Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

welniukste123, kalendorių taip pat gali padaryti su bendromis nuotraukomis, kur judvi su sese, tėvais, seneliais- šeima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiemet, kaip niekad laukiu Kaledu wub.gif Noriu, kad jau kuo greiciau baigtusi vasara (nors kalendoriskai ji jau baigesi) ir kad kuo greiciau prasidetu ruduo wub.gif o paskui ziema thumbup.gif
Atsakyti
Nerimstu user posted image
Kalėdinių dovanų sąrašai: 1, 2
Atsakyti
Iš tiesų atrodo, kad Kalėdos dar tikrai toli... Bet laikas labai greitai eina. Net nepajusim, kad jau reikia puošti eglutę, o širdyje atsiradęs nenusakomas džiaugsmas, kuriuo norima su kažkuo pasidalinti...
Aš dovanų sąrašo dar neturiu ir nežinau ar greitai turėsiu, nes dovanas perku paskutinėmis dienomis prieš Kalėdas. Tačiau nežinau kodėl šiandien galvoju apie Kalėdas smile.gif Tikriausiai todėl, kad man tai pati gražiausia metų šventė wub.gif
Atsakyti
Na ką, ir aš iš tų "ligonių" biggrin.gif Pas mus čia jau rugsėjo pabaigoj/spalio pradžioj prasideda taip vadinama Kalėdų karštinė - parduotuvės pradeda prekiauti Kalėdiniais atvirukais, papuošimais ir kita atributika. Vakar pakeliui iš poliklinikos užėjom su dukryte į vieną parduotuvę, prisižiūrėjom visokių grožių, ir jau aš svaigstu biggrin.gif blush2.gif Žiema man - mėgstamiausias metų laikas, o Kalėdos nuo vaikystės taip vis dar ir yra kažkas magiško wub.gif Praeina vienos šventės, o aš jau apie kitų metų žiemą svajoju blush2.gif Paskutinius kelis metus per daug nesistengėm, nepuošėm namų, nes maniškiui tai atrodo bereikalingas laiko gaišimas, bet šiemet užsidegiau pasipuošti, nes visgi ir pati noriu, ir vaikas jau didelis, atsimins kažką, tai noriu, kad tie atsiminimai apie žiemos šventes būtų malonūs, išskirtiniai, o ne kaip pas daugelį britų, tik apie dovanas. Tai va dabar ieškaus ką čia galėčiau gražaus pasigamint ax.gif
Atsakyti
sveikos,likimo drauges tongue.gif na ir as jau pradedu mintyse sukt plana-chuligana,ka kam padovanosiu.ir jau taip norisi,kad greiciau lentynose mirgetu visokie blizguciai,eglutes,zaislai,dovanos,gatvese girliandos sviestu,laukiu to laukimo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai dar nesuku galvos dėl dovanų irnesakyk.gif, bet jau galvoju kur eglutę pastatyt, kur lempučių girliandas pakabint reiks biggrin.gif
Kalėdos mano pati mėgiamiausia šventė wub.gif Ir Kūčių vakaras yra nuostabus rolleyes.gif
Pats šventės laukimas yra pasakiškas jausmas rolleyes.gif
Atsakyti
Oi, aš visąlaik jau rudenį pradedu laukti Kalėdų. Mintys jau sukasi kokius kalėdinius darbelius su vaikais dirbsime. Žiūriu dukra irgi į mamą. Kažkada vasarą kai lijo lietus pasiėmė spalvoto popieriaus ir žirkles. Sako, aš padarysiu Kalėdinių papuošimų biggrin.gif

Įlindau čia, paskaičiau ir taip gera "ant dūšios" newyear.gif
Atsakyti
man taspats, ziauriai laukiu nors dar tik rugsejis
Atsakyti
As irgi laaabai laukiu sniego,Kaledu sventines nuotaikos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš tai labai labai laukiu kalėdų, bet puošti ir pirkti dovanų tai kolkas tikrai dar nežadu. ax.gif
Atsakyti
Aš taippat beprotiškai laukiu ;} Jau rodos ir greit bus, norisi kad pasnigtų, o ypač kad būtų siego per pačias Kalėdas, ir visą Gruodžio mėnesį blush2.gif Užsikrečiau Kalėdomis prieš kelias dienas, ir nepatikėsit kur, šiame forume doh.gif biggrin.gif visos tos temos apie namų puošimą, dovanas ir visa kita tiesiog apniko mane ir negaliu negalvoti apie Kalėdas doh.gif jau viską planuoju, dovanas, papuošimus, beprotiškai laukiu Advento pražios, nuo tada aš puošiu namus ir keliauju visko apsipirkti smile.gif nors smagiausia kai parduotuvės iškrauna savo "turtus" Kalėdinius, tiesiog svaigina ;DD Magiška šventė. Pernai labai liūdna buvo kad nepasnigo schmoll.gif man kažkodėl sniegas asocijuojasi su Kalėdom, todėl visada prašau Dievulio kad snigtų blush2.gif ax.gif
Atsakyti