Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

QUOTE(Ajuni @ 2010 02 03, 10:29)
Labas, nagi ir aš turiu klausimą smile.gif
Perisntaliavo Windowsus, ir kiek vėliau pastebėjau, kad man kažkaip ne taip spausdina  blink.gif Paspaudus klavišą, spausdina tą mažesnį ant klavišo užrašytą skaičiuką, o kai nuspaudi FN, spausdina jau "normalią" raidę,kuri ir turi spaustis. Nežinau,ar čia aiškiai išdėsčiau .... Kompą perkroviau ( tuo mano išmintis ir pasibaigė  unsure.gif  ), bet niekas nepasikeitė...

Kokie nors NumLockai, ar kiti Lockai neįjungti?
Atsakyti
Ne, neijungti... bet tuoj atvaziuos vyrukas, tvarkes Windowsus, tai paklausiu dar. Vietoj geriau ziureti.
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 28, 18:39)
nezinau gal jau kas klause bet norejau paklaust kazi kodel ilgai kompas neissijungia,paspaudi kad isjunkt dar reikia laukt kelias min.kad patvirtint

Kaip minejo valyt reikia registrus, bei pasitikrint nuo virusu ...
paskutiniu atveju perinstaliuot os.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Vienas is dvieju: arba Windows Vista gaidys, arba vartotoja vista blush2.gif
Gal galit pagelbet, kaip isjungti automtinius Updates? Nerandu blush2.gif
Nes prisiuncia ju kalnus, o po vieno ,,important" Update, kai ji instaliuoju, neranda man jokio interneto. Naudoju jau antra menesi Wireless networka, o po jo instaliavimo visa diena knisausi ir tipo nera jokio tinklo. Tai sugalvojau juos visai isjungti. Galima? ir kaip?
Aciu labai uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2010 02 05, 10:17)
Sveiki 4u.gif
Vienas is dvieju: arba Windows Vista gaidys, arba vartotoja vista blush2.gif
Gal galit pagelbet, kaip isjungti automtinius Updates? Nerandu blush2.gif
Nes prisiuncia ju kalnus, o po vieno  ,,important" Update, kai ji instaliuoju, neranda man jokio interneto. Naudoju jau antra menesi Wireless networka, o po jo instaliavimo visa diena knisausi ir tipo nera jokio tinklo. Tai sugalvojau juos visai isjungti. Galima? ir kaip?
Aciu labai uz pagalba 4u.gif

http://www.addictive...omatic-updates/
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 02 05, 11:45)

Labai labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Išjungiau ir žiūrėsiu kaip dabar kompas elgsis 4u.gif
Atsakyti
Turiu idiotiska problema. Per visiska ziopluma, vietoj [empty recycle bin] paspaudziau [detele] ir siuksledeze dingo is ekrano. KAIP man ja surasti ir susigrazinti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2010 02 11, 23:12)
Turiu idiotiska problema. Per visiska ziopluma, vietoj [empty recycle bin] paspaudziau [detele] ir siuksledeze dingo is ekrano. KAIP man ja surasti ir susigrazinti?  biggrin.gif

http://tinyurl.com/y8m89fq
Atsakyti
Sveiki, gal kas gali padeti susigrazinti ikonas ant deskopo, nes po vaiku zaidimo jos dingo ir nezinau kaip susigrazinti, buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 01 27, 11:41)
Pas mane ASUS, tai nusiima dangtelis nuo ventiliatoriaus, pajungiu siurblį, kad vakuumas susidarytų, ir prasiurbiu. Jeigu pas tave toks dalykėlis nenusiima, tai gal užteks prasiurbti ir iš vienos pusės - t.y. pajunk siurblį toj vietoj, kur kompas orą išpučia, su ranka šonu uždenk, kad oras niekur nepraeitų. Gal nors kiek padės.

Šiaip reiktų ardyt kompą ir valyt, bet aš nebandžiau, nes paskui nebesudėsiu atgal biggrin.gif
Tiksliau bandžiau, bet varžtų milijonai, bijojau sulaužyt ką nors, nes ten sunkiai korpusas atsiskiria.

o su siurbliu prasiurbus, temperatūra nukrito nuo <80 iki ~60

O kaip pažiūrėti kompo temperatūrą, nes ir pas mane panaši problema 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(9daivule @ 2010 02 12, 17:22)
Sveiki, gal kas gali padeti susigrazinti ikonas ant deskopo, nes po vaiku zaidimo jos dingo ir nezinau kaip susigrazinti, buciau dekinga ax.gif

Nuveskite pelės rodyklę ant Desktopo, paspauskite dešinį pelės mygtuką, ir tada uždėkite varnelę ant "Show Desktop Icons"

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Akvija @ 2010 02 13, 00:01)
O kaip pažiūrėti kompo temperatūrą, nes ir pas mane panaši problema 4u.gif  smile.gif

Atsisiųskite SIW programą, paleiskite ją (jos net nereikia instaliuoti), paspauskite "Sensors" ir jums parodys temperatūras. Tik ne kompo, o atskirų jo dalių - procesoriaus, kietojo disko, vaizdo plokštės ir t.t.

http://www.softpedia...-Info/SIW.shtml
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 02 13, 00:01)
O kaip pažiūrėti kompo temperatūrą, nes ir pas mane panaši problema 4u.gif  smile.gif

Termometrą į USB lizdą įkišk biggrin.gif
O jei rimtai, tai visų pirma reikia žinot, kokią operacinę sistemą naudojat. Aš pvz., temperatūras žiūriu su programa HardInfo, bet tai nereiškia, kad ir jumi ji tiks.
Atsakyti