Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Prietarai @ 2011 10 22, 21:57)

WAU KAIP GRAZU, TIEISOG SUPER, GAL GALIT PASAKYT KOKIAIS KLIJAIS TAS EGLUTES REIKIA KLIJUOTI?
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 22, 22:57)

Gražumėlis wub.gif O gal kas žinot kur gauti tokius indus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2011 10 23, 08:22)
GAL GALIT PASAKYT KOKIAIS KLIJAIS TAS EGLUTES  REIKIA KLIJUOTI?
karštais klijais jų ieškoti "senukuose", įvairių spalvų pasirinkimas
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 23, 09:38)
gal kas žinot kur gauti tokius indus?
karšti klijai ir paveikslėlyje matomi žalumynai
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 10 23, 09:38)
Gražumėlis  wub.gif  O gal kas žinot kur gauti tokius indus?  blush2.gif

Ant paprastų taurių, užklijuotos šakelės, į vidų įdėta žvakė ir voila, toki tat indai smile.gif .
Darbo nedaug ir kaaaip gražiai atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 10 22, 21:57)

thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai tos zvakides nuostabios, ir nereikia daug ismones ju gamybai, liux. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal dar kokie PVA klijai tiktu, a? smile.gif

tik ne veliniu vainika kabint o kaledini biggrin.gif labai graziai tas bantas atrodo
user posted image
user posted image

Atsakyti
o kaip tuos vainikus pina? blush2.gif ir iš ko? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 25 spalio 2011 - 11:00
Oj kažkaip apsileidau, šiom dienom nieko nepadariau, o jau tuoj Lapkritis blush2.gif Ir liks tik vienas mėnesis iki gruodžio... 4u.gif
Atsakyti
siandien vaziuoju visuomeniniu transportu biggrin.gif ir girdziu kaip moteriskes kalbasi, kad jau pirkineja kavas, arbatas, kaledom po truputi ruosiasi.
siandien vienoj pardej buvau tai jau pylna kalediniu pincikliusku wub.gif
Atsakyti
Sveikos kalėdoms besiruošiančios 4u.gif
ar priimsite į savo gretas dar vieną ''snieguolę''? ax.gif
esu mama ir jau močiutė,tai kaip ir turiu stimulą ''avansu'' šventėm pradėt ruoštis biggrin.gif ,kažkaip niekada taip anksti neplanuodavau,o va dabar noras atsirado g.gif apie dovanas,tai kasmet anksčiau galvot pradedu,pirkt irgi blush2.gif
bet tarpusavy sutarę tik simboliškai apsikeisti,o geresnes tik vaikams perkam...
labai patiko Prietarai įkeltos žvakidės wub.gif
galvoju šermukšnių keletą kekių nusiskinti,bet kaip gražiai išdžiovinti? gal esat džiovinusios?
Atsakyti
Skaitydama as taip uzpavidejau kad jusu grazus namuciai bus per kaledas, o man neiseis nei eglutes pastatyt, nei ant stalo kazkokiu dekoraciju padet, verysad.gif nes mano mazasai viska suniokos nespejus padet doh.gif tai siemet tik lauke eglute papuosim, nes namus be sansu siemet ispuost, o internete jau tiek ideju graziu prisirankiojau ech
Atsakyti