Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

Na va dūsavom dūsavom apie tas Kalėdas nuo rugsėjo, ir tik 2 savaitės beliko. Pagaliau ramia širdimi galiu sakyti, kad turiu 25 proc dovanų. Nors pradėjau ruoštis anksti, klaidų vistiek neišvengta. Na turėsiu omenyje kitais metais biggrin.gif

Nežinau kodėl bet gruodį visada pas mane piniginėje švilpia vėjai, tai paskui sunku isitarpuoti, Skaičiau forume kad siūlė daryti dovanų taupyklę ir kaupti visus metus tap pinigėlius, Na pabandysiu nuo naujo meto tai padaryti ir paskui kita met pasidalinsiu kaip sekėsi biggrin.gif
Taip pat su rankdarbiais. Kuo tolyn tuo daugiau minčių atsiranda ka galėtum padaryti ir tuo mažiau laiko doh.gif Paskui pyktis ima ant savęs kodėl ankščiau nepradėjau kažko lankstyti, siūti, siuvinėti.
Žaislai vaikams. išvis tragedija. Savaitgali pirkau Maximoj nes buvo 40 proc. nuolaida. Nors šiaip su mažaisiais dažniausiai gaunasi jau kad tik nupirkti ir atkišti. Norisi tas dovanas apgalvoti kad tikrai nauda būtų, bet kuo arčiau šventės tuo jos brangesnės ir pasirinkimas mažesnis.
Bet užtat neskaitant to savaitgalį laukia didelis malonumas, SUPAKUOTI DOVANĖLES.
Na ir visa savaitė prieš akis su adata rankose. biggrin.gif
Atsakyti
Pasvarstykim. Kalėdos po 2 sav. Savaitė prieš Kalėdas jau rimtesnis pasiruošimas. Kitas pirmadienis eglutė dukrytės darželyje.
Ateinantis savaitgalis paskutinėms smulkmenos nupirkti ir dovanėlėms supakuoti. visa ši savaitę - atvirukų gamybai.
Išvados - Kalėdos kaip ir atėjo. (Bent jau mano dūšioj biggrin.gif )
Atsakyti
jau apsitarem su mamom kuciu stala kas uz ka bus atsakinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 12 12, 11:49)
Pasvarstykim. Kalėdos po 2 sav. Savaitė prieš Kalėdas jau rimtesnis pasiruošimas. Kitas pirmadienis eglutė dukrytės darželyje.
Ateinantis savaitgalis paskutinėms smulkmenos nupirkti ir dovanėlėms supakuoti. visa ši savaitę - atvirukų gamybai.
Išvados - Kalėdos kaip ir atėjo. (Bent jau mano dūšioj biggrin.gif )

Oj man ši savaitė bus labai sunki, nes daug darbų, tai apie Kalėdas nelabai turiu ir laiko pagalvoti blush2.gif
Atsakyti
jau labai labai greit newyear.gif
Atsakyti
user posted image jau ant nosies megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dereša: 21 gruodžio 2011 - 08:55
Tuoj tuoj... Jau visai nebetoli. wub.gif
Atsakyti
Jau šiandien kūčios 4u.gif
Atsakyti
santa2.gif JAU ČIA PAT!!!wink_3.gif
newyear.gif 000054.gif