Įkraunama...
Įkraunama...

Laptop'ai

QUOTE(edangra @ 2012 02 19, 12:41)

Taip angliškai moku.
Niekas nesikeičia padarius disable/enable tinklo plokštei .
Kai įjungiu kompiuterį interneto nėra, ir padarius disable/enable tinklo plokštei jis neatsiranda.
Paskui kompiuterį restartavau. Internetas atsirado. Tada vėl padariau disable/enable tinklo plokštei internetas neišsijungia.
Atsakyti
kai kurie mano pazistami loptopa namuose visuomet laiko prijungta prie laido, o baterija isima, sako ji taip tauposi. O kai krauni ji elektra, geriau isimti baterija, nes atseit ji gadinasi kazkiek. Kaip manot, yra tiesos?
Atsakyti
sūnus kartais pribėgęs vis kokią kombinaciją suspaudžia doh.gif buvo mygtukus užblokavęs, šiaip taip radau doh.gif dabar pritemęs ekranas, rodo tamsiau, kažin vėl ką nors išderino ar jau kažkas genda unsure.gif kaip ekrano ryškumą reguliuot? blush2.gif būsiu dėkinga už ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leibel @ 2012 02 22, 14:58)
sūnus kartais pribėgęs vis kokią kombinaciją suspaudžia doh.gif buvo mygtukus užblokavęs, šiaip taip radau doh.gif dabar pritemęs ekranas, rodo tamsiau, kažin vėl ką nors išderino ar jau kažkas genda unsure.gif kaip ekrano ryškumą reguliuot? blush2.gif būsiu dėkinga už ats 4u.gif

nu blin .... Manau nesunku surasti (dazniausiai mėlyną) mygtuką Fn bei nupaišytą saulutę ant mygtuko ir juos kartu nuspausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maiklas @ 2012 02 22, 15:36)
nu blin  .... Manau nesunku surasti (dazniausiai mėlyną) mygtuką Fn bei nupaišytą saulutę ant mygtuko ir juos kartu nuspausti  smile.gif

labai labai ačiūūūūū thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,noriu patarimo smile.gif man perrase windousus ir daba neveikia is fotoaparato adapteris kur dedas mikro sd kortele. kompas nesiojamas,windousai xp.kaip padaryti,kad vel veiktu?
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2012 02 26, 13:09)
Sveiki,noriu patarimo  smile.gif  man perrase windousus ir daba neveikia is fotoaparato adapteris kur dedas mikro sd kortele. kompas nesiojamas,windousai xp.kaip padaryti,kad vel veiktu?

Nėra draiverių, teks parsisiųsti iš interneto ir susiinstaliuoti. Ir apie kokį adapterį šneki, ar micro SD į SD, ar patį kortelių skaitytuvą. Jei skaitytuvas, tai turėtų būti firma užrašyta, pagal tai ir ieškoti reikėtų draiverių, o jei yra pačiame kompiuteryje, tai windows xp kompiuterio kompiuterio modelis ir card reader drivers ieškok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 26 vasario 2012 - 20:09
QUOTE(MrRAT @ 2012 02 26, 20:07)
Nėra draiverių, teks parsisiųsti iš interneto ir susiinstaliuoti. Ir apie kokį adapterį šneki, ar micro SD į SD, ar patį kortelių skaitytuvą. Jei skaitytuvas, tai turėtų būti firma užrašyta, pagal tai ir ieškoti reikėtų draiverių, o jei yra pačiame kompiuteryje, tai windows xp kompiuterio kompiuterio modelis ir card reader drivers ieškok

Sneku apie SD i SD. gal gali kokia nuorodele imest is kur siustis galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2012 02 27, 13:04)
Sneku apie SD i SD. gal gali kokia nuorodele imest is kur siustis galima? blush2.gif

laptopo gamintojo puslapyje reiktų ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 02 22, 11:30)
kai kurie mano pazistami loptopa namuose visuomet laiko prijungta prie laido, o baterija isima, sako ji taip tauposi. O kai krauni ji elektra, geriau isimti baterija, nes atseit ji gadinasi kazkiek. Kaip manot, yra tiesos?

Manau, kad taip, nes aš irgi taip darau. Pasikraunu bateriją ir išimu lauk ją.
Atsakyti
QUOTE(inguliukas56 @ 2012 02 27, 12:04)

Yra įrenginių, kurie neskaito kortelių su perėjimais (gal priklauso nuo pačio perėjimo), bet jei anksčiau rašai, kad veikė, tai reiškia trūksta driver'ių. Kaip minėjo, gali ieškoti kompiuterio gamintojo puslapyje, arba paprastai per paiešką, kaip buvau rašęs auksčiau. Puslapių, iš kurių galima parsisiųsti driver'ių yra daug, tiesa, kartais bandant siųstis kokią tai programą, ar neleis normaliai siųstis. Tokiu atveju - eik į sekantį rezultatą paieškoje, ir nevark su programom. Jos nors ir gerai, parodo visus driver'ius kurių trūksta / yra pasenę, pačios suranda ir parsiunčia ko reikia, bet regis nei vienos tokios programos nėra nemokamos.
QUOTE(Engine @ 2012 03 01, 15:55)
Manau, kad taip, nes aš irgi taip darau. Pasikraunu bateriją ir išimu lauk ją.

Dėl baterijos išėmimo, kai kompiuteris yra pajungtas į elektros tinklą, tai yra daug visokių nuomonių. Faktas, kad kenkia. Baterijai kenkia šiluma, o kompiuteris kaista. Bet baterijos vis tiek susidėvi, ir jei reikia dažnai iminėti - nemanau, kad verta. Jei kontaktai būna atviri, jie apdulka, tai reikėtų kaip nors nuvalyti karts nuo karto.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite padeti? Mano laptopui nebeveikia nei pele,nei touch padas. Nezinau kas nutiko ar kas sugedo,ar mano mergaite ka nors prispaude? smile.gif
Atsakyti