Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Reginiukas @ 2011 11 26, 22:17)
aš jau pasirūpinau kalėdų maišu pilnu dovanų, beliko pora smulkmenėlių  thumbup.gif

Aš ir jau baigiu dovanų maišu apsirūpinti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 11 27, 12:27)
Aš ir jau baigiu dovanų maišu apsirūpinti  wub.gif

as ir jau,tik teciui nezinau ka,tai dar suku galva lotuliukas.gif
Atsakyti
o nesidalinat savo dovanų idėjomis ax.gif
man kolkas stringa keletas žmonių doh.gif
Atsakyti
Norfoj vėl duoda knygas perkantiems už tam tikrą suma, tai ka net neverčius pasigriebiau knygą "Gamtos vaistinė" bus mano močiutei, Vis norėjau tą "Atleisk" knygą nupirkti, bet dabar turbūt apsiribosiu šia ir pigiau ir manau ateityje dar patiems gali praversti.
Pagrindinis galvos skausmas liko vaikai. Vienam žinau ka dar 3-4 liko. Žaislai, žaidimai, visko atrodo pilna ir viskam kosminės kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tik aš @ 2011 11 27, 18:02)
o nesidalinat savo dovanų idėjomis ax.gif
man kolkas stringa keletas žmonių doh.gif

Šitame pačiame skyrelyje yra kelios atskiros temos apie dovanas. Siūlau užsukti. Ten tikrai daug naudingų idėjų 4u.gif

Tik konkretūs Kalėdinių dovanų sąrašai!
Ką padovanot, kai "niekam nieko nereikia"?
Originalios dovanos
Atsakyti
Aš jau pagalvojau kad reiks kibti tuoj rimtai į darbą snaigių gamyboje (prisimenant mokyklą) ir kitų dekoracijų, nes planuoju eglutę puošti 2 sav iki kalėdų t.y. 10 - 11 gruodžio
Atsakyti
laikas neapsakomai greitai prabėgo ir mūsų šeimai, regis ką tik vasarą buvo, čia prieš saulytę šildėmės, o jau dabar žiūriu už lango šalta, vėsu, tuoj ir pusnynai bus, apšerkšnyję medžiai... 4u.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien iškrito pirmasis sniegelis, tik gaila, kad labai nedaug ... unsure.gif
Atsakyti
Pas mus šiandien daug prisnigo . Nesimato net žolės . tongue.gif
Atsakyti
Kam trūksta sniego atvažiuokit ir vežkitės kiek telpa smile.gif viena problemėlė šlapias biggrin.gif
Atsakyti
jei nebus sniego miltais barstysimes wub.gif
Atsakyti
Kaip džiugu, kad pas jus jau sniego yra. Aš irgi tikiuosi, kad grįžus jo surasiu, o per Kalėdas jau gal ir didesni pusnynai bus wub.gif
Atsakyti