Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

QUOTE(settle @ 2009 12 28, 13:18)
Neblogas kreipinys pabaigoj  lotuliukas.gif
Vežk tam meistrui ir tegu pabaigia sutvarkyt.

cia ne nuo to meistro priklauso, su keliais konsultavausi tai man taip ir sake, kad neveiks mikrofonas, bet galvoju gal kazka padaryti galima butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 28, 13:58)
cia ne nuo to meistro priklauso, su keliais konsultavausi tai man taip ir sake, kad neveiks mikrofonas, bet galvoju gal kazka padaryti galima butu g.gif

Tai jie gal geriau žino.

Instaliuok Win7 arba kokius nors Linuxus ir nebus bėdų tikriausiai.

Mes čia ne aiškiaregiai, nežinom, koks ten pas jumi kompiuteris ir kodėl tas mikrofonas neveikia.
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 28, 12:59)
sveiki, turiu problemele:
nusipirkau laptopa dell studio (nepamenu skaiciu kombinacvijos) , zodziu jame jau buvo vista windousai, kadangi man jie ne prie sirdies, meistras suinstaliavo Xp windows, taciau kazkodel neveikia garsiakalbis, ka reiktu daryti kad jis veiktu? (butinas jis man per skype sneketi) patarkit neismaneliai  blush2.gif

reik aisku draiverio tinkamo tavo mikrofonui,kas per meistras kuris windows irase o draiverius pamirso biggrin.gif
o siaip kam pirkt su vista jei ruosies juos trint as nesuprantu,daba pilna laptopu be operaciniu sistemu arba su xp jau blush2.gif
su kokiais liaudes meistrais tu konsultojes kad tau sako kad tavo mikrofonas neveiks biggrin.gif
gal jo ten nera uztat ir pasake tau taip,tada galiu patiket kad neveiks blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 28 gruodžio 2009 - 14:32
Svenciu proga pasidovanau sau nauja MacBook Pro 13'. Tik dar reikia ismokt juo naudotis, nes visa laika tik Windows'ais naudojausi. Bet galiu pasakyti, kad kol kas viskas paprasciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 12 28, 12:58)

tikriausiai kaip ir mano kompas pasirodo isvis nepripazista XP, todel meistras juos siaip ne taip suinstaliavo, atskirai garsa idejo mirksiukas.gif bet kompas nuluzinedavo, tai nori nenori teko isidet Windowsus 7 4u.gif 4u.gif

norejau paklaust kiek laiko baterija pilnai ikrauta. ?
jei tik narsau internete, ir daugiau nei muzikos nei filmo neziuriu. g.gif
pas mane HP Compaq modelis 4u.gif
ir sakykit ar cia kompo brokas jei jam uzeina, jis issijungineja. uzgesta, ismeta kad Windows have problem, arba Dump crash ir pats restartuoja blink.gif
kompas naujas, bet kad problemu... doh.gif
Atsakyti
Kate sugrauze kompo laida verysad.gif verysad.gif
Nebegaliu pasikraut ir niekas neturi pardavime jo siuo metu verysad.gif
Tai ka dabar daryt? unsure.gif Sedet du menesius be kompo? unsure.gif
Atsakyti
Laba!
Reikia pagalbos ir man blush2.gif
Isijungiu viena diena savo kompa ir ziuriu kad visai neveikia (nezinau kaip vadinas ta dalis) ten kur su pirstais lieciams laukelis klaviaturos apacioj. Nei tas laukelis, nei kairys-desnys mygtukai. Ir nesuprantu kodel? Gal kazka kazkur primaigiau(buna vaikas nagus prikisa), o gal valydama pazeidziau ka nors(nors valiau jau n kartu su spec priemonem kompui) g.gif
Lauksiu atsakymo 4u.gif Ir dar labai noreciau suzinot kaip TA dalis vadinasi..
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 12 30, 10:00)
Kate sugrauze kompo laida verysad.gif  verysad.gif
Nebegaliu pasikraut ir niekas neturi pardavime jo siuo metu  verysad.gif
Tai ka dabar daryt?  unsure.gif Sedet du menesius be kompo? unsure.gif

Tai, kad tą laidą perlituoti nėra kas veikt. Bet kuris laikantis rankoje lituoklį gali padėti. Kam pirkti naują pakrovėją?
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2009 12 28, 14:30)
reik aisku draiverio tinkamo tavo mikrofonui,kas per meistras kuris windows irase o draiverius pamirso  biggrin.gif
o siaip kam pirkt su vista jei ruosies juos trint as nesuprantu,daba pilna laptopu be operaciniu sistemu arba su xp jau blush2.gif
su kokiais liaudes meistrais tu konsultojes kad tau sako kad tavo mikrofonas neveiks  biggrin.gif
gal jo ten nera uztat ir pasake tau taip,tada galiu patiket kad neveiks  blush2.gif  smile.gif

Su dell studio iš ties yra problemų instaliuojant xp win. Gan ilgai ieškojau reikiamų draiverių tačiau normaliai paleisti nepavyko. O su vista ir 7win viskas veikia be problemų.
Atsakyti
QUOTE(uoga83 @ 2010 01 04, 16:26)
Laba!
Reikia pagalbos ir man blush2.gif
Isijungiu viena diena savo kompa ir ziuriu kad visai neveikia (nezinau kaip vadinas ta dalis) ten kur su pirstais lieciams laukelis klaviaturos apacioj. Nei tas laukelis, nei kairys-desnys mygtukai. Ir nesuprantu kodel? Gal kazka kazkur primaigiau(buna vaikas nagus prikisa), o gal valydama pazeidziau ka nors(nors valiau jau n kartu su spec priemonem kompui) g.gif
Lauksiu atsakymo 4u.gif  Ir dar labai noreciau suzinot kaip TA dalis vadinasi..

Touchpad – jutiklinis kilimėlis

Gal tiesiog išjungėt jį. Pažiūrėkit, ar nėra kur tarp funkcinių mygtukų. Arba parašykit, koks tikslus kompiuterio modelis, kad būtų galima į klaviatūrą pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 01 04, 19:19)
Touchpad – jutiklinis kilimėlis

Gal tiesiog išjungėt jį. Pažiūrėkit, ar nėra kur tarp funkcinių mygtukų. Arba parašykit, koks tikslus kompiuterio modelis, kad būtų galima į klaviatūrą pažiūrėt.

Oj labai dekui, cia ir buvo suo pakastas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Turiu problemėlę: laptopas neranda integruotos kameros, ka pirmiausiai daryti reikia? g.gif norėtusi su sese pabendraut per skype video, bet neiseina ijungti nes pats laptopas neranda kameros verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saldumelisss @ 2010 01 05, 14:26)
Sveiki 4u.gif
Turiu problemėlę: laptopas neranda integruotos kameros, ka pirmiausiai daryti reikia? g.gif  norėtusi su sese pabendraut per skype video, bet neiseina ijungti nes pats laptopas neranda kameros verysad.gif

Tai gal tvarkyklės neįdiegtos?
Atsakyti