Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

QUOTE(valkata @ 2010 01 26, 06:06)
Nesuinstaliuotos tvarkyklės ir tiek. Atsisiųskite iš gamintojo puslapio ir susidėkite.

O kokių tvarkyklių man trūksta?, nes HP puslapyje ką bandau siųstis, to neatsiunčia, vis kažkas negerai... Gal žinot kur dar galima rasti...
Atsakyti
turiu laptopa HP baisiai uzkaista daznai ir issijungia, ar turi dar kas tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 01 26, 21:20)
turiu laptopa HP baisiai uzkaista daznai ir issijungia, ar turi dar kas tokia problema?

Dulkės?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 01 26, 22:17)

gali but, metai turim ir nevalytas. o kaip tai padaryt, ar imanoma patiems?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 01 27, 00:21)
gali but, metai turim ir nevalytas. o kaip tai padaryt, ar imanoma patiems?

Pas mane ASUS, tai nusiima dangtelis nuo ventiliatoriaus, pajungiu siurblį, kad vakuumas susidarytų, ir prasiurbiu. Jeigu pas tave toks dalykėlis nenusiima, tai gal užteks prasiurbti ir iš vienos pusės - t.y. pajunk siurblį toj vietoj, kur kompas orą išpučia, su ranka šonu uždenk, kad oras niekur nepraeitų. Gal nors kiek padės.

Šiaip reiktų ardyt kompą ir valyt, bet aš nebandžiau, nes paskui nebesudėsiu atgal biggrin.gif
Tiksliau bandžiau, bet varžtų milijonai, bijojau sulaužyt ką nors, nes ten sunkiai korpusas atsiskiria.

o su siurbliu prasiurbus, temperatūra nukrito nuo <80 iki ~60
Atsakyti
kai jungiu kompa po snaudimo rezimo, neatsiranda apacioj juostele, kur start ir visa kita meniu. perkraunu- tada atsiranda. gal kur nustatymuose reiketu paieskoti?
Atsakyti
Kreipiuosi ir as pagalbos.. ax.gif Turiu Dell Vostro 1015 (dave darbe) ir neveikia pelytes slankios juosteles, perskaiciau tema, viska kas buvo siulyta isbandziau, draiverius parsiunciau ir vistiek neveikia...ka daryt?
Ir dar turiu HP laptopa-kazkas jam yra-renkant teksta kursorius savaime persoka i kita vieta, dazniausiai atgal..rasant ilgesny teksta pakankamai sudetinga sekt, kad neprirasytum kazkokiu nesamoniu..Kas jam galetu but?
Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratema @ 2010 01 28, 13:26)
Kreipiuosi ir as pagalbos.. ax.gif Turiu Dell Vostro 1015 (dave darbe) ir neveikia pelytes slankios juosteles, perskaiciau tema, viska kas buvo siulyta isbandziau, draiverius parsiunciau ir vistiek neveikia...ka daryt?
Ir dar turiu HP laptopa-kazkas jam yra-renkant teksta kursorius savaime persoka i kita vieta, dazniausiai atgal..rasant ilgesny teksta pakankamai sudetinga sekt, kad neprirasytum kazkokiu nesamoniu..Kas jam galetu but?
Aciu uz atsakymus smile.gif

Dėl pirmo: tvarkyklės atsisiųstos iš būtent šito nešiojamojo kompiuterio gamintojo puslapio, ir būten šitam modeliui skirtos? Jei taip, tada reiktų pereit per nustatymus (pelės) ir ten pažiūrėt, ar netrūksta kokios varnelės.

Dėl antro: rašant kartais nepalieti retkarčiais touchpado? Pabandyk rašyt jį išjungus (turėtų būt koks nors funkcinis mygtukas, arba per pelės nustatymus). Man irgi buvo problemų, kol neišėjo naujii linuxai ir neatsirado funkcija „disable touchpad while typing“ - bet vargu, ar windows turės tokį nustatymą.
Jei touchpadas čia nekaltas, tada jau lieka ieškot virusiukų ir persiinstaliuot operacinę sistemą.
Atsakyti
nezinau gal jau kas klause bet norejau paklaust kazi kodel ilgai kompas neissijungia,paspaudi kad isjunkt dar reikia laukt kelias min.kad patvirtint
Atsakyti
QUOTE(raskejan @ 2010 01 28, 19:39)
nezinau gal jau kas klause bet norejau paklaust kazi kodel ilgai kompas neissijungia,paspaudi kad isjunkt dar reikia laukt kelias min.kad patvirtint

Valom registrus, jei nepadeda, perdiegam operacinę.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 01 28, 19:22)
Dėl pirmo: tvarkyklės atsisiųstos iš būtent šito nešiojamojo kompiuterio gamintojo puslapio, ir būten šitam modeliui skirtos? Jei taip, tada reiktų pereit per nustatymus (pelės) ir ten pažiūrėt, ar netrūksta kokios varnelės.

Dėl antro: rašant kartais nepalieti retkarčiais touchpado? Pabandyk rašyt jį išjungus (turėtų būt koks nors funkcinis mygtukas, arba per pelės nustatymus). Man irgi buvo problemų, kol neišėjo naujii linuxai ir neatsirado funkcija „disable touchpad while typing“ - bet vargu, ar windows turės tokį nustatymą.
Jei touchpadas čia nekaltas, tada jau lieka ieškot virusiukų ir persiinstaliuot operacinę sistemą.

Aciu, tvarkykles butent is dell'o parsiustos, varneles visos, dabar kartais suveikia, kartais ne...matyt taip jau ir bus...o del antro-buvo perinstaliuotas niekas nepasikeite, matyt koks defektas..na ka padarysi-is dvieju vieno gi nesurinkinesi lotuliukas.gif aciu uz atsakyma
Atsakyti
Labas, nagi ir aš turiu klausimą smile.gif
Perisntaliavo Windowsus, ir kiek vėliau pastebėjau, kad man kažkaip ne taip spausdina blink.gif Paspaudus klavišą, spausdina tą mažesnį ant klavišo užrašytą skaičiuką, o kai nuspaudi FN, spausdina jau "normalią" raidę,kuri ir turi spaustis. Nežinau,ar čia aiškiai išdėsčiau .... Kompą perkroviau ( tuo mano išmintis ir pasibaigė unsure.gif ), bet niekas nepasikeitė...
Atsakyti