Atrodo ir mane pagavo Kaledine nuotaika....
jau pradedu galvoti apie dovanas, kurias pirksiu, vaisiu stala, o ypatingai apie visur ir visada nuo gruodzio vidurio tvyrancia laukimo atmosfera....
QUOTE(leo11 @ 2006 10 14, 13:45)
o ypatingai apie visur ir visada nuo gruodzio vidurio tvyrancia laukimo atmosfera.... 
Va čia ir yra pats smagiausias kablys, kai lauki kažko gražaus
kaip laukiu Kaledu 
nes per kucias ir mano gimtadienis

nes per kucias ir mano gimtadienis
Man atrodo kad pats laukimas jau yra geras jausmas širdyje.Kasdien lauki ir svajoji...
Aš irgi jau laukiu Kalėdų...
Man labai patinka viską planuoti iš anksto.Kol kas dovanų dar nesidairiau bet taip jau pasitaikė kad vieną smulkmenėlę turiu,o vakar vos nesusigundžiau nusipirkti visos pakuotės atviručių
Na jau tuoj......
Papildyta:
Dvigubas laukimas
Aš irgi jau laukiu Kalėdų...
Man labai patinka viską planuoti iš anksto.Kol kas dovanų dar nesidairiau bet taip jau pasitaikė kad vieną smulkmenėlę turiu,o vakar vos nesusigundžiau nusipirkti visos pakuotės atviručių
Papildyta:
QUOTE(maziulele @ 2006 10 14, 18:38)
Dvigubas laukimas
Kazkaip keistai ir as jau galvoju apie tas Kaledas
Sugalvojau ka dovanosiu mamai, busimajam savo
Laukiu nauju "apsvitimu" dovanu idejoms
O vakare lauke jau gana šaltoka, tai mintys ir apie snaiges sukas
[quote=EMILIUX,2006 10 14, 19:00]
o vakar vos nesusigundžiau nusipirkti visos pakuotės atviručių
Na jau tuoj......
o as jau susigundziau ir kalediniu atviruciu prisipirkau
tai jau galvoju ar visiems uzteks,o gal dar nusipirkt
jau laukiu kaledu
o vakar vos nesusigundžiau nusipirkti visos pakuotės atviručių
o as jau susigundziau ir kalediniu atviruciu prisipirkau
jau laukiu kaledu
Sveikuciukes. Ot pavydziu, kas jau zino kam ka dovanoti....As tai pasuku pasuku galva, nieko nesugalvoju ir vel kuri laika nebesuku
Na, viena paguoda, kad vienai is kriksto dukru jau beveik visa viena dali numezgiau megztuko. t.y. beveik visa nugaryte... Bet tai sugelvoti ka visom padruskem padovanoti, sesei, tevui....
Nezinau nezinau... Bet taip laukiu grazios ziemos ir siltu kaledu... Taip laukiu tos pasakos... Kazkaip galvojau uzejo cia man tas noras ir greit praeis, o jau koki menesi nepraeina.
QUOTE(Moone @ 2006 10 16, 10:03)
Bet taip laukiu grazios ziemos ir siltu kaledu... Taip laukiu tos pasakos... Kazkaip galvojau uzejo cia man tas noras ir greit praeis, o jau koki menesi nepraeina. 
Kalėdos artėja ir laukimas stiprėja
na pas mus tai dar po trumpom rankovem vaiksto
,bet as vis tiek labai labai laukiu kaledu,jau seniai kaledine nuotaika gyvenu