Mano meduolių deja jau tą patį vakarą nebebuvo

Visiems labai patiko, tai va dar šiandien dariau, dabar tešla stovi šaldytuve, už 1h eisiu daryti tai ryt stengsiuosi įmesti foto
Va receptas:
Kočiojamos tešlos meduolių receptas
500g miltų
100 g margarino (aš dedu sviestą)
200g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai (dedu iš akies)
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muskato riešutas, viskas sumalta)
Medų cukrų margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, mušam kiaušinius, viską išmaišom. Tada dedam miltus ir kepimo miltelius, prieskonius, išmaišom. Vienai valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Po to kočiojam ant miltais pabarstytos lentos/stalo. Išpjaustom sausainius ir dedam kepti 200 laipsnių temperatūroje 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami ataušti ( galima neuždengti, kad nesuminkštėtų)
Kai aš kepiau tai nedėjau prieskonių mišinio, nes tokių produktų neturėjau. Tuomet nelaukiau kol masė atauš, ir nedėjau kepimo miltelių (nes neturėjau) , bet vistiek buvo liuks

Ir man jie kepė ilgiau, apie 20min, bet tik reikia nepražiopsoti, nes atrodo, kad dar neiškepę, o po kelių minučių apsisuki jau apdegę (man taip buvo su antra skarda kai kepiau tai vos nesudeginau, gerai, kad tik kraštai šiek tiek apdegė

)
Papildyta:Tiesa patarkite kaip papuošti židinį kuris yra iš plitučių, nes kiekvienais metasi ant jo tik girliandą priklijuojam su lipnia juostele, tai vistiek ir krenta ir norisi kažko įdomesnio, ne kaip visada. Gal turit patarimų?