Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

Sakiau parodysiu savo meduolius tai va jie: ČIA

Tik aišku per Kalėdas darysiu Kalėdines formas smile.gif

Tuomet va viena idėja dovanos : čia

Čia yra tualetinio popieriaus tas ritinėlis jį apklijavau dovanų popieriumi ir į vidų prieš Kalėdas pridėsiu įvairių saldainių. Tai bus visiems draugams dovanėlės saldžios smile.gif Jų jau esu padariusi apie 10 blush2.gif biggrin.gif

Ir štai prašau jūsų patarimo padariau eglę iš vatos tamponėlių ( foto ) Ją nupurkšiu žaliais dažais ir niekaip nesugalvoju kaip man tą viršų gražiai padaryti doh.gif Dėsiu dar kaspiną ant viršaus, bet vistiek ta skylė matysis g.gif

Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis smile.gif
,2011 11 02, 14:08]Sakiau parodysiu savo meduolius tai va jie: ČIA

Tik aišku per Kalėdas darysiu Kalėdines formas  smile.gif 
Tuomet va viena idėja dovanos : čia 

Čia yra tualetinio popieriaus tas ritinėlis  jį apklijavau dovanų popieriumi ir į vidų prieš Kalėdas pridėsiu įvairių saldainių. Tai bus visiems draugams dovanėlės saldžios  smile.gif  Jų jau esu padariusi apie 10  blush2.gif   biggrin.gif 

Ir štai prašau jūsų patarimo padariau eglę iš vatos tamponėlių ( foto ) Ją nupurkšiu žaliais dažais ir niekaip nesugalvoju kaip man tą viršų gražiai padaryti  doh.gif  Dėsiu dar kaspiną ant viršaus, bet vistiek ta skylė matysis  g.gif

Pasiulyciau uzklijuot karoliuka koki, bet ziurejau jog ji pas tave ne kugio formos, manau is popieriau gali ka nors islankstyt, kokia zvaigzde ar dar ka nors. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnute21: 02 lapkričio 2011 - 16:03
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 02, 15:08)
Sakiau parodysiu savo meduolius tai va jie

gal gali recepta parasyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 02, 14:08)
Ir štai prašau jūsų patarimo padariau eglę iš vatos tamponėlių ( foto ) Ją nupurkšiu žaliais dažais ir niekaip nesugalvoju kaip man tą viršų gražiai padaryti  doh.gif  Dėsiu dar kaspiną ant viršaus, bet vistiek ta skylė matysis  g.gif

na manau geriausia butu is kartono susukti kugiuka ir ant virsaus pritvirtinti ir ji pati gali pratesi su vatos rutuliukais ir ant virsau maza karoliuka arba ta kugi graziai apsukti karoliukai irgi turetu graziai atrodyti ir paskiau visa ja apklijuoti rutuliukais tais paciais ir atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Preila30 @ 2011 10 27, 06:09)
Skaitydama as taip uzpavidejau kad jusu grazus namuciai bus per kaledas, o man neiseis nei eglutes pastatyt, nei ant stalo kazkokiu dekoraciju padet, verysad.gif nes mano mazasai viska suniokos nespejus padet doh.gif tai siemet tik lauke eglute papuosim, nes namus be sansu siemet ispuost, o internete jau tiek ideju graziu prisirankiojau ech

oi tik pirmyn viska daryti 18 mensiu pats gazas padeti mamai puosti atsimenu pirmas vaikutis per pirmas kaledas buvo mazytis tai viskas tas pats, o va per antras kaledas jis buvo 18 menesiu tai oi kaip jis puose eglute wub.gif thumbup.gif aisku perpuose n kartu irgi lotuliukas.gif tik tiek, paas mus nedustantys zaisliukai tai gerai lotuliukas.gif o mazajam per pirmas kaledas buvo 8 menesiukai tai irgi su vaisktyne jau "puose" kadangi buvo dirbtina eglute, nei mes jos kelem kur nei ka wub.gif

QUOTE(*woman* @ 2011 10 28, 16:02)
user posted image

kokius skanumynus ruošit mamytės metinukams ? mūsiškė jau daug ko ragauja,tai kaip ir galima kažką skanaus vaikui pagaminti,bet kartu ir tinkamo,o meduoliukai ir pan.,tai su medumi,daug cukraus,aguonų ir pan...
dar būtų gerai kur žalio kiaušinio nededama-gal turit išbandytų receptų?
šiaip meniu kaip ir aiškus,nes valgio ruošimas ne naujiena,bet va su tokia valgytoja,tai dar galvą pasukti reikia  biggrin.gif

taigi ta pati zuvyte, cia aisku per kucias, kleckuciai, maniskiai abu kirto per kaledas ,aisku mazylis per pirmasias savo labai jau simboliskai lotuliukas.gif o medu as savo metinukams tai tikrai dedavau i arbatyte tai ir savo keptus meduoliukus tikrai daviau, juk paciu ketpi naturalus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2011 11 02, 22:12)
taigi ta pati zuvyte,
savo metinukams tai tikrai dedavau i arbatyte tai ir savo keptus meduoliukus tikrai daviau, juk paciu ketpi naturalus  wub.gif

g.gif o jei žuvies nevalgo biggrin.gif galvoju gal iš maltos su kažkokiais priedais kukuliukų padaryt?gal mažiau raukysis...
daug kam alergiška mergina,tai su medum nesinori rizikuot schmoll.gif
vat sugalvojau,o jei paprastų sausainių? reikės lyst į guglą ir ieškot receptų,tikrai buvo kažkokie su virtu tryniu g.gif
vienu žodžiu... su savais vaikais lengviau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2011 11 02, 21:19)
gal gali recepta parasyt?  ax.gif

Kočiojamos tešlos meduolių receptas
500g miltų
100 g margarino (aš dedu sviestą)
200g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
kepimo milteliai (dedu iš akies)
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muskato riešutas, viskas sumalta)

Medų cukrų margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, mušam kiaušinius, viską išmaišom. Tada dedam miltus ir kepimo miltelius, prieskonius, išmaišom. Vienai valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Po to kočiojam ant miltais pabarstytos lentos/stalo. Išpjaustom sausainius ir dedam kepti 200 laipsnių temperatūroje 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami ataušti ( galima neuždengti, kad nesuminkštėtų)

Kai aš kepiau tai nedėjau prieskonių mišinio, nes tokių produktų neturėjau. ir nelaukiau kol masė atauš. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 03, 11:29)
500g miltų
200g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
arbatinis šaukštelis prieskonių mišinio (gvazdikėliai, kardamonas, cinamonas, muskato riešutas, viskas sumalta)
Medų cukrų margariną šildom kartu, kol viskas suskystėja ir išsimaišo. Tada atvėsinam, mušam kiaušinius, viską išmaišom. Tada dedam miltus ir kepimo miltelius, prieskonius, išmaišom. Vienai valandai dedam tešlą į šaldytuvą. Po to kočiojam ant miltais pabarstytos lentos/stalo. Išpjaustom sausainius ir dedam kepti 200 laipsnių temperatūroje 10-15 min. Iškepti meduoliai sudedami į sandarų indą ir paliekami ataušti ( galima neuždengti, kad nesuminkštėtų)
Kai aš kepiau tai nedėjau prieskonių mišinio, nes tokių produktų neturėjau. ir nelaukiau kol masė atauš.  smile.gif

įrašyk į savo kalėdinių dovanų sąrašą tą mišinį smile.gif

o man kilo klausimas, ar nesigauna per saldūs? 200g medaus + 200g cukraus?
Atsakyti
Sveikos,prisidedu ir aš prie jūsų. 4u.gif
Visada Kalėdoms ankščiau ruošiuosi,dievinu žiemą ir šią šventę.
Aš tai galvoju smaližiams padovanoti arba prie dovanos pridėti po namų gamybos Nutella ,įdėt į kokį indelį ir papuošt. Bet nerandu nei vieno recepto lietuviškai,gal žinot kur tkį rasti galima'? smile.gif

http://3.bp.blogspot...tela_closer.png
Atsakyti
QUOTE(ViltėKinderr @ 2011 11 03, 16:12)
Bet nerandu nei vieno recepto lietuviškai,gal žinot kur tokį rasti galima'? smile.gif [/i]

Prašau:
200g. lazdyno riešutų
1 indelis kondensuoto pieno
255g. juodojo šokolado (juodas geresnis, bet iš esmės tiks ir kitoks)
0,5 st. pieno.

o čia parašyta visa eiga su nuotraukomis. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2011 11 03, 12:44)
o man kilo klausimas, ar nesigauna per saldūs? 200g medaus + 200g cukraus?

Kai pirmą kart dariau gavosi šiek tiek saldoki, tai aš nuo 200g cukraus kokius 2 šauktus nuimu. Nors draugė sakė, kad jai skaniau kai saldžiau, na čia manau pabandysit ir matysit kaip skaniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 03, 10:29)
500g miltų
200g medaus
200g cukraus
2 kiaušiniai
Kai aš kepiau tai nedėjau prieskonių mišinio, nes tokių produktų neturėjau. ir nelaukiau kol masė atauš.  smile.gif

aciu, reiks isbandyt smile.gif
Atsakyti