Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(kramtoškė @ 2011 11 05, 10:38)
Pas mane jau atvirukų gamyba vyksta  biggrin.gif
Staigiai užėjo idėja, galvoju, paskui noro neturėsiu biggrin.gif

gal gali pasidalinti kaip juos darote?
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 04, 12:03)
50 dienų iki Kalėdų

jau liko 48 dienos biggrin.gif
QUOTE(kaubojey @ 2011 11 05, 17:08)
Ateis ne už kalnų, o praeis dar greičiau  doh.gif  smile.gif .

drinks_cheers.gif pritariu, cia rytas kai reiks ruostis kuciu vakarui, cia dovaneliu linksmas ispakavimas, o cia jau ziurek i darba topint verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 06 lapkričio 2011 - 10:55
QUOTE(lienusia @ 2011 11 05, 22:49)
gal gali pasidalinti kaip juos darote?

Prašau smile.gif)
Atvirukai
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 11 06, 11:54)
jau liko 48 dienos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pritariu, cia rytas kai reiks ruostis kuciu vakarui, cia dovaneliu linksmas ispakavimas, o cia jau ziurek i darba topint  verysad.gif

Viskam mergaitės yra pradžia ir pabaiga. ax.gif džiaukimes Kalėdų laukimu, o apie pabaiga negalvokim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
ir as jungiuosi i jusu buri smile.gif labai laukiu svenciu todel po truputi jau pradejau viska planuoti smile.gif labai daug ideju radau pas jus 4u.gif jau prisirinkau kankoreziu, giliuku, sermuksniu smile.gif taip pat pradejau lankstyti kusudamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtoškė @ 2011 11 06, 14:34)

Labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliss @ 2011 11 07, 10:33)
Sveikos  smile.gif
ir as jungiuosi i jusu buri smile.gif labai laukiu svenciu todel po truputi jau pradejau viska planuoti smile.gif labai daug ideju radau pas jus  4u.gif  jau prisirinkau kankoreziu, giliuku, sermuksniu smile.gif taip pat pradejau lankstyti kusudamas  wub.gif

o kaip jus dziovinate sermuksnius? nes as kai ieskojau ju, tai man sake, kad nesudzius graziai susitrauks ir neliks grazios raudonos spalvos verysad.gif ar tikrai, ar cia reikia kazkaip special dziovinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 11 08, 00:30)
o kaip jus dziovinate sermuksnius? nes as kai ieskojau ju, tai man sake, kad nesudzius graziai susitrauks ir neliks grazios raudonos spalvos  verysad.gif  ar tikrai, ar cia reikia kazkaip special dziovinti?  4u.gif

as tiesiog sudejau juos virtuvej ant stalo, patiesus popieriaus, na je truputi susitrauke ir susiraukslejo, bet spalvos kolkas tikrai nepakeite smile.gif dar vis raudoni raudoni smile.gif tiea buvo atsiradusios kelios uogytes tokios pajuodusios, bet as jas tiesiog ismeciau smile.gif
Atsakyti
Labas,
Smagu laukti šventės, namų , vaiko ir šeimos šventės.
Jau pradėjau ir aš ruoštis, dovanų sarašiukas, kai kurios jau nupirktos wink.gif
norisi kuo greičiau tą darbą padaryti tada visas gruodis, visa prieššventinė nuotaika bus namams puošti ir kartu leisti laiką kepant pyragus wink.gif
Atsakyti
Ir aš šiemet ruošiuosi iš anksto gerokai. Jau vasarą kai ka supirkau.
TIk vaikai beliko.
Atsakyti
QUOTE(black_orchid @ 2011 11 08, 13:30)
Ir aš šiemet ruošiuosi iš anksto gerokai. Jau vasarą kai ka supirkau.
TIk vaikai beliko.

Papasakok ką esi nupirkusi ir kam 4u.gif
Atsakyti
As jau vos ne kasdien dovanu arsenala didinu, tik dar del kai kuriu dovanu konkreciai nenusprendziau, kas kam teks biggrin.gif Ir labai pasitarnauja tos internetines akcijos - beta.lt, grupinis.lt ir t.t. Ten geru dalykeliu paciumpu wink.gif
Atsakyti