Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Dereša @ 2011 09 24, 13:55)

Megztuką iš interneto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 09 24, 09:42)
as irgi jau pries koki gera menesi pradejau apie kaledines dovanas galvot, susirasiau sarasiuka, reikes po truputi pradet pirkt  000054.gif
cia paskaiciau, kad ne viena esu tokia kaledu manijake  biggrin.gif

Kai pagalvoju aš tų Kalėdu net nemėgdavau. ir dabar kai kurie tos šventes espektai man neptinka, bet patinka tas laukimas ir pasiruošimas, visad žinai kad po žiemos švenčių jau ir kitas etapas prasideda. Ai kažkaip o ko daugiau laukti šiomis dienomis.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 09 25, 18:21)
Kai pagalvoju aš tų Kalėdu net nemėgdavau. ir dabar kai kurie tos šventes espektai man neptinka, bet patinka tas laukimas ir pasiruošimas, visad žinai kad po žiemos švenčių jau ir kitas etapas prasideda. Ai kažkaip o ko daugiau laukti šiomis dienomis.

Na, o aš visada mėgdavau Kalėdas, kol gyvenau su tėvais, ir švęsdavau su jais. O dabar man patinka tik jų laukimas, ir pasiruošimas, nes tos dvasios per pačias šventes nebeliko..
Visada Kūčias švenčiam pas MV senelius, čia suvažiuoja visa jų šeima, jiems tai tradicija, o man jau ne tas, kaip anksčiau.. Nėra to smagumo...
Na, o pas maniškius lekiam, jau tik Kalėdų rytą. Bet ir ten jau ne be taip, kaip anksčiau... Gal vaikystėj viskas džiaugsmingiau, didingiau, jaudinančiau atrodė...
Ir tas dovanų laukimas Kalėdų rytą doh.gif , dabar jau nebėra taip lotuliukas.gif , pradedam atsisakinėti dovanų, tai nėra ir ko laukti lotuliukas.gif .
Tikiuosi, kad kai turėsim savo vaikų, padarysim tą Kalėdų jaukumą ir dvasią savo namuose, ir sugrįš man Kalėdų šventimo linksmumas ax.gif . Va kaip parašiau doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 09 25, 17:21)

man patinka kaledos, eglute dovanles, visi kartu susirenkam wub.gif
Atsakyti
Žinoma ir tas laukimas yra tikrai thumbup.gif , bet man Kalėdos tikriausiai labiau patinka , man per Kalėdas tas jaukumas, šventinė dvasia... Mmmmmm, smagumėlis wub.gif
Atsakyti
Kaip pagalvoji,nebetaip jau ir toli tos Kalėdos, dienos bėga greit,Rugsėjis kaip prabėgo,net nepastebėjau .. ax.gif
Atsakyti
Na merginos šiandien suėmiau save į rankas ir pasidariau nuo spalio mėnesio kokius darbus turiu padaryti (susijusius su Kalėdomis) kiekvieną dieną, nes paskui vėl gausis kaip ir pernai, kad planavau, o nieko nesigavo, nes vis atrodė per anksti. Nes jau visas rugsėjis praėjo, o aš nieko gero nepadariau(išskyrus šaliką numezgiau), galvojau padarysiu šiek tiek dekoracijų, o vis atkelinėjau vėliasniam laikui ir va nepadariau. Šiemet planuoju, kad per adventą nedarysiu visų tų dekoracijų, o džiaugsiuosi adventų ramiai, žiūrėsiu kokius filmus, dar kai kokią dovanėlę nupirksiu, o nelakstysių kaip pakvaišus nerasdama dovanų ar daranti visokias dekoracijas, ieškodama valgių receptų ir panašiai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 28 rugsėjo 2011 - 17:06
Aš jau pora valandu sedžiu prie neto ir traukiu siuvinejimo chemas kalėdines, liko tik smulkmena, viska išsiuvinėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 09 28, 19:15)
Aš jau pora valandu sedžiu prie neto ir traukiu siuvinejimo chemas kalėdines, liko tik smulkmena, viska išsiuvinėti smile.gif

nu sakyciau tokia nemaza smulkmena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 09 29, 10:14)
nu sakyciau tokia nemaza smulkmena  biggrin.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif Bet žinoma jei labai gerai moka siuvinėti, tai manau tikrai smulkmena tongue.gif
Atsakyti
Na, oš šiandien nuveikiau 2 gerus darbus biggrin.gif Nupirkau dar 2 dovanas ir prisirinkau visokių lapų, gėlių žiedų ir padėjau džiovinti ax.gif
Atsakyti
Na va ir aš vakar prisirinkau kalną konkorėžių, giliukų, visokių lapų, su ta mintim- kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti