Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

Na pasirodo ne aš viena nupušau. biggrin.gif Kai mamai pasakiau kad jau nužiūrėjau 1 kalėdinę dovaną ir ją kitą savaitę tikrai pirksiu vos ne kvaila palaikė. Bet manau čia yra laiko ir pinigų taupymas.
1. Nesu mėgėja po parduotuves vaikščioti, todėl paskutinės minutės lėkimas kažkur ir žmonių grūstys varo į neviltį.
2. Kartais gali užtikti koki dalyką visai netyčia (kaip ir su ta nužiūrėta tovana buvo), o kai ateina šventėęs jau gali kažko nerast
3. Lapkritį ir taip pas mane daug gimtadienių sukakčių, tie pinigėliai išsileis po to iškart šventės. Tai gal geriau viska po truputi.

Keles dfovanėles pati darysiu tai irgi jau greitu laiku pradėsiu. + užsisakiau medaus kad atveštų. Bus kai kam priedas prie dovanos šalta žiema.
Atsakyti
aš jau irgi pradedu ruoštis Kalėdoms wub.gif galvojau viena tokia trenkta biggrin.gif malonu, rast bendraminčių 4u.gif
o aš jau ruošiu dovanų sąrašą ir po truputį gaminti ir pirkti...
taip pat jau peržiūrėjau Kalėdinių papuošalų atsargas... susidariau sąrašą ko noriu šiemet...
pradėsiu ieškotis filmų, muzikos... nors turiu iš pernai metų dar likusios muzikos... vaikai klausos jau ir irgi laukia Kalėdų senelio wub.gif
dar kaip visada pradedu dairytis kokį darysiu pagrindinį patiekalą, pyragą Kalėdoms... kasmet stengiuos išbandyt ką nors naujo...
taip pat advento laikotarpio užsimėmus... stengiamės palaikyt tradiciją, kad kekvieną sekmadienį kažką nuveikiam 4u.gif
Atsakyti
Tikrai smagu, kad yra ir daugiau kurie laukia Kalėdų biggrin.gif
O aš va užsivedžiau sąsiuvinuką kur rašau idėjas Kalėdoms ir pan. Tai va turiu susirašiusi dovanų sąrašą tada ko reikia nusipirkti ar prisirinkti (pvz lapų) , tuomet Kalėdinę muziką ir filmus, dovanų pakavimo idėjas, tuomet apie adventą, Kalėdas (kokią jų yra prasmė ir pan) smile.gif
Tiesa mezgu šaliką tai bus sesei dovanų 4u.gif Jau prisirinkau idėjų apie advento kalendorių tai kai baigsiu galvoti kokį tada kipsiu į darbą ir pradėsiu jį gaminti biggrin.gif O pavyzdžiui gal žinot kokių patiekalų kuriuos reikia daryti iš anksto? Ta prasme prieš kokį mėnesį ar daugiau? ax.gif
Atsakyti
O aš jau vieną dovaną nupirkau blush2.gif Buvo kaip tik nuolaidos, o ir kadangi reikės siųsti į užsienį, tai viską anksčiau reikia galvoti smile.gif O šiaip vakar jau pradėjau Kalėdinių dovanų sąrašą daryti ir galvoti, ką kam reikės pirkti, gaminti... smile.gif
Atsakyti
[quote=Viltuke84,2011 08 26, 23:53]
Negaila visai, tiesiog taip norim smile.gif
[/quote
Esam taip šventę ir mes - ir tokios Kalėdos gali būti stebuklingos smile.gif Iki šiol labai šilti prisiminimai iš tų metų likę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruttaa @ 2011 09 11, 20:47)
O aš jau vieną dovaną nupirkau  blush2.gif  Buvo kaip tik nuolaidos, o ir kadangi reikės siųsti į užsienį, tai viską anksčiau reikia galvoti  smile.gif O šiaip vakar jau pradėjau Kalėdinių dovanų sąrašą daryti ir galvoti, ką kam reikės pirkti, gaminti...  smile.gif

Kokią ir kam nupirkai? (pasmalsausiu) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 09 12, 16:04)
Kokią ir kam nupirkai? (pasmalsausiu)  blush2.gif

Pirkau knygą apie Lietuvą. Kaip tik Rimi buvo akcija visoms knygoms, tai ir pasinaudojau proga. O dovana skirta draugui, kuris Lietuvoje dar kol kas nėra buvęs, tai norisi supažindinti, kas per kraštas čia biggrin.gif Beliko jam dar vieną rankų darbo dovanėlę pagaminti ir būsiu apsirūpinusi dovanomis kol kas vienam žmogui.
Atsakyti
Man Kalėdos jau nėra taip toli blush2.gif Galvoju, kad šiandien užsakysiu sūnui "Nacionalinės geografijos vaikams" prenumeratą- bus jau viena dovana ( o ir pigiau ji dabar truputį) smile.gif
Atsakyti
aš taip pat jau pradėjau gaminti kalėdinius atvirukus ir dėželes artimiesiems ir draugams. nes vėliau atsiranda užsakančių ir nebeturiu laiko.
nors kai toks oras už lango tai dar sunkiai eina mąstyti apie Kalėdas biggrin.gif
Atsakyti
Na štai šalikas baigtas, liko tik sugalvoti kaip įpakuoti wink.gif Tiesa kaip tik nuo spalio mėnesio mačiau knygai kurios nori sesuo prasidės akcija, tai reiks nupirkti yu.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaspinėlis :]: 16 rugsėjo 2011 - 16:24
Kalėdos dar toli, bet dovanų sąrašus bent jau mintyse pradedu nuo rugsėjo. Atidžiai klausytis kas ko norėtų, apie ką svajoja - nuolat biggrin.gif
Pradėjus anksčiau ruoštis geriau viską apgalvosi, pasversi ir gal pavyks nuolaidomis pasinaudoti thumbup.gif Piniginei lengviau, kai palaipsniui dovanos perkamos + aukso verta ramybė, kai visi laksto po parduotuves, o tu gali sau ramiai atsikvėpti, nes viskas padaryta cool.gif
Atsakyti
Oras vis šaltėja tai vis greičiau ir greičiau artėja Kalėdos 4u.gif
Atsakyti