimo, nekantrumo, šventės, kūrybinių bardakų hihihi.gif dovanojimo malonumo, bet ne sunkių nors ir šiltų rūbų tongue.gif
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 08 27, 21:04)
o kuo arčiau kalėdos tuo daugiau norisi padaryti ir paskui gailiesi kad anksčiau nepradėjai  mirksiukas.gif

aha, pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man tai net truputį gėda sakyt, bet prieš kokį mėnesį aš jau pradėjau nerti snaigutes namų papuošimui, o dabar simegrafijos pagalba darau kalėdinius atvirukus 4u.gif Tikiuosi, kad nepritruks idėjų iki pat Kalėdų tongue.gif
Atsakyti
Katryte, kokia čia gal būti gėda mirksiukas.gif
kaip ten sako?... g.gif vasarą ruošk roges biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą rolleyes.gif Smagu rasti bendraminčių kai tuo tarpu aplinkiniai galvoja, kad aš truputį keista biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrytė @ 2008 08 29, 10:42)
aplinkiniai galvoja, kad aš truputį keista  biggrin.gif
irnesakyk.gif ką jie išmano? tongue.gif
tu esi prieskonis user posted image savitas, kitoks - nuostabus.
dėl kitokių, keistuolių ir sukasi pasaulis bigsmile.gif

o čia į temą apie prieskonius biggrin.gif
[attachmentid=155957]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 29 rugpjūčio 2008 - 13:28
va as galiu jau pasakyti ka dovanosiu tėvams kaledu proga 4u.gif zadu padaryti kalendoriu su savo nuotraukomis smile.gif o nuo sesės kadangi ji maža pati nepadarys dar nieko, tai nuotrauka ireminta smile.gif
http://www.talpink.c...tilijab5efe.jpg
Atsakyti