Sveikos ir as jungiuosi i jusu buri labai laukiu svenciu todel po truputi jau pradejau viska planuoti labai daug ideju radau pas jus jau prisirinkau kankoreziu, giliuku, sermuksniu taip pat pradejau lankstyti kusudamas
Sveikos
ir as jungiuosi i jusu buri labai laukiu svenciu todel po truputi jau pradejau viska planuoti labai daug ideju radau pas jus jau prisirinkau kankoreziu, giliuku, sermuksniu taip pat pradejau lankstyti kusudamas
o kaip jus dziovinate sermuksnius? nes as kai ieskojau ju, tai man sake, kad nesudzius graziai susitrauks ir neliks grazios raudonos spalvos ar tikrai, ar cia reikia kazkaip special dziovinti?
o kaip jus dziovinate sermuksnius? nes as kai ieskojau ju, tai man sake, kad nesudzius graziai susitrauks ir neliks grazios raudonos spalvos ar tikrai, ar cia reikia kazkaip special dziovinti?
as tiesiog sudejau juos virtuvej ant stalo, patiesus popieriaus, na je truputi susitrauke ir susiraukslejo, bet spalvos kolkas tikrai nepakeite dar vis raudoni raudoni tiea buvo atsiradusios kelios uogytes tokios pajuodusios, bet as jas tiesiog ismeciau
Labas, Smagu laukti šventės, namų , vaiko ir šeimos šventės. Jau pradėjau ir aš ruoštis, dovanų sarašiukas, kai kurios jau nupirktos norisi kuo greičiau tą darbą padaryti tada visas gruodis, visa prieššventinė nuotaika bus namams puošti ir kartu leisti laiką kepant pyragus
As jau vos ne kasdien dovanu arsenala didinu, tik dar del kai kuriu dovanu konkreciai nenusprendziau, kas kam teks Ir labai pasitarnauja tos internetines akcijos - beta.lt, grupinis.lt ir t.t. Ten geru dalykeliu paciumpu