Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

Labi 4u.gif
Atvarau su bėda, nes apie kompus nieko neraukiu doh.gif

Karts nuo karto kompas išsijungia, išmeta mėlyna langą, tipo ,,has problem". Tada persikrauna ir atrandu tokią problemą: ,,Solve a problem with Intel display driver. Intel display driver has stopped working properly". Kadangi esu išvažiavusi, niekas čia man to kompo negali pažiūrėt. Per teaviewer brolis žiūrėjo, tai čia visi naujausi driveriai, ir visai neaišku kas jam gali būt. Gal galit kas padėt, ar est susidūrę su tokia bėda?
Kompas su Windows Vista:)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2010 01 16, 03:51)
sveiki dingo garsas laptope kur pradeti ieskoti ligu? sone prie laikrodzio atsidarius mikrofoniuko langa, rodo kad niekas neuzszimeta ir turetu veikti, garsa galima reguliuoti bet nieko nesigirdi... g.gif

O forumo paieškoj irgi garsas dingo?
http://www.supermama...hl=dingo garsas
Papildyta:
QUOTE(pupainga @ 2010 01 16, 12:34)
Labi 4u.gif
Atvarau su bėda, nes apie kompus nieko neraukiu doh.gif

Karts nuo karto kompas išsijungia, išmeta mėlyna langą, tipo ,,has problem". Tada persikrauna ir atrandu tokią problemą: ,,Solve a problem with Intel display driver. Intel display driver has stopped working properly". Kadangi esu išvažiavusi, niekas čia man to kompo negali pažiūrėt. Per teaviewer brolis žiūrėjo, tai čia visi naujausi driveriai, ir visai neaišku kas jam gali būt. Gal galit kas padėt, ar est susidūrę su tokia bėda?
Kompas su Windows Vista:)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif

Win7 bandykit, arba Linux, jie patys tvarkykles tinkamas susiranda.
Galima standartiškai registrus pravalyt, gali ir to užtekt.
Atsakyti
Labukas.Turiu "DELL 1011" mazuti laptopa ir su juo turiu didele problemele blink.gif nusipirkau ji pries 2men.ir jau po menesio jis pradejo strigineti na bet netiek daug bet jau dabar uzstringa kas 10minuciu kol rasiau sia zinute jau perkroviau ji 3 kartus vel tenka daryt viska is naujo schmoll.gif o kai uzstringa isjungiu per prievarta kitaip neimanoma ir kartais jis ziaurie pradeda "cypt"kai uzstringa nesuprantu kas cia jam galetu buti ???? g.gif nunesiau atgal i parduotuve bet jie ijiunge paziurejo ir liepe man paciai kreiptis i DELL os atstovybe blink.gif blink.gif blink.gif jis pas mane blink.gif stringa kai naudoju internet arba ziuriu koki filma kitais atvejais nelabai daznai g.gif nebegaliu nieko sugalvoti kas jam yra doh.gif doh.gif zaidimu jokiu neturiu jame nereikalingu programu nesisiunciu doh.gif patarkit man jei galit verysad.gif verysad.gif
ACIU ax.gif
Atsakyti
labas1gal kas gali padovanoti pakvietima i linkomanija? buciau tikrai dekinga , 4u.gif ssajuri@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 01 17, 02:53)
g.gif nunesiau atgal i parduotuve bet jie ijiunge paziurejo ir liepe man paciai kreiptis i DELL os atstovybe blink.gif  blink.gif  blink.gif

Na tai jūs kreipkitės į vartotojų teisių apsaugos tarnybas. Pardavėjas neturi teisės šitaip nusimuilinti.
Atsakyti
Tai kad mes uk gyvename tai as cia nelabai zinau kur cia kas yra g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laurencija100 @ 2010 01 17, 12:10)
Tai kad mes uk gyvename tai as cia nelabai zinau kur cia kas yra g.gif  blush2.gif

neskit tik kuo greiciau atgal ir viskas, tegu jums nurodo kur ta atstovybe delio yra jei nezinot ir be to juk ir garantija turit...
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2010 01 18, 01:42)
neskit tik kuo greiciau atgal ir viskas, tegu jums nurodo kur ta atstovybe delio yra jei nezinot ir be to juk ir garantija turit...

Garantinius kompiuterius ne pardavėjas taiso ir jis čia ne prie ko. Tikriausiai jums reikia driveriu kokiu nors, arba jei kas ir blogai su kompiuterio geležimi, tai jau nuspręs UK esantis DELL garantinis aptarnavimo centras. Arba pasiskambinkit ir manau bedu nekils.

http://support.euro....c...;l=en&s=dhs

Be to jūsų mini kompiuteris skirtas ne itin dideliems darbams nudirbti. bet aišku, jei jau ir internetu negalite normaliai naudotis, tai čia jau problema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filomena S: 20 sausio 2010 - 16:49
sveiki, gal kas susiduret su tokia problema.Laptopo ekrano isorineje puseje atsirado tokia puslyte, o pacaoame ekrane toje pacioje vietoje atrodo toks sviesos srautas, kaip issisklaide kristalai.siaip per daug netrukdo man, bet bijau kad visai neuzgestu. ar jau man reikia susirupinti. kompiuteriui jau 2, 5 metu.
Atsakyti
QUOTE(Elėja @ 2010 01 20, 22:51)
sveiki, gal kas susiduret su tokia problema.Laptopo ekrano isorineje puseje atsirado tokia puslyte, o pacaoame ekrane toje pacioje vietoje atrodo toks sviesos srautas, kaip issisklaide kristalai.siaip per daug netrukdo man, bet bijau kad visai neuzgestu. ar jau man reikia susirupinti. kompiuteriui jau 2, 5 metu.

Tai gal geriau taisyklon nunešk, kol blogiau nepasidarė.
Atsakyti
Sveiki. Neseniai perinstaliavo musų loptopą. Įdėjo programėlę kaip suprantu kompo sutvarkymui, bet pamiršo pamokyti, kaip ja naudotis doh.gif . JI vadinasi Total Commander. Ten tokia lentelė padalinta į 2 dalis, gal kas zino kaip ja naudoti?
Atsakyti
smile.gif+2010 01 22, 00:44-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2010 01 22, 00:44)
Sveiki. Neseniai perinstaliavo musų loptopą. Įdėjo programėlę kaip suprantu kompo sutvarkymui, bet pamiršo pamokyti, kaip ja naudotis doh.gif . JI vadinasi  Total Commander. Ten tokia lentelė padalinta į 2 dalis, gal kas zino kaip ja naudoti?

Blogai supratot „tvarkymo“ prasmę. Kompiuterio ir kylančių bėdų ta programa nesutvarkys. Tai failų tvarkyklė, o tie du langai yra tam, kad būtų patogiau dirbt nei su Windows Explorer.

Štai, alternatyvios programos aprašymas
http://mantas.malciu...-freecommander/
Atsakyti