QUOTE(spylka @ 2006 10 21, 20:25)
tai cia ir smagiausia svente vaikams
Kaip smagu, kad dauguma jau laukia Kalėdų. Mūsų šeimai šios Kalėdos irgi išskirtinės, nes pirmosios Kalėdos savo namuose. Turim viziją iki Kalėdų pabaigti įsirengti butą. Bus svečių nemažai, tai aš jau dabar suku galvą ką skanaus ir gražaus pagaminti Kalėdų stalui, ką padovanoti. Labai sunku sugalvoti dovanas, nes visos mūsų šeimos gimtadieniai vos ne per Kalėdas ir Naujus metus. Tai lyg ir 2 dovanų nedovanosi, bet ir 1 nelabai gražu. Ypač mažui liūdna, kad jo gimtadienis 22 gruodžio, tai vis nedarom, o per Kalėdas švenčiam. Bet jau šiemet pareiškė norą atskirai gimtadienų atšvęsti. Labai laukiu
mes irgi galvojam apie kaledas ir aisku apie dovanas.
Kazkaip smagu neskubant galvoti apie dovanas brangiems asmenims kai dar yra laiko, o ne tada kai liko kelios dienos ar kelios valandos ir reikia zut but nupirkti bent kokia dovana.Turbut vel darysim karnavala
Kazkaip smagu neskubant galvoti apie dovanas brangiems asmenims kai dar yra laiko, o ne tada kai liko kelios dienos ar kelios valandos ir reikia zut but nupirkti bent kokia dovana.Turbut vel darysim karnavala
kaip gerai, kad radau kad ne as viena nuo spalio pradzios kaledu laukiu
susidariau sarasiuka kam pirksiu dovanas, tokiu bene 25 yra, tai jau kokias 6 isigijau. kraunu maisuose sandeliuke kad neuzmatytu akyla akis
ir jau apie saldu kaledu stala galvouj- kokios cia vaise bus.
echi, is tiesu tai smagiausia yra laukimas, eglutes, zvakutes, girliandos, dovanu pakavimas..
susidariau sarasiuka kam pirksiu dovanas, tokiu bene 25 yra, tai jau kokias 6 isigijau. kraunu maisuose sandeliuke kad neuzmatytu akyla akis
echi, is tiesu tai smagiausia yra laukimas, eglutes, zvakutes, girliandos, dovanu pakavimas..
QUOTE(vasarėja @ 2006 10 29, 23:14)
kaip gerai, kad radau kad ne as viena nuo spalio pradzios kaledu laukiu
as ir i maisiuka vis kraunu,pasiziuriu kiek prikroviau ir toliau kaupiu
o dar kaledoms i lietuva griztam
QUOTE(ti-nux @ 2006 10 29, 23:51)
Kai reikia daug dovanėlių,juk nebūtina pirkt po didžiulę dovaną,galima ir po kažką nedilio ir mielo
QUOTE(ti-nux @ 2006 10 29, 21:51)
as ir i maisiuka vis kraunu,pasiziuriu kiek prikroviau ir toliau kaupiu
o dar kaledoms i lietuva griztam
daug dovaneliu, nes abieju tevai vilniuje, broliai seserys su seimom- tai vien tik savo apie 20 zmoniu
dar yra aukle mano maziuko, krikstateviai, va ir kruva .
QUOTE(allegro @ 2006 10 30, 06:40)
Kai reikia daug dovanėlių,juk nebūtina pirkt po didžiulę dovaną,galima ir po kažką nedilio ir mielo 
butent
man smagiausia pirkti vaikams ir sesei.
o dar manoji mergina nuo advento pradzios kasdien randa po nedidele dovanele- kad kaledu linksmiau lautki butu. siemet bus 2 dovanu ieskovai
reiks ir maziukui kazka galvot
Dovanos dovanos
As zinau ko labai nori mano brangiausias bet tai labai sudetinga
Ta dovana nusipirkti galima tik JAV
Tai toks serialas "sventasis" . Ta rinkinuka sudaro gal 10 cd
Gal kuri netycia turit?
Gal kuri netycia turit?
QUOTE(balandele @ 2006 10 30, 09:36)
Dovanos dovanos
As zinau ko labai nori mano brangiausias bet tai labai sudetinga
Gal kuri netycia turit?
Gal kuri netycia turit?
pabandyk internete paiekot, gal kartais imanoma parsisiusti?
QUOTE(vasarėja @ 2006 10 30, 11:51)
pabandyk internete paiekot, gal kartais imanoma parsisiusti?
Jau jis tai tikrai butu parsisiuntes jei butu internete. Jau pora metu jis iesko to serialo.
QUOTE(vasarėja @ 2006 10 30, 11:07)
daug dovaneliu, nes abieju tevai vilniuje, broliai seserys su seimom- tai vien tik savo apie 20 zmoniu
dar turiu 2 drauges su kuriom nuo vaikystes kaledom susibegam su dovanelem
butent
dideles dovanas perku tik patiems artinmiausiems- kitiem neperku brangiu ir dideliu dovanu.
o dar manoji mergina nuo advento pradzios kasdien randa po nedidele dovanele- kad kaledu linksmiau lautki butu. siemet bus 2 dovanu ieskovai
butent
vakar pati paskaiciavau,kad man reikia 21 dovaneles
QUOTE(balandele @ 2006 10 30, 13:26)
Jau jis tai tikrai butu parsisiuntes jei butu internete. Jau pora metu jis iesko to serialo.
o gal yra u.k kur ,paziurek internete,galeciau as tau nupirkt,vis tiek griztu kaledoms